En tøff banker

Frank Westberg kjører vår banker fra Östersund denne fredagen.
Frank Westberg kjører vår banker fra Östersund denne fredagen. Foto: hesteguiden.com

Nettavisen har spilt inn over 1,6 millioner den siste uken, og vi holder storform i tipsredaksjonen. Fra Östersund fredag så jakter vi på nok en opptur!

Sportspills meny fredag:
V65 Jarlsberg: Jackpot med Høitomt
Tippetips: Blir det 12 rette igjen?
Dagens dobbel: Frekk variant til 4,32 i odds

Det sa pang så det ljomet på våre V75-tips til Leangen lørdag 24. januar. Når kruttrøyken hadde lagt seg viste opptellingen at hele 46 andelslag på Eksperten gikk inn med sju rette og en snittutbetaling på ca 26 000 kroner. I tillegg ble det naturligvis klaff for det største spilleforslaget her på Nettavisen (innl.pris kr 1440). Det betød godt over 1,2 millioner kroner innspilt.

Spesielt gledelig var det at mange av andelslagene som gikk inn var solgt i fem andeler a kr 200. Andelshaverne som hadde kjøpt en slik andel, kunne kvittere ut 5000 kroner på sin investerte 200-lapp.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

På Solvalla søndag 25. januar, så fulgte vi opp lørdagen på en bra måte. 28 andelslag på Eksperten gikk inn med 7 rette, og totalt sett så spilte vi inn nye 190 000 til våre kunder. Leif (2.valg) + Candor Hall (4.valg) var to godbiter som stod først på våre bonger.

Fra Forus tirsdag 27. januar så ble det tre femmere på vårt mellomste V65-forslag på Nettavisen. De som satset 480 kunne kvittere ut fine 2 493,-. På Eksperten så gikk V5-systemet inn med solide 20 308 (6 andeler a' 330). Her satt vi igjen med ni hester i finalen, og da er jo det litt bittert å få favoritten...

Vi vil også nevne det at fra Biri/Gävle 23. januar spilte inn over 100 000 på forslagene våre, og totalt sett så har vi nå spilt inn over 1,6 millioner på kort tid. Vi håper at du har tatt rygg på oppturene!

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Innleveringsfrister Östersund:

V65: 12.45

V4: 13.25

DD: 13.45

Løp ellers denne fredagen: V65 på Jarlsberg med start kl.18.30. Det er jackpot fra Jarlsberg med hele 431.820 ekstra i potten. V64 på Romme med start kl.19.08.

Kjøper du en andel i Eksperten spiller du på lag med flere. Artikkelen fortsetter under spillboksen.

Våre tips til Sverige er blitt svært godt motatt, og fra Umåker torsdag så ble det igjen servert sterke tips. So Gå Hero (5.valg) + Fast Pay (2.valg) ble begge servert som godbiter i omgangen. Systemet vårt på Eksperten satt igjen med banker på 4 Le Chapeau. Dessverre så ble den tatt ned på streken, og vi gikk glipp av en utbetaling på 119 058 + femmere og seksere. Det var meget surt.

Fra Östersund denne fredagen er vi på revansjejakt, og vi banker en hest fra Norge i jakten på tusenlappene. Tøff (V65-6) er en hest som Frank Westberg har stor tro på, og den ser bare bedre og bedre ut for tiden. Bomber normalt sett rundt feltet i finalen, og vi anbefaler et bankerspill. Sjekk ellers ut følgende:

V65-1 : 9 Fredrik Laday – Er nok den beste hesten i feltet, og blir det bare litt tempo i dette løpet, ja, da skal den bli tung å ha med og gjøre i sisterunden. I V75’en nå sist så sitter den i tredje utvendig, og den fullfører klart godkjent. Viser sterke 12,6 s 1000m, og vi gav den et lite pluss i kanten. Runder normalt sett denne gjengen om den er i nærheten av sitt beste, og vi kan ikke gjøre annet enn å tro hardt!

V65-2 : 8 Glen Leven – Kom ut etter pause nå sist, og den røper form direkte. Blir sjenert til galopp på den første svingen, og den taper MYE. Gjør en knallsterk opphenting i kulissene, og den gjør et meget sterkt løp bak feltet. Kommer denne fredagen ut i svært overkommelige omgivelser, den har en saftig rekordforbedring i kroppen sin, og den må med på alt av seriøse bonger. OBS!

V65-3 : 10 Höwings Star – Er veldig formtoppet, og den burde ha en bra sjanse i dette lunsjløpet. I V75 nå sist så blir den tatt opp fra start, og runden fra mål så var den å finne sist innvendig. Gjør et fint oppløp i det veldige snøværet, og vi synes den var klart godkjent i tøffe omgivelser. Nå har den fått denne blåseren i kroppen etter en liten pause, og det har nok gjort godt. SPILLES!

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

V65-4 : 11 Crimson Pirate – Fikk sene luker sist, og den gikk HELPIGG i mål. Vi har faktisk 11,0 s 500m på den med mye krefter igjen på tanken. Er BRA på sitt beste, og den kommer til Östersund med flott form i kroppen sin. Vi føler at favoritten i dette løpet blir overspilt (Best skoløs), og må bare prøve oss med en hest vi kjenner like godt som vår egen bukselomme. OBS!

V65-5 : 10 Rent A Tent – Går ned en klasse denne fredagen, og i våre øyne er dette løpets klare førstevalg. Har fått to løp i kroppen i ny regi, og det har den også trengt. Har tapt for Daniel Reden hester ved begge anledninger, men her slipper Robert Dunder og Rent A Tent å tenke på Reden. Vi har ikke blitt veldig imponert av det som blir favoritten her (Mammas Syster), og vi føler at for dagen så er Rent A Tent en bedre hest. MÅ BARE PRØVES!

V65-6 : 10 Tøff – Dette er en traver som Frank Wesberg har snakket varmt om lenge, og det er nok en traver som går en svært spennende 5-års sesong i møte. Var bunnsolid til seier sist, og den ser utrolig bra ut for tiden. Har fått seg tre løp i kroppen etter pause, og fra dette sporet så er nok Frank Westberg på tidlig vei fremover med sin springer. Har slik vi ser det en utrolig bra sjanse, og i en ellers jevn omgang så blir dette vårt halmstrå mot lukene.

Kjøper du en andel i Eksperten spiller du på lag med flere.