En Pilgrim til å stole på

Pilgrims Power og Kristian Lamøy.
Pilgrims Power og Kristian Lamøy.

Pilgrims Power innfridde som Nettavisens V65-banker 1. påskedag og sørget for fest i lukene. I kveld satser vi på reprise i V65-spillet på Leangen.

Sist søndag sørget Kristian Lamøy for utbetalingsfest for Nettavisens lesere søndag kveld under jackpotomgangen på Leangen. ikke bare innfridde han med Nettavisens V65-banker Pilgrims Power i V65-1, han vant også med storskrellen 8 Order By Plane i V65-3. Den hesten var markert på kun tre hester på mitt V65-forslag.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen.

Det mellomste V65-forslaget ( innl.pris kr 432) her på Nettavisen inneholdt dermed en sekser og 13 femmere. Seks rette betalte ut meget anstendige 11596 kroner og fem rette kr 79. Dermed ble det flotte 12 623 kroner tilbake på de som leverte det forslaget. I tillleg ble det naturligvis fullklaff for det største V65-forslaget her på Nettavisen og hele 16 andelslag på Eksperten. Totalt innspilt i V65-spillet ble da ca kr 217 000 kroner.

I tillegg ble det pangtreff for V4-tipsene. Det minste V4-forslaget på Nettavisen ( innl.pris kr 144) satt klokkerent ettersom sjokket Order By Plane også startet i V4-spillet. Utgangsverdien i V4-spillet var voldsomme 1 319 kroner, men med tre strake favorittseire måtte vi nøye oss med 2 060 kroner.

Summa summarum ble det rundt 250 000 kroner innspilt på Leangen sist søndag.

Kjøper du en andel i Eksperten spiller du på lag med flere. Artikkelen fortsetter under spillboksen.

Da er det å håpe at den tipsformen sitter i på min desiderte favorittbane. I kveld byr jeg på en favoritt som V65-banker og et vidunderlig drag i både V5 og DD.

Sist søndag så bankerspilte jeg 7 Pilgrims Power i V65-1. Også da hadde hesten til Kristian Lamøy startnummer 7, men da var det voltestart. Velkjørende og svært så imøtekommende Kristian Lamøy mener at han vinner dette løpet også fra dødens. Det tror jeg han har helt rett i, og slik jeg vurderer er det kun galopp imot. 7 Pilgrims Power er min soleklare V65-banker på Leangen i kveld.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter med et braksjokk som V5-banker under spillboksen.

Spillerne sover
Det er ikke mange baner det er morsommere å lete etter objekter på enn Leangen. Sist mandag fanget jeg 41-oddseren Order by Plane på tre hester og i dag flesker jeg til med DD-banker og V5-banker på 5 Alsaker Regent i V65-6/V5-3/DD-2. Når dette skrives kl 10.30 er hesten nede som et sjuendevalg i V65 og markert på rundt 3 prosent. I V5-spillet er hesten nede som et femtevalg og markert på ca 6 prosent. Nå blir hesten garantert spilt opp utover dagen, men det får så være.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen.

Vallaken kom ut etter åtte måneders pause sist søndag og gikk et kanonløp etter doble galopper. Det løpet ble vunnet av gode Svorkmin og Alsaker Regent kom da strålende tilbake mot mål. 2640 meter er neppe noe minus og når hesten er så lite spilt kontra den usikre storfavoritten 10 Stensvik Maja er det jo helt spinnvilt. Her er det verdi så det holder og jeg bankerspiller i både V5 og DD.