En tøffing står alene

Foto: Hesteguiden.com

Leangen byr på jackpot og vi byr på en tøffing i kampen om jackpotkronene.

OPPDATERT MANDAG KVELD:Jeg leverte strålende tips til min favorittbane Leangen i kveld. De som fulgte mitt mellomste V65-forslag på Nettavisen (innl.pris kr 432) kunne kvittere ut ca 6400 kroner. Samtlige av mine 23 andelslag med navn Leirvåg og Cherubino gikk inn med seks rette og ca 6500 kroner i utbetaling og ca 160 000 kroner innspilt totalt. Det betyr en drøss med lykkelige andelskjøpere og Sportspills strålende flyt på travtippingen vedvarer altså. Gratulerer til de som kjøpte andeler i dag.

Sportspill opplevde en fantastisk lørdag på Forus sist helg, når to av våre andelslag på Eksperten gikk inn med syv rette, og de utbetalte rundt 230.000 kroner hver seg. I tillegg fikk vi seks rette på så og si samtlige andelslag, og totalt spilte vi inn herlige 650.000 kroner!

Klikk her for å spille Nettavisens andelslag på Eksperten.

Lørdag sa det pang igjen, Espen Edvardsens største V75-forslag her på Nettavisen gikk inn med sju rettre og en bråte seksere og betalte tilbake ca 13 000 kroner. På Eksperten ble det aldeles vilt. Hele 32 av Nettavisen/Sportspills andelslag gikk inn med sju rette som hver seg betalte tilbake ca 12500 kroner.I tillegg ble det en rekke seksere utover dette og totalt sopte vi med oss ca 400.000 kroner fra lørdagens V75 på Biri.

Klikk her for å spille Nettavisens andelslag på Eksperten.

Espen Edvardsen leverte også strålende tips til Bjerke onsdag. Hans hovedbanker 7 Global Oracle innfridde i V65-2. De som kjøpte andel i Folkebongen Bjerke på Eksperten (25 andeler a kr 200) kunne smile i kveld. Der ble det seks rette og med en sekser og 25 femmere ble det totalt 107.897 kroner tilbake og hver andelseier kunne dermed hente ut 4315 kroner på en investering på 200 kroner. I tillegg ble det en femmer på hele 24 andelslag, mens to andelslag inneholdt to femmere og totalt ble det hele 162.700 kroner tilbake på andelslagene på Eksperten i kveld.

Bare den siste uken har Nettavisens traveksperter spilt inn over 1,3 millioner kroner på Eksperten. Mandag er det herlige jackpotkroner å spille om både under V65-løpene på Leangen og ikke minst under V64-løpene på Mantorp. På Leangen er det 494.558 kroner ekstra i sekserpotten, da det ikke ble utbetaling for fem rette på Biri søndag. På Mantorp er det hele 1.633.460 SEK ekstra i sekserpotten, da det ikke ble utbetaling for fire rette på Åmål søndag.

Innleveringsfrister Leangen
V65 kl. 18.30
V5 kl 19.41
DD kl. 20.03

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

Hele 494 558 kroner venter ekstra i sekserpotten på Leangen i kveld og på en våre absolutte favorittbaner, så er det en herlig V65-omgang som venter. For fjorten dager siden så hentet vi ut over 170 000 kroner på Leangen da vi fikk en drøss med femmere på diverse andelslag i en omgang som utløste jackpot på seks rette.

Herlig treåring
En av vinnerne den dagen var den herlige treåringen 8 Cherubino som dukker opp i V65-1. Dette er en storvokst Mo Monet Hanover-sønn som gikk direkte ut i et stort treårsløp under Leangens store travhelg midtsommers. Han støtte på bra hester den dagen, blant annet den store skrikhesten på Biri i går (Quinzy West) og Westergaards L'orage. Atle Eggan visste åpenbart hva han hadde å kjøre med og tok seg til tet etter 500 meter. Fikk en trykkende Quinzy West opp utvendig runden fra mål. Nedover oppløpet kunne Eggan finkjøre til meget overbevisende seier til 34 ganger pengene.

I den påfølgende starten ble det galopp fra start og spillerne hadde åpenbart glemt det kruttsterke debutløpet mandag for fjorten dager siden. Cherubino ble da sendt avgårde til 57 igjen for ti (årets beste vinnerspill) og fra dødens på favoritten Creek's Survivor hadde Eggan full kontroll nedover oppløpet. Det er galopprisiko for Cherubino, men han legger mark under seg og skal ha en flott vinnersjanse uansett posisjon underveis også i kveld. Vi knaller til og bankerspiller 8 Cherubino i V65-1 i kveld som ikke blir blant de største favorittene i kveld.

Annonse: EVENTYR RANK fra Øivind Grøstad på Bjerke 31.Juli! Fem av vinnerne stod først på ranken i V65 spillet! Vi spilte etter KUN seks riktige, og kammet med oss Kr.110 344,-! Nye sylvasse ideer er pågang til Øivind Grøstads spillestue nummer en Leangen i kveldens jackpotomgang

Endelig for Monica
Monika Fremstad tok ut trenerlisens i fjor høst, men tross 42 seire totalt i kuskekarrieren, må vi helt tilbake til 27. november 2011 for å finne sist Monika kunne seiersdefilere etter et travløp. I kveld må vi varsle for formbomben 1 Vill Spik (som vi har jaktet i en evighet nå). I kveld er det sprint, og kun to hester på strek. Elitehestene Voje Faks og Dotterud Teddy står på 40 meter tillegg og er ikke sporklatrere lenger. Vill Spik er svært interessant på kryssene i kveld og vi må teste noen kroner i DD-spillet på Vill Spik og Monika Fremstad i kveld og spiller også et helfrekt bankerspill i en svært vrien V5-omgang.

Garberg hele veien
Vi har veldig forkjærlighet for Magne Olsens seiersmaskin 10 Rico Lundager som blir en av kveldens største V65-favoritter på Leangen i V65-6. Men 20 meter tillegg i et femtenhesters-felt, er alltid sjanseartet. Fra spor en på strekdistansen må vi advare for 1 Wheeler Dealer som var knallgod vinner fjerde sist og meget solid toer bak Midnight Moon tredje sist. I de to siste startene har det blitt galopp. Nå er fireåringen blitt fikset og stelt på og både vi og Garberg liker denne hesten. Blir ikke mer enn et tredjevalg i V65-6 og skal selvsagt med på kupongene i kveld. Det kan bli tet fra start til mål.