En troika som nekter å tape

Jaccaroo og Bo Westergaard.
Jaccaroo og Bo Westergaard.

Bo Westergaard sender ut tre stallhester som står med fantastisk 15 strake seire til kveldens V76 på Bjerke. En av dem blir Nettavisens V76-banker.

Vi har en meget spennende onsdag foran oss, der Nettavisens galoppeksperter byr på aller siste nytt foran løpene på Jägersro galoppbane der det både skal avvikles eget V4 og V5-spill. Til kvelden overtar Bjerke med en ny flott V76-omgang der det både tilbys strålende sport og ikke minst et utfordrende V76-spill.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


Onsdag 24.september lanserte Norsk Rikstoto V76 og vi har således vært gjennom fem onsdager med det nye produktet. Slik har utbetalingene vært for sju rette:
24/9: Sju rette kr 344 011
1/10: Sju rette kr 20 314
8/10: Sju rettte kr 1 132
15/10: Sju rette kr 494 044
22/10: Sju rette kr 949

Med andre ord to meget solide utbetalinger, to utbetalinger for "folket" og en utbetaling litt midt i mellom, og erfaringene så langt må være at Rikstoto har truffet godt med V76 om onsdagene. 

Danske, men norskstasjonerte Bo Westergaard har vært sentral i V76-løpene hittil og vunnet fire løp og infridd store favorittstempel med Teddybear Song og Jaccarro (onsdag 8. oktober) og med Red Team Rex (onsdag 24. september). I kveld blir Westergaard enda en gang betrodd det største favorittstempelet. Og for sikkerhets skyld er Westergaard favoritt i tre av de sju V76-løpene i kveld (2 Red Team Tex i V76-1, 7 Jaccaroo i V76-3 og 8 Teddybear Song i V76-7). 

Taper ikke i kveld heller?
Vi velger oss 7 Jaccaroo i V76-3 som vår klare hovedbanker i kveld. En del spillere har "angst" for å spille store favoritter som bankere. Men vi trenger ikke gå lenger tilbake enn mandag, da folkebankeren Denver Zon vant V65-4 på Leangen, markert på 75,5 prosent av kupongene. V65-utbetalingen stoppet på 267 545 kroner, og det illustrerer for n'te gang hvor lite farlig det er å spille storfavoritter som bankere.

Har aldri tapt
Når det gjelder 7 Jaccaroo i V76-3, så gjorde hesten trolig karrierebeste i sitt siste løp. Det var et V76-løp på Bjerke 8/10, og tross et blytungt løp, så sa hesten takk for følge til konkurrentene inn i den siste svingen. Det var Jaccaroos sjette start og det var samtidig den sjette seieren i karrieren. Fireårsvallaken kommer således ubeseiret til kveldens løp og vel vitende om ingen trær vokser inn i himmelen og at et tap før eller siden kommer, så er det ingenting som indikerer det i kveld. Motstandsmessig er det nesten ned en klasse fra sist og hesten har vist mer enn en gang at han tåler hardkjør underveis. Bankers.
Rangering V76-3: A: 6 B: 6-12-1 C: 4-10-11-5-3-8-9-2

Kjøper du en andel i Eksperten spiller du på lag med flere. Artikkelen fortsetter under spillboksen.


Heartbreakeren må med
I V76-1 blir Westergaard forståelig nok stor favoritt med 2 Red Team Rex som står med fire strake seire i regi Bo Westergaard og foreløpig ikke har vært i nærheten av å tape. I kveld er det 3140 meter, og hesten står perfekt til på strek. Viste på Jarlsberg tredje sist at lange løp ikke er noe problem, da han kom alene til mål på en 2600 meter.

Vi velger imidlertid å ta med 1 Heartbreaker V.S. og Bjørn Steinseth på samtlige spilleforslag. Fireåringen har alltid vist flott kapasitet, men de siste månedene har hesten utviklet seg veldig flott. Fra førstespor og med kun to hester på strek, blir det enten tet eller lederrygg på hesten her og han kan utfordre Rex'en.

På det største forslaget betaler vi også for Sigbjørn Kolnes nykommer 5 Twilight D. som kommer med fine meritter fra Danmark. 3100 metre er vanskelig å kjøre for kuskene fra tillegg, men Lars Anvar Kolle er blant de beste i Norge på det og denne hesten er bra. 40-meters hestene får det normalt for tøft.
Rangering V76-1: A: 2 B: 1-5 C: 7-8-6-9-10-4-3

Teddybear ubeseiret i år
Bo Westergaard sender ut en fryktelig seiersvant troika i kveld. Jaccaroo i V76-3 står med seks strake seire, Red Team Rex med fire strake seire og forsyne meg står 8 Teddybear Song med fem strake seire og da snakker vi om mens hestene har vært i hans regi. 15 strake seire på denne gjengen altså, men vi tror Teddybearen har minst vinnersjanse av disse tre i kveld. Mest fordi hesten hra trukket spor åtte på sprint mot bra motstand. Likevel er det umulig å ikke sette hesten først. Hesten har sett helt rå ut i samtlige seiersløp i år, og tåler som de fleste Westergaard-hester å bli brukt underveis. 

