En riktig frisk banker

Foto: hesteguiden.com

I jakten på den fjerde strake V4-gevinsten i Sverige, klemmer vi til med et helfrekt fjerdevalg som banker på Åby.

OPPDATERT KL 13.00: Det ble helt eventyrlig klaff for Espen Edvardsens V4-tips til Åby mandag. Det største spilleforslaget til Espen her på Sportspill (innl.pris kr 900) suste inn med med fire rette og formidable 37 010 kroner i utbetaling. I tillegg satt fire av hans andelslag (to med innsats på kr 100 per andel og to med innsats på kr 150) inn med fire rette og totalt ble det da kr 148 040 innspilt på disse. Totalt ble det altså fem ganger V4 på hans forslag og tar vi DD-suksessen også endte det med formidable 191 200 kroner innspilt.

Det ruller på for fullt i trav-Norge om dagen og svært hyggelig var det med 15,5 millioner omsatt i V75 lørdag uten drahjelp fra verken TV-reklame eller jokerpott.

Nylanseringen Eksperten er blitt en megasuksess, og kommer garantert til å øke omsetningen for Norsk Rikstoto fremover. Hver dag finner du ulike andelslag fra Nettavisens traveksperter i priskategori 100, 200, 300, 500 og 1000 kroner.

Søndag ble flotte gevinster på Sørlandet, der åtte av våre andelslag ga avkastning til de som spilte disse. Aller best var Espen Edvardsens to samlebongsandelslag. For 200 kroner per andel (ti andeler) og en innleveringspris på 1950 kroner, betalte den ene samlebongen 10 820 kroner tilbake, mens det andre samlebongsandelslaget ga flotte 16 230 kroner tilbake.

Klikk her for å lese mer om Eksperten og spille Nettavisens andelslag.

Mandag er det tre baner vi kan spille til. Først ut er Åby travbane i Gøteborg som arrangerer V4, der vi jakter den fjerde dagen med fulltreff i Sverige. Til kvelden overtar Bollnäs med V65 og på Leangen er det dobbel V5.

HTML EMBED

Vi klemmer til
Vi kjører en frisk variant denne mandagen og i kl 08.30 mandag morgen, er faktisk vår banker nede som et fjerdevalg i V4-3. Norske Kenneth Haugstad er en kusk som gjør det svært godt i vårt broderland. Han hadde et fantastisk fjorår som kusk, og kjørte inn over 10 millioner til eierne. I V4-3/DD-2 setter han seg opp bak kapable 9 Umberto Star, som er en hest vi liker svært godt. Hesten har stor kapasitet, og hører ikke hjemme i noe lunsjtrav. I fjor prøvde han seg mot Brad De Veluwe og co i kvalifiseringsløp til Kong Gustav’s pokal. Han gikk et anstendig løp der, og ble nummer seks på en 14-tid.

Når treneren tok ut Umberto Star i et sånt løp, sier det litt om ambisjonsnivået. Etter det løpet fikk han en pause på seks måneder, og kom tilbake i et lunsjtrav på Jägersro 11/10 i fjor. 5-åringen gjorde et helt rått løp fra dødens, og tapte i siste steget for smygkjørte Viking America. I løpene etter skuffet han stort, og manglet det rette trykket. Nå har Umberto Start fått en treningsperiode, og treningsrapportene er solide. Han har vist at han duger godt etter pause, og med dyktige Kenneth Haugstad i sulkyen synes vi han er svært spillbar denne mandagen og vi klemmer til med et helfrekt bankerspill i V4-3/DD-2.

Klikk her for å lese mer om Eksperten og spille Nettavisens andelslag.

Flemming innleder?
Flemming Jensen kommer alltid med vel forberedte hester. I dag sender han blant annet ut 1 Garcon L.L. i V4-1, som har trukket innersporet bak startbilen. Det er ingen fordel siden hesten ikke er noe lyn i startøyeblikket, men han er ikke så langsom som mange gjør han til. Distansen i dag er 2640 meter noe som er en klar fordel for den sterke 8-åringen. Kommer Flemming jensen seg ut fra innersporet på startsiden skal dette være en solid vinnersjanse og hesten blir ikke mer enn et tredjevalg i spillet.