En tøffing sikrer julecashen

Pave Faks og Amanda Robertsen er Nettavisens V65-banker på Leangen mandag.
Pave Faks og Amanda Robertsen er Nettavisens V65-banker på Leangen mandag.

Mandagens V65-omgang på Leangen er spekket med herlige objekter og Nettavisen satser mot en ny strålende mandagskveld på Leangen.

Sportspills øvrige mandagsmeny:
V64 Jägersro: Mandagskveld med Sjunnesson
Langskudd: Stoke liker seg mot storlagene
Single: Juventus sikrer ny tittel
Premiere League: Jula er høytid

Mandag 8. desember ble det en strålende opptur for mine V65-tips. Det største spilleforslaget på Nettavisen (inn.pris kr 1 470) og tolv andelslag på Eksperten (alle med kostpris 950 kr og oppover og med lagnavn Leirvåg i juleform) gikk inn med seks rette og ca 20 000 kroner tilbake på hvert av dem. Totalt ble det over 250 000 kroner innspilt. Sist mandag var det dessverre helt håpløse baneforhold på Leangen og dermed ble det totalt bingopreget.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


Nettavisen eventyrlige tipsform sitter fortsatt i. Lørdag ble de klaff for hele 22 andelslag under V75-løpene på Bjerke (ca 14 000 kroner tilbake på hvert) og over 300 000 kroner innspilt. Totalt har Nettavisen nå rundet 2,4 millioner i gevinster siden 5. desember. Også i V5-spillet ble det klaff for samtlige spilleforslag lørdag, der undertegnede lanserte sjettevalget 4 Kengu i V5-2 som vår tipsener. 1 842 kroner tilbake på det V5-forslagene.

Nettavisen har hatt en strålende tipsflyt de siste 16 dagene. Det hele startet under V75-løpene på Drammen 5. desember der hele 38 andelslag gikk inn med sju rette og hver seg betalte tilbake ca 20 000 kroner og totalen den dagen passerte 800 000 kroner innspilt.

Kjøper du en andel i Eksperten spiller du på lag med flere. Artikkelen fortsetter under spillboksen.


I tilllegg er det verd å nevne noen andre høydepunkter: 1) Over 250 000 kroner innspilt i V65 på Leangen 8. desember. 2) Over 160 000 kroner innspilt i V65/V5 på Momarken 9. desember. 3) Systemspill V64 Halmstad mandag 15. desember med 48 000 kroner i utbetaling. 4) Sist tirsdag på Momarken da Rolf Lerum traff med alt i V65-spillet og spilte inn over 360 000 kroner.

Totalt har Nettavisen nå rundet gevinster for over 2,4 millioner kroner siden 5. desember og vi får tro og håpe at tipsformen sitter når vi går inn i en meget spennende juleuke.

Men nå skal det handle om kveldens V65-omgang på Leangen og i følge de aktørene jeg har hatt kontakt med skal banen være i bra forfatning i dag, selv om det kan komme litt snø utover ettermiddagen. Jeg har jobbet svært grundig med kveldens løp og vært i kontakt med flere av de mest sentrale eierne og trenerne.

Treåring av rett sort
Bankervalget falt på den høykapable treåringen 9 Pave Faks som kommer ut i V65-3. Eier og trener John Mogset er en drivende dyktig hestekar. Han har tre starthester i sin eie. Pave Loma har vunnet fire løp i 2014 og kjørt inn 387 155 kroner, Pave Eldvira har vunnet 5 løp og kjørt inn 156 533, og Pave Faks har vunnet 3 løp og kjørt inn 87 016. En årstotal på 630 704 kroner på tre starthester er rett og slett fantastiske tall og 12 seire er også strålende.

Treårige Pave Faks ble rammet av sjukdom i januar og det har hindret Järvsøfaks-sønnen i år. Hesten galopperte seg riktignok bort sist, men eier John Mogset tror dette kan være en hest for neste års Derby. Mogset kjørte intervaller med hesten sist torsdag hjemme på gården og hadde aldri kjent hesten så fin noengang. Slik jeg leser dette løpet, er det stort sett galopp imot. Pave Faks er en real tøffing og går til mål alle dager i uken. Sju hester står igjen på startstreken i V65-3. Jeg tror 9 Pave Faks er en vinner og bankerspiller i V65-3. 

For stor favoritt?
Vi advarte for storfavoritten Remix under vår eventyrlige V65-kveld på Leangen for fjorten dager siden. Det viste seg å være rett. Remix ble tatt ned oppunder mål av vårt store objekt Alsaker Elfax. I en bankerfattig omgang på Leangen i kveld, blir 1 Remix enda større favoritt (V65-5)i kveld enn han var for fjorten dager siden. Alsaker Elfax står i kveld 20 meter dårligere til enn i løpet for fjorten dager siden, men er likevel langtfra sjanseløs. Remix har vist tendenser til å være lur oppunder mål, og også nytente og ekstremt forbedrede 8 Varg Riga kan utfordre. Det ligger svært gode penger i luften om Remix taper i kveld og vi spekulerer. 

Er best. men.....
Det er ingen tvil om at 9 Izon Rags er den beste hesten i V65-6/DD-2/V5-2, men i V65-spillet velger vi likevel å gardere litt. Brækken-hesten innfridde som den ene av våre to V65-bankere mandag 8. desember, men imponerte ikke voldsomt. Kjørte seg da tidlig til tet og kunne kontrollere begivenhetene derfra.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


I kveld er det bakspor og en hest som 3 Tiger Globe sitter trolig tidlig i tet. Heller ikke kapasitetshesten 10 Oro's Boy er sjanseløs (svært spennende med Andre H. Stensen opp i sulkyen i kveld). Vi bankerspiller 9 Izon Rags i både V5 og DD (i mangel av gode alternativer), men velger altså å streke for et par hester til i V65.

Kjøper du en andel i Eksperten spiller du på lag med flere. Artikkelen fortsetter under spillboksen.