*Nettavisen* Sportspill.

Et kommersielt samarbeid med Norsk Rikstoto

Se Rikstoto Direktes V75-sendinger gratis her.

En real frekkis i Dalarna

Västerbo Goalmoney og Kajsa Frick. Bilde Kanal 75.

Nettavisens svenske traveksperter er i knallform og lanserer en herlig V64-banker fra Rättvik mandag. Hetsen blir ikke favoritt.

08.07.14 08:29

Sportspills meny mandag:
V65 Leangen: Vi dropper kveldens største V65-favoritt
V4/V5 Eskilstuna: 160.000 kr innspilt i Sverige i helgen
Oddstips 1: Har ikke slått Elfsborg på tolv kamper
Oddstips 2: Kjartansson leverer igjen

Velkommen til en ny innholdsrik trav- og galoppuke kjære lesere. Denne uken er det Jarlsberg som det aller mest skal handle om. Vestfoldbanen byr på sitt herlige sommertrav og innleder allerede onsdag kveld med V65 og holder det gående i fem dager med Ulf Thoresens minneløp som det soleklare høydepunktet søndag ettermiddag.

Denne artikkelen er tilrettelagt av Kurt Leirvåg. Tips, analyser og spilleforslag er utarbeidet av Nettavisens svenske traveksperter Børje Andersson og Mats Persson.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen.

HTML EMBED


Börje Andersson har tråkket ned Bergsåker travbane hele sitt liv og vært tipsansvarlig siden 90-tallet på Sundsvall-banen. Mats Persson er 57 år gammel. Han har jobbet med travsport de siste 35 årene, i ulike former. Både som journalist og tipsekspert, men også som fotograf. De siste 19 årene har Mats jobbet med trav på heltid på freelancebasis.

Nettavisens svenske traveksperter har hatt en strålende helg. Fredag ble det treff både på det største V64-forslaget på Nettavisen og hele 16 andelslag fikk seks rette i Boden, og totalt ca 90 000 kroner innspilt. Den suksessen fortsatte søndag i V64-omgangen på Arvika. Mats Persson hadde 3 Røstekongen (6-valg i spillet) som sin luring og på flere andelslag spilte vi denne banker.

Kjøper du en andel i Eksperten spiller du på lag med flere. Artikkelen fortsetter under spillboksen.

HTML EMBED


Dessverre var hovedbankeren 10 Julio De Luxe innom doble galopper, og selv om hesten gjorde en helt formidabel opphenting, kunne han ikke bli bedre enn femte. Uansett ble det fem rette på de aller fleste andelslagene og totalt ca 50 000 kroner innspilt. I tillegg ble det treff på det aller største V5-forslaget i Skellefteå litt tidligere på søndagen og herlige 17 224 i utbetaling.

Mandag er det Rättvik som byr på V64 og og våre traveksperter stikker fram haken i kveld og lanserer et (i skrivende stund) femtevalg som sin V64-banker i kveld.

Spiken
2 Västerbo Goalmoney (V64-3) får förtroendet i ett öppet sprinterlopp. Han är visserligen segerlös hittills i år och ingen riktig sprinter, men nu funderar man på att köra honom barfota runt om och då blir han mycket snabbare från start. Vi gillar hans inställning och Kajsa Frick är alltid beaktansvärd på hemmabanan.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen.

HTML EMBED


Luringen
3 Smefaksen (V64-1) är lite osäker när det handlar om voltstart, men trampar han iväg sänker han rekordet rejält och då kan det bli tufft att hämta in 40 meter på honom.


Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.