*Nettavisen* Sportspill.

Et kommersielt samarbeid med Norsk Rikstoto

Se Rikstoto Direktes V75-sendinger gratis her.

En verdensstjerne på Bjerke

Foto: hesteguiden.com

Geir Vegard Gundersen sender ut superhesten Support Justice i årsdebut på Bjerke i kveld og hesten blir Nettavisens klare banker i en ellers herlig V76-omgang.

15.04.15 08:39

Sportspills meny onsdag
V5 Bjerke: Får sin revansje i kveld
V4 Bergsåker: Spennende objekter på gang
Tippetips: Premier League og Barcelona på kupongen
Oddstips 1: Kan ryste Barcelona

Onsdag venter det en ny strålende V76-omgang på Bjerke. V76 har vist seg å være et svært godt produkt og det er stort sett solide utbetalinger for sju rette hver onsdag. Sjekk status hittil i år:
Onsdag 7/1 - utbetaling sju rette - 75 174 (to førstevalg vant)
Onsdag 14/1 - utbetaling sju rette - 6 515 (to førstevalg vant)
Onsdag 21/1 - utbetaling sju rette - 716 789 (et førstevalg vant)
Onsdag 28/1 - utbetaling sju rette - 83 884 (to førstevalg vant)
Onsdag 4/2 - utbetaling sju rette - 271 860 (et førstevalg vant)
Onsdag 11/2 - utbetaling sju rette - 21 037 (fire førstevalg vant)
Onsdag 18/2 - utbetaling sju rette - 692 643 (et førstevalg vant)
Onsdag 25/2 - utbetaling sju rette - 77 265 (to førstevalg vant)

Det er svært interessante tall og verd å merke seg at det i snitt vinner to førstevalg i hver omgang og selv om store favoritter innfrir, så blir det meget fin utbetaling.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

HTML EMBED

Onsdag blir verdensstjernen og årsdebuterende 2 Support Justice (V76-3) den store folkebankeren og selv om undertegnede har friskt i minne at Lannem Silje røk som dunderfavoritt i V75-spillet lørdag, er det ingen grunn til å gardere Support Justice i kveld. Spor to bak bilen, strålende treningsrapporter og enkel motstand gjør dette til en sikker vinner. Soleklar banker i V76-3.
Rangering V76-3: A: 2 B: 4 C: 1-6-3-5

Vil du ha fleruker?


Kjøper du en andel i Eksperten spiller du på lag med flere. Artikkelen fortsetter under spillboksen.

HTML EMBED


NB: Nettavisen har inngått et samarbeid med Coop Vest når det gjelder andelslag på Eksperten. Andelslag som heter "Coop Vest Nettavisen" er selvfølgelig åpent for alle, og lagnavnet er laget slik for at butikk-kommisjonærer i Coop Vest lettere kan finne frem når de skal selge andeler fra sine respektive butikker.

Hvem er best?
I V76-2 kommer to hester til å dra på seg nesten alt spill. Interessant er det også å merke seg at hestene kommer fra de to dominerende stallene i Norge nå, Bo Westergaard og Frode Hamre.

Jeg setter 10 Jaccaroo først. Denne er bra og den er tøff. Han har riktignok bakspor i kveld, men det spiller trolig liten rolle. Jaccaroo er god nok til å ta ned en eventuelt tettravende 7 Migration.

7 Migration blir knapp favoritt, og forseres trolig til tet ganske tidlig i dette løpet. Gjorde et helt greit løp sist til tredje, men heller ikke mer. Er hesten derimot like bra som i seiersløpet på Jarlsberg 13/12 (fjerde sist), skal nok Jaccaroo få kjørt seg. Men Migration har ikke slike dager hver gang han starter, og derfor tror jeg aller mest på Jaccaroo i dette løpet og låser V76-2 på disse to.
Rangering V76-2: A: 10 B: 7-1-5 C: 9-3-8-4-2-12-11 D: 6

Tredje gang gjelder
2 Deweyscamper gjør i kveld sin tredje start i regi Bo Westergaard. Jeg har plassert hesten først på rangeringen i begge de to første startene for Bo, men uten å lykkes. Første gang ut gjorde hesten en råsterk opphenting til femte etter tidlig galopp, mens en vel ambisiøs Bo Westergaard kjørte bort seieren i et langløp på Bjerke for to uker siden. Holdt stilen fantastisk flott til tredje den dagen etter råkjør i dødens underveis. Spor to i kveld og en flott oppgave.

Jeg garderer kun med 1 La Paloma som har sviktet som mye spilt to ganger på rad. Fra førstespor med dyktige Dag-Sveinung Dalen som kusk er det tetgaranti uten startgalopp, og formen er det neppe noen fare med (kom flott tilbake etter stor startgalopp i Bergen sist).

Feltet som sådan holder ikke høy klasse og normalt skal det holde langt med disse to hestene på kupongen, selv om Hamre-duoen 6 Mister Postman og 3 Mocha Motion begge har vist fine tendenser på slutten.
Rangering V76-4/V5-1: A: 2 B: 1-6-3 C: 10-9-5-4-11-12-7-8

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

HTML EMBED

V76-1 - Kaldblodshester. 1640 meter voltestart.
Ved første øyekast kan det vidåpent ut i V76-1, men det er klart skille på hestene i dette løpet og dersom ikke "alle galopperer" skal man komme langt med fire hester.

