En perfekt kombinasjon

Foto: Hesteguiden.com

Ulf Ohlsson og Narold Vox er en kombinasjon som trives sammen og i kveld blir de Nettavisens holdepunkt i V64-spillet fra Bollnäs.

Denne artikkelen er tillrettelagt av Håkon Einar Hansen, tips og spilleforslag er utarbeidet av Nettavisens svenske travekspert Patrik Fernlund.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under

Sportspill har lagt bak seg en strålende helg på tipsene, og før vi går løs på en ny uke må vi oppsummere litt av det som skjedde i helgen. Kurt Leirvåg leverte strålende tips til V75-løpene i Bergen på lørdag. Det ble åtte ganger fem rette på det minste V75-forslaget her på Nettavisen (innl.pris kr 216) og 432 kroner.

Enda bedre gikk det for de som fulgte det mellomstore V75-forslaget på Nettavisen (innl.pris kr 405). Det forslaget inneholdt to seksere og 24 ganger fem rette og betalte tilbake kr 2 444. De som valgte å følge det største V75-forslaget (innl.pris kr 1620) kunne glede seg over at de forslaget inneholdt seks ganger seks rette og 77 ganger fem rette. Flotte 7 980 kroner tilbake betalte det forslaget.

Klikk her for å spille Nettavisens andelslag på Eksperten.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under

På Eksperten ble det fullklaff for det aller største systemet (fem andeler a kr 2000) og dette betalte tilbake 137 645 kroner). 26 andre andelslag på Eksperten (andelskost kr 100, 200, 300 og 500) betalte alle tilbake mellom 7 332 og 9600 kroner) og summa summarum ble det ca en halv million kroner innspilt på Leirvågs tips lørdag.

Festen fortsatte for Sportspill på søndag, når våre eminente eksperter på galopp, Birger Christensen og Morten Olsen fikk ny klaff i løpene på Täby galopp i Sverige. Det er fjerde søndagen på rad med treff og de som leverte det største V4-forslaget på Nettavisen i går (innl.pris kr 810) kunne kvittere ut meget pene 8 371 kroner. I tillegg gikk hele 16 andelslag på Eksperten på Täby inn til en utbetaling på flotte 8371 kroner hver , og totalt innspilt ble det da ca. 142 000 kroner på den arenaen. Birger og Morten har dermed landet ca en halv million kroner i gevinster på Täby de siste fire ukene.

Med samlede gevinster på ca 650 000 kroner denne helgen, er det en "våryr" travredaksjon som går løs på en ny uke.

Det er nye sjanser til gevinster denne mandagen, og til kvelden er det spill til en V64-omgang på Bollnäs på den andre siden av kjølen samt til en V65-omgang på Kurt Leirvågs favorittbane Leangen i Trondheim som gjelder hos Norsk Rikstoto, og Sportspill har selvsagt tips og spilleforslag til begge baner.

Innleveringsfrister Bollnäs
V64 kl. 19.08
DD kl. 20.36

Patrik Fernlunds vurderinger:

Spiken:
3 Narold Vox (V64-3) möter enklare motstånd än vad han är van vid och han ska ses med en toppchans att vinna loppet. Ulf Ohlsson har ett bra resultat med hästen tidigare då man tagit tre segrar tillsammans.

Drag
1 Bältra Lomen (V64-1) var knappt slagen av Bro Viking Senast de möttes och han hade nog vunnit det loppet med tidigare lucka, vi vill inte spricka på Bältra Lomen i kväll.

4 Diaz A.E. (V64-2) är en bra häst för klassen och han har varit fin i två raka segrar, kan bli tredje här.

9 Fred Cobra (V64-5) är min egna häst och jag tycker han ska räknas tidigt här om han går felfritt.

8 Alsen Loa (V64-6) har mycket fart i sig och hon ska ses med bra segerchans.