*Nettavisen* Sportspill.

Et kommersielt samarbeid med Norsk Rikstoto

Se Rikstoto Direktes V75-sendinger gratis her.

En tøffing i jakten på 50 000 kroner

Tøffingen Reiug sammen med sin trener Kjetil Roe bankerspilles i kveldens DD-veddemål på Bjerke. Foto Morten Skifjeld/Hesteguiden.com

Norsk Rikstoto legger 50 000 kroner ekstra i gevinstpotten i onsdagens DD-spill på Bjerke. Det gir svært gode vilkår for spillerne.

30.09.15 19:08

Sportspills meny onsdag:
V76 Bjerke: Tidenes V76-pott - drøye 2,1 mill ekstra i sjuerpotten
V4 Täby: Galoppfest med Carlos
Oddstips 1: Helproffe Atletico gjør jobben
Oddstips 2: City-marerittet fortsetter i Tyskland
TV-fotball: Høydepunkter i kø denne uken

En eventyrlig onsdag står for tur. På Täby skal Nettavisens galoppeksperter prøve å fortsette sin strålende tipsflyt, når det er både V4 og V5 på Sveriges største galoppbane.

Men det er uansett på Bjerke det er kanoninteressant å vært spiller onsdag. Det er tidenes tidenes V76-pott på Bjerke! Det er både jackpot (ingen utbetaling på seks rette sist onsdag) og samtidig skal bonuspotten fordeles på alle med 7 rette. Det betyr formidable 2 142 165 kroner ekstra i sjuerpotten!

Høyinteressant er det også i DD-spillet. Ti onsdager på rad legger Norsk Rikstoto 50 000 kroner ekstra i gevinstpotten!

I denne artikkelen byr vi derfor på DD-tips til kveldens omgang på Bjerke (du finner to ulike spilleforslag nederst i artikkelen). Normalt er det 75 % av DD-omsetningen som betales tilbake i form av premier. I kveld er det altså 50 000 kroner ekstra i gevinspotten. Det betyr at den teoretiske tilbakebetalingsprosenten i kveld vil havne over 80 prosent, avhengig av hvor høy omsetningen blir. DD-spillet er allerede i utgangspunktet er svært godt spilleprodukt, men i kveld er det altså enda mer interessant enn til vanlig.

Klart beste hesten
Beste hesten er et prinsipp som kan være dyrt å praktisere når man spiller på hest. Men at 2 Reiug er best i V76-7/DD-2 er det liten tvil om, og normalt er han god nok til å slå motstanden fra dødens i dette løpet. Han kommer ikke til å bli favorittspilt i DD-2, og med tanke på det vrimler av vinnerkandidater i DD-1, er Reiug svært spennende å bruke som DD-banker i kveld.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen. Nedenstående forslag er DD-forslaget på Nettavisen og har fire hester i DD-1.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Nedenstående forslag spiller alle 11 startende i DD-1 og bankerspiller 2 Reiug i DD-2.

Annonsebilag