En smakfull lunsj

Hefaistion (her med Eirik Høitomt) kan overraske på Jarlsberg tirsdag.
Hefaistion (her med Eirik Høitomt) kan overraske på Jarlsberg tirsdag.

Vi har funnet frem til noen virkelige kremobjekter fra Jarlsberg denne tirsdagen, og gleder oss stort til lunsjen som her er i vente. Du tar vel rygg?

Sportspills meny tirsdag:
V64 Täby galopp:Jacob må fikse seks rette
V4 Eskilstuna:Vi byr på "Hockey"
VM-tips 1:Trøsteseier til England
VM-tips 2:Pirlo viser vei
VM-langskudd:Ønsker Colombia å vinne gruppen?

Fra Sørlandet søndag så ble det kling i kassen for to av våre V5-Eksperten bonger. Siste info bongene som kostet Kr.200 per andel suste nemlig inn med Kr.67 380, og totalt spilte vi altså inn enorme Kr.134 760 i V5-spillet. Hadde du satse Kr.200 på vår siste info bong, ja, da kunne du ha hentet ut Kr.13 476 på din andel. Vi gratulerer dem som var med på de bongene.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen.

Fra Jarlsberg denne tirsdagen så blir 7 Tangen Faks i finalen det store holdepunktet for den vanlige spiller. En solid mulighet har den, men vi garderer likevel, og dobler opp bongene med 9 Hornnes Balder som avsluttet i 25 fart sist. Ellers vrimler det av interessante objekter, og dette er en omgang som vi virkelig liker.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen.

Innleveringsfrister Jarlsberg :

V5 : kl.13.37

DD : kl.14.12

Klikk her for å spille Nettavisen andelslag på Eksperten

Dagens lunsjobjekter :

V5-1 : 6 Ravi – Kom ut etter en lengre pause sist, og den var selvfølgelig noe tung i kroppen sin. Går helt greit i kulissene, men den trengte definitivt det løpet i kroppen etter pausen. Var helt fantastisk på samme tid i fjor, og den radet opp med fire strake seire fra Juni-Juli. Nå har den fått seg en blåser i kroppen, den skal ut på sin aller beste distanse, og fra andre omvendt i volten så burde den komme seg flott avgårde. Prøves som et supersjokk i innledningen.

Kjøper du en andel i Eksperten spiller du på lag med flere. Artikkelen fortsetter under spillboksen.


V5-2 : 2 Quad Julry – Er på vei mot formen, og den var meget tapper sist på Bergen hvor den fullførte strålende. Distansen denne tirsdagen er normalt sett et klart pluss, og Malin får også fornyet tillit. Møter et par nykommere i monte, men før vi har 110% kontroll på disse i løpssammenheng, vet hva de står for, så gir vi Quad Julry en klar sjanse fra slike betingelser. Det beste av det hele er at den ikke trenger å bli veldig mye spilt.

V5-3 : 1 Lady Super Stone – Kom ut med FINE rapporter i ryggen sist, og et stykke inn på oppløpet så virket det helt grønt.Trakk seg dog den aller siste biten, og den måtte nøye seg med sølv. Nå får den «dynamitt» opp bak seg, og vi tror ikke at dette er noen traver som kommer til å stoppe for Tom Erik Solberg. Er den like kjapp i uttaket på auto som med volte så kan det dreie seg om tet og slutt for lillesøsteren av mer kjente Super Fest Boy. Sjekk dog en autoprøve før løpene om du har mulighet for det. 7 Lakeside Cantona – Ble sittende bom fast sist, og dette er en traver på riktig vei. Kan åpne bak bilen, og den blir spennende å følge nå. Vi dobler opp a-gruppen!

V5-4 : 1 Hefaistion – Har nå fått seg tre løp i kroppen etter et lengre avbrekk, og det har den trengt. Har rett og slett vært litt tung. Virket dog klart forbedret nå sist hvor den fullfører fint i kulissene på en bra tid. Viste tredje sist at den er veldig kjapp i uttaket når man ladder med den, og fra dette sporet så kommer garantert Dalen til å klinke til i fra start. Kan ikke få et billigere løp når det gjelder motstand, og for oss er dette dagens aller beste spill.

V5-5 : Tangen Faks – Har et perfekt løp foran seg her, og dette er en motivert favoritt. Har vært GOD to ganger på rappen, og det er en traver som har funnet tilbake til de fine taktene som den hadde i vinter. Er ikke veldig kjapp ut på volte, men den er over middels. Blir normalt sett vinket til tet, og da er dette løpet kjørt. Topp mulighet.