En vinner fra Wido

(Hesteguiden.no)

Wido Neuroth gir seg som trener på Øvrevoll ved årsskiftet, men tar ut en vinner i kveld. Sjekk våre Øvrevoll-tips.

Tipsene er utarbeidet av Hans Petter Eriksen og tilrettelagt av Kurt Rune Leirvåg

Sportspills meny torsdag
Lunsjtrav Bjerke: Vi spiller bankerfritt
Trav Bergen: Ove Wassberg sitter på bankeren
Oddstips: Vi må teste Häcken

1 Maraboux Javilex ble slått sist over 3150 meter men på dro seg en muskelstrekk i det løpet i følge trener Wido Neuroth. Nå er han i orden og dagens distanse skal passe perfekt. Vi tror det er rom for forbedringer i denne hesten og dette er dagens banker. For øvrig kan det bli en fin dag for Oliver Wilson som har en rekke gode ritt og rir med stor selvtillit for tiden.

Klikk her for å se våre V5-tips til Øvrevoll

V5-1 - Høstfinale sprint -sølvdivisjon. 1100 meter. Dirt-track. Handicap.
Første avdeling er et åpent sprintløp med en rekke gode sprintere til start. 8 Happy Larry vant sist over distansen og kan gjøre det igjen. 2 Caerus går bra i trening og har en god mulighet. 1 Alight har tre strake på gressbanen men er kanskje ikke like god på dirt track. 5 Female Spring er i godform og kan vinne løpet. 7 Rapponghi har vunnet de tre siste startene og er i kjempeform. 9 Ticmosic , 4 Home Straight og 6 Red Colori er meget habile over distansen. Her anbefaler jeg helgardering.

V5-2 - Enigma løp. 1100 meter. Dirt-track. Handicap.
3 Mad Men vant i sin siste start over nettopp 1100 meter. Går utrolig fort i trening og må ha en stor mulighet i dette løpet. 11 Minnie McGinn har radet opp sto seiere og her kan det være rom for ytterligere forbedringer. 9 Tayahab er igjen ute over 1100 meter og det passer bedre enn 1600 som han gikk i siste start. De øvrige skal slite for å true disse to.

V5-3 - Elgar løp. 2400 meter. Dirt-track. Handicap.
1 Maraboux Javilex blir altså vår banker denne løpsdagen. Alt skulle ligge til rette for seier. Hardest i mot er 10 Zen Cat.

V5-4 - El Senor løp. 1750 meter. Dirt-track. Handicap.
12 Ziwy Skate har mye vekt på ryggen men får allikevel vinnertipset. Har vist fin form i de siste startene. 5 Reaching Nirvana vant et amatørløp i siste start. Er god nok til å sette preg på dette løpet. 7 Miss Montana var annenhest i siste start men var et ”hav” etter vinneren.

Klikk her for å levere Sportspills eksperttips til Øvrevoll

V5-5 - East India løp. 1750 meter. Dirt-track. Handicap.
3 Quint Essentials gikk et godt løp sist da han var annenhest etter gode The One And Only og formen er tydligvis på gang. Han er god nok til å vinne. 1 Northern Pal avsluttet som vanlig fort i siste start men nådde ikke helt fram til vinneren Well Fitted. Har en ny mulighet i dette løpet. 7 Artistic Light var god sist og skal ikke glemmes.

TIPS ØVRIGE LØP

Løp 1
Et flott oppgjør for de norskfødte toåringene. 6 Sienna har vært best så langt og har en stor mulighet til seier i dette løpet. 3 Second Floor var annenhest etter Brat Camp i Auksjonsløpet og det skal holde til en god plassering her. 7 Cave Man deuterte i Auksjonsløpet og gikk et brukbart løp. Med litt forbedring kan han blande seg inn i teten i dette løpet. 9 Crazy debuterte positivt og en trippelplass er innen rekkevidde.

Løp 2
11 Aylar og 2 Loire skal kunne avgjøre dette men det er lite som skiller de to. 3 Angie’s Nap er en trippelhest.