En vidunderlig lunsj i Drammen

Aals Evita og Gunnar Austevoll.
Aals Evita og Gunnar Austevoll.

Nettavisen er i strålende tipsform og byr på deilig underspilte objekter til tirsdagens lunsj-V5 i Drammen.

Sportspills meny tirsdag:
V65 Momarken: En herlig V65-omgang
V64 Hagmyren: Superløp og ny jackpotomgang
V4 Lycksele:
Børje byr på et andrevalg som banker
VM-tips 1: Vi tror på målfest mellom Argentina og Sveits

Det er ingen grunn til å fortvile for oss travelskere i juli og høydepunktene ståi kø denne sommermåneden. Tirsdag er det fire baner som skal i aksjon, to i Sverige og to i Norge. Ballet starter i Nord-Sverige og Lycksele, før Drammen overtar med en vidåpen lunsjomgang. Til kvelden fortsetter Hagmyren sin dobbeltkjøring med V64, mens Momarken tar seg av V65-spillet her hjemme.

Nettavisen hadde en strålende tipsuke sist uke med store høydepunkter tirsdag, torsdag og lørdag og traff også meget bra mandag. Her er et lite utvalg av Nettavisens gevinster den siste uken. 

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen.


Tirsdag var Rolf Lerum igjen på ferde under V65-omgangen på Momarken. Systemspillet (fire andeler a kr 1000) suste inn med deilige 95 835 kroner tilbake. I tillegg ble det en hel bråte femmere på diverse andre andelslag og totalt over 150 000 kroner innspilt. På Nettavisen ble det fire femmere (a kr 622) på hans mellomste V65-forslag (innl.pris kr 400) og pene 2 488 kroner tilbake.

Torsdag kveld sa det aldeles pang under V65-løpene på Øvrevoll. Nettavisens fremragende galoppeksperter Birger Christensen og Morten Olsen har levert strålend tips i lang tid, men torsdag "toppet" de. Tre systemspill suste inn med seks rette og drøye 83 000 kroner tilbake på hvert av dem. I tillegg ble det femmere på alle øvrige spilleforslag og ca 300 000 kroner innspilt.

Flott klaff ble det også til V65-løpene på Vaggeryd lørdag kveld i en omgang der det smalt med overraskelser. Ti andelslag på Eksperten fikk 4, 5 eller 7 femmere og når utbatelingen for fem rette ble pene 2 637 kroner, spilte vi inn ca 140 000 kroner på Vaggeryd lørdag kveld.

Mandag lanserte jeg 1 Thess Prinsen som min V65-banker her på Nettavisen og brukte også denne banker på andelslagene på Eksperten med lagnavn Leirvågs JGP. Men vi lager også "siste info andelslag" og der bankerspilte jeg storfavoritten Teddybear Song i V65-5/V5-2.

Og nettopp "Nettavisens siste info" andelslag på Eksperten betaler seg fortsatt godt. Jeg bankerspilte 1 Thess Prinsen i V65-5/V5-2 på hovedspillene, men garderte på siste info-kupongene. Tre andelslag (to lag med 5 andeler a kr 100 og et andelslag med 5 andeler a kr 200) fikk V5 og herlige 20 659 kroner i utbetaling. 66-oddseren og 11. valget Huldre Oscar var markert på tre hester på andelslagene som kostet 420 kroner å levere. Så uken startet strålende, tross alt, så får jeg bare beklage at jeg bankerspilte Thess Prinsen, når jeg hadde et kanonobjekt i det samme løpet. 

Kjøper du en andel i Eksperten spiller du på lag med flere. Artikkelen fortsetter under spillboksen.


Tirsdagens lunsj-V5 i Drammen er vidåpen og vi spiller bankerfritt, men byr på noen glitrende drag.

Helt bortglemt
I V5-2 blir ikke 8 Aals Evita rørt av spillerne og det er uforståelig, med tanke på 1 C.C. Crystal er andrevalg i løpet. De to hestene møttes på Klosterskogen 29. mai. Da satt Aals Evita i tet og C.C. Crystal i lederrygg. Sistnevnte ble frakjørt med 20 meter ned oppløpet og Aals Evita måtte kun strekke våpen for meget gode Solliedox.

Aals Evita har galoppert seg bort i sine to løp etter det, men skal naturligvis på kupongene i dag, mens vi dropper mye spilte 1 C.C. Crystal. Vi spiller fire hester fast på alle kupongforslagene i V5-2 og tar med favoritten 5 Restless Eternity (usikker på hvor bra denne egentlig er), 3. valget 11 Summer Sensation (veldig forbedret i seiersløpet sist, men satt da i tet), og 4 Blue Va Bene (solid fra køen sist). 

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen.


Steinseth i form
Også i V5-4 har vi funnet et spennende objekt. Bjørn Steinseth kommer til å få sin beste sesong noensinne og i V5-4 obser vi for 7 Russian Roulette som satt bom fast sist. Spor sju bak startbilen er naturligvis ikke ideelt, men motstanden er skrøpelig bortsett fra favoritten 4 Pretty Di Poggio (som vi bankerspiller i DD). Russian Roulette er nede som et fjerdevalg i spillet. Vi står på disse to på de to minste V5-forslagene, men tar også med kapable 2 Olivia Win på det største og spiller tre hester i V5-4.