7 Torsby Balder gjorde et helt greit løp til fjerde i comebacket på Bjerke for to uker siden. Emil Jerven og Kvikk Tojo som var de to første i mål, var langt foran resten av feltet i mål den dagen. Slike hester finnes ikke med i kveld og sammen med formkusk Hans Christian Holm kan det bære rett til tet i kveld og derfra kan hesten vinne.

4 Thess Prinsen er helt overlegen denne gjengen på fart og kapasitet, men fjerdespor volte og sprint gjør denne sårbar. Får Tom Erik Solberg hesten rundt uten galopp, er det meget sannsynlig at Thess Prinsen er vinneren. 1 Ask Eld galopperte fra seg en topplassering via siste indre på Klosterskogen i sin siste start. Gode hester som Sherikan og Sundby Scott var de to første i mål i det løpet. Billigere i mot i kveld og treffer Geir Flåten starten sånn noenlunde i kveld, er Ask Eld med i seierskampen.

5 Turbo Marie kommer fra Lars O. Romtveits formstall og får formkusk Adrian Solberg Akselsen i sulkyen. Feilfritt er denne dama god nok til å vinne dette. Bak denne kvartetten er det vrient og svært uoversiktlig.
Rangering V76-1: A: 7 B: 4-1-5 C: 9-2-11-12-3-10-8-6

V76-5/V5-2 - Kaldblodshester. 2600 meter autostart.
Til drøye åtte ganger pengene og et femtevalg i V75-spillet, lanserte vi 2 Brenne Jærven som en herlig delikatessevinner på Jarlsberg for tre uker siden. Hesten spant til tet og vant såre enkelt i debuten for Olav Mikkelborg (som har riktig fint snurr på seiershjulet for tiden). I kveld blir hesten stor favoritt i V76-5, men jeg nøyer meg med førstevalget og garderer noe da jeg er usikker på hvor godt 2600 meter passer.

3 Tojo Prinsen falt litt for eget grep i V75 sist. En ambisiøs Geir Flåten kjørte trolig seieren bort, men uansett gjorde Tojo Prinsen et nytt toppløp, slik han gjorde i seiersløpet på Bjerke 5/2. Tojo Prinsen tåler 2600 meter og er et klart motbud til den store favoritten.

Fra dypet velger jeg å hente fram 10 Steinrig. Stordal-hesten elsker langløp og blir veldig lite spilt i kveld. Jeg betaler allerede på det mellomste V76-forslaget.

På det største forslaget betaler jeg også for Bjerkespesialisten 1 Huldre Oskar og kapable 7 Tangen Faks.
Rangering V76-5/V5-2: A: 2 B: 3-10-1-7 C: 5-6-12-9-8-11-4

V76-6/DD-1/V5-3 - Varmblodshester. 1609 meter autostart.
Et gnistrende spilleløp venter oss i V76-6 der det er mange vinnerkandidater og på det største V76-forslaget betaler jeg for sju hester.

Under sterk tvil velger jeg å sette den mulige tethesten 4 Staffan Palema først. Det er ingen tvil om at posisjoner ofte avgjør slike løp og dersom det ikke koster skjorta for Staffan Palema å nå tet, kan det bære hele veien.

8 Love Voice er den beste hesten i feltet, derom er det lite tvil. Men spor åtte og sprint er alt annet enn optimale forutsetninger og jeg tror ikke Love Voice vinner dette løpet fra dødens. Uansett et tidlig kryss. 5 Ja El Tomcat er litt vanskelig å plassere, da det er litt vrient å forutse hvor hesten havner fra start. Gikk et helt greit løp til tredje i V75 sist, men var et stykke bak de to første i mål. 11 Urban Barsk varslet vi for sist (11/2). Den dagen kusket Vidar Hop og hesten ble sittende bom fast i mål. Spor elleve er vrient på sprint, men hesten har vinnerform i kroppen.

På de større forslagene betaler jeg også for 6 Shocking Icon (kan kanskje få tet, men det vil koste), 3 Cutting Edge (løp i kroppen og kan være mye forbedret) og 1 Midnight Moon (vant to løp i fjor til pangodds, deriblant V75-løp på Momarken og står nydelig til i kveld).
Rangering V76-6/V5-3/DD-1: A: 4 B: 8-5-11-6-3-1 C: 10-2-9-7

V76-7/V5-4/DD-2 - Kaldblodshester. 1609 meter autostart.
I følge markeringsoversikten til kveldens V76-omgang, ligger 2 Bokli Vind an til å kveldens nest største favoritt etter folkebankeren Support Justice i V76-3.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

HTML EMBED

Nevnte Bokli Vind har en flott oppgave i kveld og varslet form i Bergen sist, men galopperte da på vei mot tet 1300 meter fra mål. Spor to og ikke knalltøff motstand i kveld, gjør at hesten er en berettiget favoritt og i mangel av bedre objekter, bankerspiller jeg hesten i DD-spillet.

I V76-spillet velger jeg å gardere med fire hester og setter 7 Finnskog Sjefen inn som andrevalg. Kulblik-hesten skal forbi startkjappe 1 Gann Minn fra start, men det kan gå. Nevnte 1 Gann Min vant forbausende enkelt på Bjerke 4/2, og sørget for at Nettavisen spilte inn drøye 170 000 kroner den dagen på svært godt betalte seksere (4 033 på hver sekser). Gann Min møtte bra hester den dagen og er en klar seierskandidat igjen.

10 Brødsjø Odin og 12 Juniorprinsen hemmes begge kraftig av sine bakspor, men er gode nok om det klaffer litt underveis.
Rangering V76-7/V5-4/DD-2: A: 2 B: 7-1-10-12 C: 3-5-9-6-11-4-8

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.