*Nettavisen* Sportspill.

Et kommersielt samarbeid med Norsk Rikstoto

Se Rikstoto Direktes V75-sendinger gratis her.

En usannsynlig spennende V5

Foto: Ola Slåtsveen

Før V75-sirkuset starter i ettermiddag, er det vel verd å investere noen kroner i V5-spillet.

06.04.13 09:01

Sportspills meny lørdag:
Tippetips: Solskjær kan ikke tape
Oddstips 1: Start byr på mer festfotball
Oddstips 2: Kan ikke slippe Portsmouth nå

V75 Leangen: Vi værer smell på smell

Tippeligaen: Siste skadenytt

Leangen travbane i Trondheim er vertskap for lørdagens V75-omgang, og en eventuell alenevinner kammer hjem rundt 8 millioner kroner. Det er Sigbørn Rishaugs Minneløp i et sprintløp for varmblodseliten med 75 000 kroner til vinneren som er dagens hovedoppslag, og nær sagt som vanlig kan det ligge store utbetalinger i luften i V75-spillet på dagens arena. Tips og vurderinger fra Håkon Einar Hansen til V75-løpene finner du her.

Sist lørdag fikk vi to ganger V75 (begge verd over 125 000 kroner) på et systemspill satt opp av Espen Edvardsen og Håkon Einar Hansen og også denne lørdagen er det flere systemspill tilgjengelig i Eksperten . Sportspill har ellers opplevd voldsom suksess med Eksperten og rundet torsdag over 2 millioner kroner innspilt på våre andelslag i Norsk Rikstotos meget vellykkede storsatsing på Eksperten .

Klikk her for å spille Nettavisens andelslag på Eksperten

Det er altså på Leangen travbane det skjer denne lørdagen og i denne artikkelen skal det dog handle om V5-spillet og også der er det store penger i luften.

Innleveringsfrister Leangen lørdag
V5 kl. 14.10
V75 kl. 15.00
V4 kl. 16.05
DD kl. 16.45

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

HTML EMBED

Det er nesten klinisk umulig å finne en noenlunde gangbar V5-banker og da setter vi en ordentlig sjansebanker. 13 Myklejenta hadde trolig slått storfavoritten Røster i et V75-løp på Klosterskogen påskeaften og så helpigg ut når galoppen kom ut mot oppløpet. Det er som kjent stor galopprisiko for denne dama, men hun var brenngod vinner av et V75-løp fjerde sist. 40 meter tillegg er heller ingen fordel og det er mange hester å runde. Men hun fikk vår "neste gang" notis sist lørdag og da må vi sette et bankerspill på henne i V5-spillet i ettermiddag. Nede som et tredjevalg i V5-spillet, og selv om Myklejenta skulle innfri er ingen garanti for at vi fanger fem rette.

HTML EMBED

Kan Melby snyte dem?
Vi har også et svært spennende objekt i V5-1. Ellevtevalget 3 Rigel Mio galopperte fra seg det som kunne vært en seier ut av den siste svingen i sin Leangen-debut for fjorten dager siden. Vallaken viste fine tendenser også i regi Kristian Malmin østpå og blir altså nesten ikke rørt i totoen i dag. Det må være feil, denne er hyperspennende i dag.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.