En verdensstjerne vender tilbake

Foto: Hesteguiden.com

Travstjernen Maharajah har tjent over 16 millioner SEK i sin karriere og gjør comeback i Gävle torsdag.

Sportspills meny torsdag:
Dobbel V5 Bergen: Flotte spilleløp i vest
Lunsjtrav Bjerke: Lyset er på
Oddstips: Zlatan kan ikke berge oss i dag

Torsdag er det nok å henge fingrene i for oss travspillere. Det starter med V4 fra Jägersro i Malmö og fortsetter med lunsjtrav fra Bjerke travbane. Til kvelden er det V65 fra Gävle og ikke minst dobbel V5 fra Bergen. Vi har som vanlig tips og kupongforslag til samtlige.

Ny klaff!
I lunsjen på Bjerke tidligere i dag ble det flott klaff på våre tips, og totalt spilte vi inn 7 336 kroner! Flotte 2 969 kroner tilbake på vårt mellomste V5-forslag på 540 kroner, og de som spilte vårt DD-forslag på 300 kroner kunne inkassere fine 1400 kroner!

Innleveringsfrister Gävle:
V65 kl 19.08
DD kl. 20.36

Har du ikke Sportspill-konto? Registrer en gratis konto og les om fordelene du får!

Det er ikke hverdagskost at verdensstjerner inntar en ordinær V65-omgang, men Gävle får altså storfint besøk når Sveriges beste hest Maharajah gjør comeback etter ni måneders pause torsdag. Vinterens store mål er Prix d'Amerique og det blir spennende å se hvor hesten står i kveld.

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

Klink banker
Uansett må det dreie seg om årets sikreste V65-banker i V65-3. Stefan Hultmanns verdensstjerne har skremt bort alt av motstand og det er nesten ikke mulig å se Viking Kronos-sønnen tape i kveld. Det så ikke ut som Ørjan Kihlström kjørte en meter i prøveløpet, men tiden ble så bra som 15,3/2140m og han så nesten ut som i glansdagene allerede. I kveld kommer han til å starte med PG- sko foran som han også gjorde i prøveløpet. Ringreven Hultmann venter til Paris før han napper skoene. Motstanden i kveld er så skral at dette løpet blir som et hurtigarbeid for Maharajah. Man skal aldri si klink banker i travløp, men nærmere enn dette kommer vi ikke år.

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

Persson ruler i kaldblods-Sverige
8 Faksen J.R. tok skalpen på vår yndling Tekno Odin og han har tatt skalpen på Hallsta Lotus to ganger på rad. Så pr dags dato er han kanskje den beste kaldblodshesten i Norden. Jan Olov Persson trente Järvsøfaks, han trener Hallsta Lotus og han trener Faksen J.R. Lørdag og søndag vant Persson fem løp med sine kaldblodshester på hhv Romme og Bollnäs og Perssons stallhester har tatt formidable 111 seire på kun 511 starter i år. Det gir en seiersprosent på 21,7, det er best i klassen i den meget sterke svenske konkurransen.

Faksen J.R. møter noen brukbare hester i kveld, men selv fra et litt vrient åttendespor bak bilen, skal Persson–traveren skal dette være en flott vinnersjanse. Han har gått barfot de siste to gangene og det er en årsak til de gode resultatene. Persson vil avvente banesituasjonen om det blir skoløs rundt om på Jærvsøfaks–sønnen. Skoløs eller ei, vi bankerspiller Faksen J.R. i V65-1.

Se opp for Linda
Linda Artursson er ikke mye kjent i Norge, men lærlingen hos Leif Witasp har vunnet 5 løp på 65 forsøk i 2012. I V65-4 som er et lærlingsløp, er Linda betrodd den flotte hoppa 14 Elles W. Phedo. 14 Elles W.Phedo er den beste hesten i feltet og så billig løp hun har på papiret i kveld er det lenge siden hun har hatt. Virker som formen oppadgående etter en liten down her i sommer da hun ble kjørt fryktelig offensivt i tøff konkurranse. Greit det er tøft med 20m tillegg, men hestene hun skal hente 20m på har ikke den tøffheten som Kesaco Phedo–datteren har i kroppen.

Er nå markert på 32% med kun 16% i innsats og blir et andrevalg i spillet, bak den store favoritten 7 Oki On Line. Det er for lite for hesten vi mener skal være favoritt i dette løpet. Klaffer det bare litt for Linda Artursson i dette lærlingsløpet, så skal det være en meget flott vinnersjanse for Elles W. Phedo i V65-4.