En vidunderlig jackpotbanker

Viktor K. og Robert Kruse under et seiersløp på Bjerke i vinter.
Viktor K. og Robert Kruse under et seiersløp på Bjerke i vinter.

Kongsvinger byr på V65-jackpot og hele 1 346 457 kroner ekstra i sekserpotten. Nettavisen byr på en herlig jackpotbanker.

Sportspills meny onsdag:
Ettermiddagstrav: V5 fra Bornholm
V4/V5 Visby: Vi spiller samlebonger
Tippetips: De forsvarer Norges ære
Oddstips: Dette er en historisk fotballkamp
Viking Lotto: Jackpot med 45 millioner

Etter en feiende flott tirsdag der Hellin Faxens enorme seiersløp i V64-6 på Hagmyren fortsatt står på netthinnen, er det en glede å ønske velkommen til en ny travdag.

I dag skal vi endelig spille til Visby igjen (både V4 og V5) fra øyen Gotland, forflytter vi oss sør-vestover til Bornholm som byr på internasjonal V5 onsdag ettermiddag. Til sist, men ikke minst er det gedigen jackpotomgang her hjemme i V65-spillet når Kongsvinger "låner" Bjerkes onsdagskjøring og byr på folkefest onsdag kveld.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen.


Det burde vært all-inn på Momarken tirsdag kveld, men dessverre var jeg litt for svake 8 Organdi d'Or i monteløpet i V65-3 og dermed ble det kun treff på vårt største spilleforslag på Nettavisen (innl.pris kr 1600) og 3 851 kroner tilbake. I tillegg ble det seks rette på åtte andelslag på Eksperten.

Nettavisen er ellers i strålende tipsflyt for tiden og har spilt inn over 1 million kroner de siste ti dagene. Her er et lite utvalg av Nettavisens gevinster den siste tiden:

 Sist tirsdag var Rolf Lerum igjen på ferde under V65-omgangen på Momarken. Systemspillet (fire andeler a kr 1000) suste inn med deilige 95 835 kroner tilbake. I tillegg ble det en hel bråte femmere på diverse andre andelslag og totalt over 150 000 kroner innspilt. På Nettavisen ble det fire femmere (a kr 622) på hans mellomste V65-forslag (innl.pris kr 400) og pene 2 488 kroner tilbake.

Kjøper du en andel i Eksperten spiller du på lag med flere. Artikkelen fortsetter under spillboksen.


Torsdag kveld sa det aldeles pang under V65-løpene på Øvrevoll. Nettavisens fremragende galoppeksperter Birger Christensen og Morten Olsen har levert strålend tips i lang tid, men torsdag "toppet" de. Tre systemspill suste inn med seks rette og drøye 83 000 kroner tilbake på hvert av dem. I tillegg ble det femmere på alle øvrige spilleforslag og ca 300 000 kroner innspilt.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen.


Flott klaff ble det også til V65-løpene på Vaggeryd lørdag kveld i en omgang der det smalt med overraskelser. Ti andelslag på Eksperten fikk 4, 5 eller 7 femmere og når utbatelingen for fem rette ble pene 2 637 kroner, spilte vi inn ca 140 000 kroner på Vaggeryd lørdag kveld.

Mandag lanserte jeg 1 Thess Prinsen som min V65-banker på Jarlsberg her på Nettavisen og brukte også denne banker på andelslagene på Eksperten med lagnavn Leirvågs JGP. Men vi lager også "siste info andelslag" og der bankerspilte jeg storfavoritten Teddybear Song i V65-5/V5-2.

Og nettopp "Nettavisens siste info" andelslag på Eksperten betaler seg fortsatt godt. Jeg bankerspilte 1 Thess Prinsen i V65-5/V5-2 på hovedspillene, men garderte på siste info-kupongene. Tre andelslag (to lag med 5 andeler a kr 100 og et andelslag med 5 andeler a kr 200) fikk V5 og herlige 20 659 kroner i utbetaling. 66-oddseren og 11. valget Huldre Oscar var markert på tre hester på andelslagene som kostet 420 kroner å levere. Så uken startet strålende, tross alt, så får jeg bare beklage at jeg bankerspilte Thess Prinsen, når jeg hadde et kanonobjekt i det samme løpet.

