Gå til sidens hovedinnhold

En tiger fikser V64-cashen på Jägersro.

Våre galoppeksperter leverte strålende tips til lørdagens V4/V5-omgang på Klampenborg. Søndag jakter de suksess i V64-spillet på Jägersro.

Denne artikkelen er tilrettelagt av Kurt Leirvåg. Tips, analyser og
spilleforslag er utarbeidet av Nettavisens galoppeksperter Birger
Christensen og Morten Olsen.

En strålende trav- og galoppsøndag står foran oss. Den byr på en flott V64-omgang med galopp fra Jägersro og deretter byr Vaggeryd på en meget fin V75-omgang fra kveld. Søndag kveld er det internasjonal V65-omgang på Leangen med jackpot og nesten 240 299 SEK ekstra i sekserpotten.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Flotte V4-gevinster på Klampenborg lørdag 1. mai
Våre galoppeksperter traff med det meste under lørdagens V4-omgang på Klampenborg. Ingen favoritter vant og i V4-4 som våre eksperter helgarderte på samtlige V4-forslag vant sistevalget 6 Penny Lane. Vårt V4-forslag med innl.pris på kun 440 kr satt klokkerent og betalte tilbake meget pene 5 379 kr. På Eksperten ble det naturligvis klaff for samtlige andelslag.

Solid også i V5-spillet på Klampenborg
Også i V5-spillet ble det fine fulltreffere. Her måtte vi riktignok på på V5-forslaget med innl.pris på kr 972 for å fange 5 rette. V5-utbetalingen stoppet på pene 5 532 kr.

Da får vi tro at tipsformen sitter i, når Jägersro byr på V64 og V4 søndag ettermiddag. Merk at spillestopp er allerede kl 12.20. Når det gjelder V4-spillet, så innledes dette i V64-3 med spillestopp kl 13.06.

En lynrask tiger
Vi velger å bruke banker i V64-2 på Jägersro søndag. 4 Gulfstream Tiger er uten tvil en av banens raskeste sprintere. Han møter hester med løp i kroppen, men treneren tar aldri ut en topphest uten at han er vel forberedt. Han møter hester litt under eliten, og etter vår mening er vår favoritt allerede en elitehest.

Det finnes flere interessante hester tidlig i V64-spillet. 3 Xit i V64-3/V4-1 er en grei favoritt, men vi ser kandidater i mot. 8 Bearfoot har vi et godt øye til, og motstanden ser riktig ut. Cornelia Harsmaar er også et pluss på ryggen.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

I V64-4/V4-2 ser 3 A Certain Romance ut til å ble nokså klar favoritt. Men han har vunnet de fleste løpene for flere år siden. Motstanden er uviss, en broget forsamling, men løpet er ikke verre enn at favoritten kan beseires.

Det er tøft mot slutten av V-spillene. 5 Nemuranthes var en fin banker for oss i DD-spillet sist, og vi prøver igjen i V64-5/V4-3/DD-1.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

V64-6/V4-4 er nærmest uløselig, og her tar vi med alle ni hestene på samtlige V64 og V4-forslag.