*Nettavisen* Sportspill.

Et kommersielt samarbeid med Norsk Rikstoto

Se Rikstoto Direktes V75-sendinger gratis her.

En ny perfekt aften?

Foto: hesteguiden.com

Letter Perfect er hesten som skal sørge for at vi gjentar gårsdagens lukrative suksess på Bjerke.

13.08.09 13:11

Klikk her for å se våre V5-forslag.

På Bjerke i går fikk vi full klaff i V65`en, og Nettavisen gratulerer de to av våre lesere som kjøpte vårt største spilleforslag denne onsdagen. Når vår spreke banker Yarrah Boko (kusk Lars A. Kolle gjorde det dog litt mer spennende enn nødvendig) strøk først over mål i finalen kunne to glade karer plusse på meget pene 16.086 kroner på kontoen, og vi satser mot nye gevinster i Bergen i kveld.

Dag for seier?
Ja, etter en rekke flotte innsatser på sin hjemmebane Forus, mot til dels gode hester skal sjansene være store for at 6 Letter Perfect endelig får smake seierens sødme, mot mildt sagt begredelig motstand i Bergen. Fast Photo-sønnen er kjapp i vei, og uten uhell på veien, tror vi ikke det er snakk om saken. 4-åringen avsluttet storveis til sølv på fine 17.7 på et langløp i den siste starten, hvor det kun var svært gode Kjell Bjarne som var foran i mål.

Dagens største favoritt
Etter sin meget imponerende triumf på sterke 24.7 full vei i V75`en nå på lørdag blir 11 Timor blytung favoritt i den fjerde avdelingen, og med tilsvarende innsats blir naturlig nok Pål Even-datteren vond å stå i mot på ny. Lørdagens løp kan dog sitte litt i beina, og kusk Bernt Øksnevad roter det ofte litt til med 7-årshoppa, noe som gjør sitt til at vi tyr til noen garderinger på det to største forslagene.

Kjøp Nettavisens ekspertkuong her.

Nyhet!
Nettavisen tilbyr nå sine lesere å motta nyhetsbrev-gratis, til V65 og V75-omgangene, og dersom du vil ha dette direkte til din e-post, går du inn å registrerer deg her!

Klikk på bildet for å forstørre.

Foto: hesteguiden.com

Øvrige vurderinger
V5-1: Klart best på kapasitet er 5 Montana F. H., men S.J. `s Photo-sønnen er ikke av den stabile sorten. Det meste ble feil i den siste starten, men 5-åringen står i kveld langt bedre til, og det er desutten klart enklere i mot ved denne anledningen.

V5-3: Fryktelig åpent, og det er bare å gardere så langt lommeboken rekker. 4 Shocking Fanny har vært tøft ute tre ganger på rad, og tilbake i mer normale omgivelser, kan kanskje fjerdevalget i spillet være en frekk løsning på løpet.

V5-5: Vi syntes fire hester skiller seg klart ut, og mest spennende på kryssene er 10 Lacoste I.T. som et foreløpig femtevalg i spillet. Det kan fort bli riktig for Sherwood Lobell-sønnen med tøff kjøring der fremme innledningsvis, og 6-åringen som varslet form i den siste starten bør således vurderes tidlig.

Ekspertforslag
Til løpene på Bergen Travpark i kveld har vi satt opp tre spilleforslag på hhv 120, 360 og 1248 kroner, som du ved et enkelt tastetrykk kan kjøpe her .

Det største forslaget er et abc-system, som vi har fylt ut på tre kuponger her .

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag