En stjerne dukker opp

Thomas Uhrberg gir vi full tillit denne torsdagen. foto_Roger Svalsr¿d_hesteguiden.com
Thomas Uhrberg gir vi full tillit denne torsdagen. foto_Roger Svalsr¿d_hesteguiden.com

Ivar Sånna leverte et helt vilt Derby, men fikk likevel ikke vinne. På torsdag så blir det revansje! Mats er på hugget før løpene fra Åby, og jakter opptur

Denne artikkelen er tilrettelagt av Rolf Lerum. Tips, analyser og spilleforslag er utarbeidet av Nettavisens svenske travekspert Mats Persson.

Til helgen så er det NOK Å GLEDE SEG TIL, og det desiderte høydepunktet kommer lørdag hvor Norsk Rikstoto putter inn penger i V75-potten slik at den vil være dobbelt så stor som vanlig. I tillegg så kommer nesten 800 000 fra søndagens jackpot inn i syverpotten. Dermed så ligger det hele 18 millioner i potten denne lørdagen, og de pengene skal betales ut. Vi kommer selvfølgelig tilbake med tips til denne SUPEROMGANGEN på Leangen. Du kan allerede i dag kjøpe deg en V75-andel, og de kjøper du her : Klikk her for å spille Nettavisen andelslag på Eksperten

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Fra Forus dagen etter, den 5.Oktober, ja, da er det JACKPOT i V65-spillet med 509 083 ekstra i sekserpotten. Som man skjønner så er dette en spesiell helg hvor det er MYE å glede seg til.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Når det gjelder dagen i dag så inviterer Bjerke til et herlig lunsjspill med start kl.13.37. Vi byr blant annet på et sjokk som vi tror mye på.Tipsene våre finner du her. Om kvelden så er det Bergen Travpark som står for V65-tipsene, og nesten som vanlig så ser det spennende ut fra banen mellom de syv fjell.

Innleveringsfrister Åby:

V64: kl.19.08

DD: kl.20.36

Klikk her for å spille Nettavisen andelslag på Eksperten

Når det gjelder løpene på Åby så gleder både vi, og Mats oss til gjensynet med Ivar Sånna som leverte et så utrolig sterkt Derby uten å få vinne.

Sjekk ut følgende:

2 Ivar Sånna (V64-5) har visat kraftigt stigamde form under året och svarade för en tapper insats som tvåa i Svenskt Travderby. Har han hunnit ladda om batterierna till den här starten blir han svår att tas med för konkurrenterna.

Luringen

5 Tony Boy (V64-1) satt fast med sparade krafter på V75 senast. Det är en häst med toppform som känns intressant här om man garderar upp loppet med fler hästar än de båda förhandsfavoriterna.