Nå skal det endelig handle om onsdagens V65-omgang på Kongsvinger travbane der det altså ligger hele 1 346 457 kroner ekstra i sekserpotten. Det spesielle med denne banen er at banelengden er hele 1400 meter, så det er lange oppløp. 

PS. På grunn av ferieavvikling blir denne artikkelen litt kortere enn normalt.

Til tet og da er det over
Vår V65-banker denne onsdagen starter i V65-5 og bærer navnet 6 Viktor K. Hesten er faktisk ikke favoritt i skrivende stund (ca kl 11 onsdag), men vil muligens bli favoritt når innleveringsstopp nærmer seg. Viktor K. kommer i dag ut etter to måneders pause, men i følge trener Jon Magne Vik var denne planlagt.

- Jeg har kanontro på min hest, var svaret fra Vik når vi pratet med ham på telefon onsdag formiddag. Sprint, billig motstand og perfekt startspor er alle plusser for raske og kapable Viktor K. nevnte Vik var for øvrig mannen bak Orilo Bones P.P. i sin tid og Vik er opprinnelig fra Hordaland. En feilfri Viktor K. må ha en meget god vinnersjanse i kveld og vi bankerspiller i V65 og i DD. 

Noen spennende objekter i omgangen:
11 Vestpol Faxen står riktignok på 40 meter tillegg i V65-1, men det har hesten gjort mange ganger før på Forus og Sørlandet tidligere og behersket det flott. Hadde en lignende oppgave på Sørlandet nest sist og vant lett. Vestpol Faxen holder strålende form for dagen og er et selvskrevet kryss i V65-1.

Solberg opp
I V65-2 varsler vi for 3. valget 2 Stjerne Steensgård. Sagholen-traveren utstyres med Tom Erik Solberg i kveld og han får som kjent ekstra fart på det meste. Fra strek er Stjerne Steensgård et selvskrevet kryss i V65-2 som holder svært ujevn kvalitet. 

Mattis må med
I V65-3 blir nesten all spill på de to strekhestene 1 Stumne Scott og 2 Alm Kasper. Merk at 10 Valle Mattis var centimetre fra å hente 20 meter tillegg på Stumne Scott i sin siste start. Valle Mattis holder kanonform for dagen , men blir lite spilt (ca 7 prosent av innsatsene). Valle Mattis er å finne på samtlige av Nettavisens kuponforslag onsdag.

Et godt tredjevalg
I V65-4 spiller vi tre hester på samtlige spilleforslag og varsler litt for tredjevalget 2 Royal Prince som får Tom Erik Solberg opp som kusk. Hesten trenes av Bo Westergaard som selv kusker storfavoritten 1 Red Team Rex som blir omgangens største favoritt. Red Team Rex norgesdebuterer i dag med sterke rapporter i ryggen, men Westergaard har brent med større favoritter før.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen.


Er det vinn eller forsvinn?
I V65-6/DD-2 blir 3 Nonstop Sas stor favoritt etter sin gode innsats sist på Bjerke. For stor favoritt etter vår smal og allerede på det minste V65-forslaget betaler vi for 6. valget 5 Onion F.H. Hesten vant fire løp i fjor på 14 starter og galopperte seg stort sett bort i de andre startene. Totalt har Onion F.H. vunnet 24 løp i karrieren og det er litt vinn eller forsvinn over hesten. På de større forslagene betaler vi for seks hester i V65-6.

Kvasnes har V5-bankeren
Selv om Viktor K. også starter i V5-spillet V5-2, byr vi på en enda sikrere banker i V5-spillet. 3 Prins Højvang (V5-5) har smadret motstanden i sine to siste monteløp og selv om 5 Lady Gaga var flink montevinner på Sørlandet 22. juni, skal dette være grei skuring for Prins Højvang.

Kjøper du en andel i Eksperten spiller du på lag med flere.