*Nettavisen* Sportspill.

Et kommersielt samarbeid med Norsk Rikstoto

Se Rikstoto Direktes V75-sendinger gratis her.

En viking med straffespark

Foto: hesteguiden.com

Viking Frecel taper ikke i fredagens V65 på Jarlsberg som frister med 835 694 kroner ekstra i sekserpotten. Sjekk våre V65-tips.

13.07.12 10:37

Sportspills meny fredag:
V75 Jarlsberg: Vi tror på dansk dynamitt

Oddstips: Dansk seriestart og pangstart for AGF

Det er altså jackpot og drøye 800 000 kroner ekstra i sekserpotten når Jarlsberg travbane avvikler sin tredje av fem kjøredager denne uken. Jarlsberg Grand Prix for norskfødte 4-åringer er det store trekkplasteret denne fredagen og det skal kjøres tre kvalifiseringsløp som alle inngår i V65-veddemålet. Finalen kjøres senere på kvelden og frister med hele 300 000 kroner til vinneren. Med tre kvalifiseringsløp innenfor V65-veddemålet er det en viss sjanse for moderate utbetalinger, men jakcpotpengene hjelper selvsagt på.

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong

HTML EMBED

Bankeren var vi aldri i tvil om og selv om 1 Viking Frecel har vunnet knapt i sine to siste løp, ser kveldens kvalifiseringsløp ut som et gaveløp. 1 Viking Frecel har vunnet sine to siste løp uten at han har imponert noe særlig. Fredag er det tetgaranti fra spor en bak bilen og ingen som kommer til å gjøre noe jobb for at det skal bli tempo underveis i denne kvaliseringen til Jarlsberg Grand Prix. Da er det tilnærmet umulig å se Viking Frecel tape dette løpet. Soleklar banker i V65-2.
Vår rangering V65-2: A: 1 B: 4-3 C: 5-2-6-7-8

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong

HTML EMBED

V65-1 - Jarlsberg Grand Prix, kval 1. 1609 meter autostart.
1 J.T`s Crown beholder normalt sporet i det første kvalløpet og da skal det være en meget fin vinnersjanse. Det eneste som er litt urovekkende er at han var syk i sitt siste løp og har siden stått på medisin og dermed velger vi å gardere litt.

6 Express Pepper er muligens like bra på kapasitet, men fungerer sjelden 100%. Er han på topp kan han vinne selv fra utvendig for leder. 8 Kilkenny var mektig etter pause sist og vi skal huske at dette var en av de beste i årgangen under fjoråret. Stor fordel med to strykninger, så han skal passes. 5 King Of Friday er mye bedre enn raden. Vi hadde tro på hesten sist, men da galopperte Antonsen-traveren i et lovende angrep 800 meter fra mål. Skulle det bli tempo her, er det en klar fordel.
Vår rangering V65-1: A: 1-6 B: 8-5 C: 2 D: 4

HTML EMBED

V65-2/V5-1 - Jarlsberg Grand Prix, kval 2. 1609 meter autostart.
1 Yankee's Photo er i rivende utvikling og han nærmer seg de beste i årgangen med stormskritt. Klarer Sagholen-traveren å forsvare sporet er mye gjort, men vi er litt usikre på den biten og da kan det bli sjanseartet.

5 Umbriel er mye kjappere fra start enn det folk tror, så klemmer pappa (Olle) Goop på gasspedalen fra start (blitt mer defensiv med årene pappa Goop) så er det ikke utenkelig at Ganymede-sønnen sitter i tet. Fra tet vinner Umbriel dette løpet. 4 Tanita`s Broadway er i fin form og scorer mye på at han er travsikker. Kan vinne med ryggløp.
Vår rangering V65-3/V5-1: A: 1-5 B: 4-8-3 C: 2 D: 7-6

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong

HTML EMBED

V65-4/V5-2 - DNT's 4-årsserie. Kaldblodshester. 2100 meter voltestart.
12 Viktor K. er trolig vinneren feilfritt, men dette er en spesiell herremann som ofte har egne meninger. Han spretter ofte helt umotivert. Nå skal Alm Viktor-sønnen være behandlet etter siste start.

9 Nordby Viktor er i utvikling og synes han har vært positiv i sine to siste løp der han har hatt krefter igjen ved målpassering. Springspor, form og kapasitet gjør at han er spennende. 8 Tæsse Jenta så dunderfin ut sist etter lang pause. Hun ble sittende fast igjen med vinnerkrefter bak lederen, vi får tro at Kai Johansen er litt mer ofensiv i kveld. 2 Horgen Don var strålende etter galopp nest sist, og meget sterk da han tok ned Odals Frøy fra dødens sist onsdag på Bjerke. Stor galoppfare, men en stor fordel om han kommer seg tidlig foran og det kan han gjøre med kun tre hester på strek.