Bak favoritten er det vrient å lese løpet. Men 4 Semper Fi er en tøffing og står fint til spormessig. Garderingskryss. 11 Special Envoy kom bra tilbake etter galopp på Sørlandet sist og er trolig den beste av Frode Hamres tre hester i løpet. 5 Open Del Rio blir lite spilt, men trener Wolden er optimist. Kan kanskje få tet her. 6 Dribbling er litt dårlig fra start og står således sjanseartet til. Vi betaler for disse fem på vårt største V76-forslag, men dersom Teddybear Song underpresterer for dagen, er vi ikke sikre på at vi har fanget vinneren, i et flott spilleløp.
Rangering V76-7/V5-3/DD-2: A: 8 B: 4-11-5-6-9-3 C: 12-7-1-10-2

Svensken knuser dem igjen?
Vi har bankerspilt 3 Bellfaks i de to siste løpene som begge har vært onsdagsløp på Bjerke. Fireåringen som hører til i Sverige til vanlig, imponerte nest sist når han laget hakkemat av Eikmann. Men sist onsdag var hesten helt fenomenalt god sammen med gjestekusk Per Oleg Midtfjeld og landet på 25.0/2140. I kveld er det 4 års-Stjernen som gjelder og skjerpet motstand. Men vi bankerspiller likefullt hesten på de to minste V76-forslagene, vel vitende om at hesten hadde vært med i Derbyfinalen uten en svært tapsbringende galopp i kvaliken.

På det største V76-forslaget betaler vi kun for 7 Fjord Jerven i tillegg. Hesten til Ola Martin Aasen gikk glipp av en meget godt betalt andrepremie i Derby (375 000 kroner) på en ulykksalig oppløpsgalopp, men kom ihvertfall nedpå igjen til fjerde. Fulgte så opp med en meget overbevisende seier i et V75-løp på Leangen. Det betyr at vi dropper flotte hester som 1 Vesle Frøken Støen og 4 Art Vinterfari fra våre forslag, men vi får ikke sjokk om en av dem blir ropt opp som vinnere.
Rangering V76-2: A: 3 B: 7-1-4 C: 2 D: 5-6

Strekhestene kan utfordre
V76-4 er et skummelt kaldblodsløp der 4 Bokli Vind atter blir stor favoritt. Vi hadde bra feeling for hesten i et V75-løp på Momarken forrige lørdag, men hesten måtte innom galoppen og fungerte vel ikke som best for dagen. Vi setter hesten først, men det er mest i mangel av en bedre kandidat. 

5 Mino er kjapp i vei og så bra ut på Momarken i det samme løpet som Bokli Vind var med i og står 20 meter bedre til i kveld kontra det løpet, uten at vi skal legge veldig mye vekt på det. Vi tar med ytterligere fem hester på samtlige kupongforslag: 2 Striks (har funnet en eventyrlig formtopp), 9 Smedviktor ( endelig i form igjen), 7 Mjølner Komet (obshest sist og løp i kroppen), 10 Nordby Ask (bra sist, og duger fint her) og 3 Bravo Turbo (mulig tethest og oppadgående form).
Rangering V76-4: A: 4 B: 5-2-9-7-10-3 C: 1-8 D: 11-6

Uvisst langløp
2640 meter er distansen i V76-5/V5-1 og løpet går over tre distanser. De store profilene mangler i dette løpet og det kan bety "trøbbel".

Vi har varslet og jaktet 5 Grundsvold Loke en periode nå og den tidligere ungheststjernen ser endelig ut til å være på riktig vei. Gjorde et flott løp til andre bak gode Steinrig i sin siste start og 2640 meter er ikke noe minus.

Undertegnede var dårlig på 2 Kodran når denne ledet et V76-løp hele veien på Bjerke 1/10. Det var over samme distanse, men sist ble det flere galopper på hesten. Uansett et klart seiersbud her, sammen med 12 H.G. Jerv som likevel skuffet på Sørlandet sist, der hesten så ut som vinner ut på oppløpet, men aldri klarte å gå i nærkamp med Møller Faks. H.G. Jerv er neppe i absolutt toppform. Disse tre får sammen med kuskeforsterkede 4 Fjeld Blesen plass på vårt største V76-forslag.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksenRangering V76-5/V5-1: A: 5 B: 2-12-4 C: 8-7-1-6-11-10-3-9

Dags for Gangsteren?
Med perfekte forutsetninger fra spor tre bak startbilen er 3 Be My Gangster en alternativ bankerkandidat i V76-6/DD-1/V5-2. I begge sine to siste løp har hesten måttet trave i dødens og gjort heroiske innsatser. I kveld ligger det an til tet og derfra blir ikke hesten lett å slå. Vi bankerspiller i DD-spillet, men tar med noen garderinger i V76.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


På det minste forslaget tar vi med Bo Westergaard og 8 Enjoythewinner S.C. Bo er optimist og Bo Westergaard kan få en pangaften på Bjerke i kveld. Spor åtte trekker imidlertid ned. På det mellomste tar vi også med 9 Keegan som har utviklet seg flott utover høsten. 10 High Photo møter noen veldig bra konkurrenter i kveld, men viste form i Bergen sist og blir med på det største forslaget, der vi stopper på fire hester.
Rangering V76-6/V5-2/DD-1: A: 3 B: 8-9-10 C: 1-11-12-7-2-4-6-5