7 Sjefsanna kan en del på sitt beste, men et trangt fjerdespor i volten er et stor minus. Feilfritt kan hun skrelle. 13 Kodin er et unghest talent som har hatt mye helseproblemer. Fungerte greit sist og på kapasitet står han ikke tilbake for noen. 14 Stram Vaier gikk bare på det jevne sist, men denne gangen glemmer spillerne Åsajerven-sønnen helt og med litt klaff på veien er han helt klart aktuell.
Vår rangering V65-4/V5-2: A: 12 B: 9-8-2-7-13-14 C: 6-5-15-1-10-3-11-4

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong

HTML EMBED

V65-5/V5-3/DD-1 - Kaldblodshester. 2100 meter autostart.
2 Solvang Balder tapte en del på galoppen sist i Drammen og leverte en strong prestasjon etterpå, selv om det tok litt imot siste hundre. Står helt perfekt til bak bilen fredag og normalt så skal Thor Borg ha en god sjanse til å kjøre seg tidlig til tet. Normalt en topp vinnersjanse, men han møter noen andre som er meget bra for klassen.

7 Røster fikk svake konkurrenter foran seg i tredjespor på Sørlandet søndag og det meste ble feil den dagen. Det løpet er det bare å glemme, i kveld kommer garantert Åsbjørn Tengsareid til å være mer offensiv. 5 Røvaren holder bra klasse, men han mangler kanskje den toppfarten som den nevnte duoen innehar. På rein styrke er kanskje Alm Viktor- sønnen den sterkeste, men det spørs om han får opp toppfarten i tide. 3 Hesby Kvikk har utviklet seg fint den siste tiden, men han er ikke langt unna galopp underveis. Det lukter galopp på startsiden dette, hvis ikke er han aktuell for en plass i toppen.
Vår rangering V65-5/V5-3/DD-1: A: 2-7 B: 5-3 C: 11-6-12 D: 1-10-9-8

Øk moroa og spenningen til dagens løp ved også å kjøpe en lyntotokupong i spillboksen under til et av dagens spill

HTML EMBED

V65-6/V5-4/DD-2 - Varmblodshester. 2100 meter autostart.
3 Village King kan fort bli en seiersmaskin i regi Frode Hamre. Eks-bergenseren har ihvertfall levert to strålende innsatser i regi Frode og er neppe dårligere med de to løpene i beina. Femåringen er rask fra start, og har normalt en fin tetsjanse her. Da er mye gjort og vinnersjansen solid.

10 Windignant er i sitt livsform etter at Tjomslan la om treningsopplegget på Windsong`s Legacy- sønnen. Rygg på startraske hester er en fordel så får han bruke speeden sin siste 400-500m ender han i toppen. 7 On Stride er treneren som vanlig optimist med , men dette er en meget fin treåring som har hardhet i kroppen. Er meget kjapp ut Amigo Hall- sønnen så skulle han komme seg foran så kan han vinne, men han tåler neppe en tøff innledning. 9 Barnacle Boy er bra, men ikke så bra som rapportene tilsier. Det har vært for mye plunder og lite kontinuitet i startene for at han får utviklet seg. Gikk med punktert sulkyhjul sist så det var en grei innsats, men ikke noe mer for selskapet var svakt.
Vår rangering V65-6/V5-4/DD-2: A: 3 B: 10-7-9 C: 12-2-6-1-4-11 D: 5-8

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong

HTML EMBED

V5-5 - Kaldblodshester. 1609 meter autostart.
9 Torpa Glad satt fast med mye krefter spart sist lørdag på Momarken og så sprek ut over mål. Her finner Malmin nok andre/tredje utvendig og fra den posisjonen skal det være en fin vinnersjanse.

3 Zevs er det enten eller med. Normalt får han overta av 2 Kasper Mollyn og da kan han vinne på en god dag, men det blir sjeldnere mellom de dagene han ønsker å springe fra konkurrenter. Synes han har virket litt formløs den siste tiden, men han har ett billig løp på papiret. 8 Stjernejerven gikk helt fryktelig etter startgalopp sist så han er i sitt livs form, men fra dette sporet er han avhengig av klaff. 12 Stiv Kuling er alltid bra forberedt når han kommer til start etter pause. Selv fra dette sporet kan den røde Moe Odin-sønnen vinne hvis det klaffer litt underveis.
Vår rangering V5-5:A: 9 B: 3-8-12 C: 2-5-11-6-1-4-7-10

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag