En virvelvind fra sør

Foto: hesteguiden.com

Sportspill spilte inn nye 14 784 kroner i går, og på Bjerke i kveld skal stjernetraveren Tekno Odin sørge for nye gevinster!

Sportspill har holdt strålende tipsform i lengre tid, og på Axevalla i Sverige i går fikk vi en ny herlig klaff i V65!

Fine penger tilbake på femmere på de to minste forslagene, og på vårt største spilleforslag prikket vi seks rette!

Totalt spilte vi da inn meget pene 14 782 kroner på våre spilleforslag denne herlige tirsdagen, og det er nye sjanser i kveld!

Les også:Det rocker på Øvrevoll

Kveldens V65-omgang i hovedstaden inneholder to fine eliteløp, og et flott 3-årsløp i DNT`s unghestserie for varmblodshester med 50 000 kroner til vinneren står også på plakaten. Vi synes det ser veldig åpent ut i tre av løpene innenfor V65-rammen, mens det skal kunne være mulig å gå relativt tynt i de resterende løpene i kveld.

Vi var aldri i tvil om bankeren i kveld, og det er vel ingen overraskelse at vi som de fleste andre setter vår lit til at 6 Tekno Odin i den femte avdelingen bokfører en ny pinne denne gangen. Heroisk i nederlaget for Faksen Jr. på 22.7 full vei i den siste starten, og vi synes nesten at Tjomsland-traveren gikk karrierens beste løp da.

Tekno Odin har sprunget inn formidable 2 213 698 i 2012 på kun tretten starter, og Sørlandets travparks suverene trenerprofil Øystein Tjomsland har en fantastisk traver i sin varetekt. Blåser til tet gjør 4 Bork Odin, men etter lang pause er nok sindige Tor Wollebæk veldig klar på at at han vil ha en rygg å gå i.

Da får etter alt å dømme storfavoritten overta teten ut på den første langsiden, og vel i tet kan vi ikke helt se for oss at 4-åringen taper dette løpet (vi var i hvert fall aldri inne på tanken om å gardere i kveld). Banker i V65-5/V5-2/DD-1.

Vår rangering V65-5/V5-2: A: 6 B: 4-3-10 C: 2-9-7-5 D: 1-8

PS! Nederst i denne artikkelen finner dere vårt store abc-system i V65 på 2256 kroner, og alle de fire kupongene kan dere få kjøpt der!

Innleveringsfrister Bjerke
V65 kl. 19.00
V5 kl. 20.00
DD kl. 20.25

Har du ikke Sportspill-konto? Registrer en gratis konto og les om fordelene du får!

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

HTML EMBED

To hester gjør opp?
Ja, i et eliteløp for varmblodshester i finalen synes vi det ligner et to hesters oppgjør, og hysterisk form holder 8 Ridgehead Cahore. Helt strålende ved triumfen på flotte 13.4 full vei i den tredje siste starten, og slått var da svært gode Acolyte Hanover. Vi tror svensken får overta teten fra 4 Tourbillon tidlig, og da kan i så fall løpet være kjørt.

Helt perfekt til denne gangen står dog 2 Makarov, og den tidligere Derby-vinneren kan bli tung å stå i mot til slutt. Slengt seg i galopp i de to siste startene, men hesten har sett strålende fin ut i forkant av de løpene. Vi tror på et feilfritt løp i kveld, og da må vinnersjansene være solide (og da krysser vi på de to største spilleforslagene).

Vår rangering V65-6/V5-3: A: 8 B: 2-5-3-7-11 C: 1-10-4 D: 6-9-12

Øk moroa og spenningen til dagens løp ved også å kjøpe en lyntotokupong i spillboksen under til et av dagens spill.

HTML EMBED

V65-1, 2140 meter voltestart
Vi synes fire hester hever seg klart over mengden i dette varmblodsløpet som innleder denne rebusen, og 2 Ramos Boy er et naturlig førstevalg. 4-åringen har vunnet to strake triumfer nå på slutten, og i en feilfri utgave skal Hamre-traveren tilmåles solide vinnersjanser på ny. Dog litt stiv og kantete i den siste starten, og da må vi gardere.

Veldig nære på å ta ned favoritten i den siste starten var 4 First And Only, og Krogh-traveren må krysses på alle bonger. 4-åringen har hevet seg voldsomt i ny regi i høst, og han er snakk om en opplagt vinnerkandidat. Løp i kroppen etter en mindre pause har normalt gjort godt, og på Bjerke virker hesten til å trives helt fortreffelig.

En flott start fra sitt springspor på 20 meter tillegg bør 11 Oslo Kronos få, og formen på Anderssen-traveren er stadig fin (vant sprettlett på 19.0 full vei i sølehavet på Biri i den siste starten). 7 Luciano kjemper stadig der fremme, og han er kjapp i vei med voltestart. God til tredje i tøft lag i den siste starten, og han står fint inne i dette løpet.

På full form hadde 3 International Lover vært snakk om en het vinnerkandidat i et løp som dette (skyhøy kapasitet på ham), men etter veldig lang pause regner vi med at 5-åringen trenger et løp i kroppen før vinnerformen innfinner seg. Skyhøy kapasitet er det også på 15 Runrig (sliter dog med helsen), og han står veldig kinkig til i kveld.

Vår rangering V65-1: A: 2 B: 4-11-7 C: 3-15-1-8-12-10-5-6 D: 13-9-14

V65-2, 2100 meter autostart
Et varmblodsløp i DNT`s unghestserie for 3-åringer med 50 000 kroner til vinneren støter vi på i den andre avdelingen, og vi synes løpet ser litt åpent ut. Vi synes 2 Super Taifon står perfekt til, og 3-åringen har vært matchet i tøffe lag hele veien. Tredje på 17.3 full vei i den siste starten, og vi tror på en topp vinnersjanse i kveld.

Vi hadde god tro på 4 Becky`s Rainman i den siste starten etter at 3-åringen hadde gått flere strålende løp i forkant av den starten, men gjørmehavet på Biri den dagen passet nok den storvokste krabaten dårlig (femte på 20.9 full vei). Skal kunne klart bedre enn det, og vi tror Mikkelborg-traveren kjemper om seieren denne gangen.

Fint inne i løpet står 9 Standup And Fight, og kretsene rundt hesten har ventet inn dagens oppgave. Vant på 18.4 full vei fra tet i den nest siste starten (galloperte sist), men vi tror han er klart bedre med et løp i rygger. På tross av et dårlig spor synes vi også 12 Millgetter bør regnes tidlig (solide innsatser hele veien), og vi krysser tidlig.

Vår rangering V65-2: A: 2 B: 4-9-12 C: 10-1-7-3-11-8-6

V65-3, 2100 meter autostart
Vi har et nytt varmblodsløp å se frem til i den tredje avdelingen, og vi synes at løpet ser litt åpent ut på forhånd. Vi garderer således bredt, men fremst setter vi svært kapable 2 Hidalgo. Sprettlett ved triumfen på 16.6 full vei i den nest siste starten, og da jogget 4-åringen 12.5 første 500 i tet (topp vinnersjanse i fra et perfekt spor).

Variabel som alle hestene til Tom Horpestad er 5 Picazzo, men 4-åringen skal være av de bedre i dette løpet på sitt beste (vant på fine 15.8 full vei i den fjerde siste starten). Det er opp en klasse for 9 Amir B.R., men 4-åringen går å sparer seg litt i løpene. Således trolig mye å gå på, og han vant fra tet på 18.4 full vei nå sist.

Vi synes nesten 12 Windmaster var overraskende bra som en kraftig overspilt favoritt som tredje på 16.4 full vei i den siste starten, og selv fra et dårlig spor i kveld må 4-åringen regnes tidlig på bakgrunn av den siste innsatsen. Fin kapasitet er det på 1 Memory`s Boy, men det må løse seg litt i fra et sjanseartet innerspor (blir overflydd).

Vår rangering V65-3: A: 2 B: 5-9-12-1 C: 6-7-10-11-3 D: 4

V65-4/V5-1, 2100 meter autostart
Et kaldblodsløp hvor tolv stallansatte skal i aksjon venter oss i den fjerde avdelingen, og vi synes at vinnerkandidatene er mange. Vi synes dog at fem hester hever seg litt over mengden, og når 6 Juniorprinsen blir kuskeforsterket med dyktige Hans W. Storås må vi sette 4-åringen fremst. God til tredje sist, og i kveld kan det bli seier.

Det var slik at 12 Hyper Mollyn mistet litt aksjonen til slutt ved triumfen på 28.0 over en sprint i den siste starten (men i følge kusken var ikke hesten sliten), men 5-åringen er trolig klart best med et løp i rygger i det lengste (svært speedig). Usikker, men god på sitt beste er 5 Hvalstad Hugin, og han er utsyrt med en meget god kusk.

Tidligere taklet 8 Skofteblesen full distanse utmerket, og 5-åringen har gjort veldig fine løp i ny regi på Østlandet. Toer på fine 27.0 over en sprint i den siste starten, og vi synes han må regnes tidlig i kveld. Løp i kroppen har trolig gjort godt på svært kapable 7 Sordo (gikk tross alt 26.5 full vei i 4-årsstjernen i våres), og vi krysser tidlig.

Vår rangering V65-4/V5-1: A: 6 B: 12-5-8-7 C: 2-3-4-11 D: 1-9-10

V5-4, 1640 meter voltestart
Vi finner syv vinnerkandidater i dette sprintløpet for kaldblodshester i V5-4, og fra tet er 7 Tæsse Jenta snakk om hesten å fange til slutt. Ble toer på 33.2 full vei etter lang pause i den siste starten fra spiss, og løp i kroppen har da normalt gjort veldig godt.

Viste veldig fin form ved å bli toer på 32.7 over 2600 meter i den siste starten gjorde 8 Høibyrauen, og i likhet med førstnevnte har trolig 7-åringen gått veldig fremover på form med løp i kroppen etter litt pause (vi er litt usikre på om en sprint er noen fordel).

Trekker fordel av distansen tror vi at 6 Haake Chani gjør, og 6-årshoppa har vist en stabilt god form nå på slutten. En habil sprinter på sitt beste er 1 Kong Carl, mens 2 Nebbenes Eldar, 3 Rabb Jim og 10 Kalima også bør vurderes tidlig ved garderinger.

Vår rangering V5-4: A: 7 B: 8-6-1-2-3-10 C: 12-9-4-5

V5-5, 1640 meter voltestart
Et sprintløp for varmblodshester avslutter denne V5-rebusen, og vi finner syv vinnerkandidater også i dette løpet. Vi er litt usikre på hvordan 2 Pembroke takler sporet, men det er i hvert fall snakk om den beste hesten i løpet. Satt fast som toer på 18.9 full vei i den siste starten, og 3-åringen viste veldig fine takter forut for den starten.

Et kinkig spor knives også 4 Complete Control med, men med feilfri avgang bør 4-åringen være av de bedre i dette løpet. Veldig god ved triumfen på 15.4 over aktuell distanse i den siste starten var 6 Martin Sandy, og 7-åringen må regnes tidlig igjen. Fint til står også 7 Ugh Ugh, og 4-åringen bør kjempe om seieren i et løp som dette.

Det ble for tøft for 9 Cool Response med ”dødens” i den siste starten (femte på 20.3 full vei), men løp i kroppen etter litt pause kan ha gjort godt (tapte for en god hest i den nest siste starten). Kapasiteten er ikke så aller verst på 5 Golden Carvalho og 8 Mahonia, og de er de siste vi ser med visse vinnersjanser i dette løpet.

Vår rangering V5-5: A: 2 B: 4-6-7-9-8-5 C: 3-1

Stort abc-system i V65!
Innleveringspris, kr. 2256.- (over fire bonger)
Stamme 6480 rekker (4*9*10*9*1*2)
2-4-7-11
A: 2 B: 4-9-12 C: 1-3-7-10-11
A: 2 B: 1-5-9-12 C: 3-6-7-10-11
A: 6 B: 5-7-8-12 C: 2-3-4-11
6 Tekno Odin
2-8

Hvis vinnerne er å finne på stammen må vi ha inn Enten minst en A-hest eller at vinnerne er å finne på B-hestene for å få V65!

Utfylling:

Bong 1, kr. 720.- (a*abc*abc)

HTML EMBED

Bong 2, kr. 576.- (bc*a*abc)

HTML EMBED

Bong 3, kr. 566.- (bc*bc*a)

HTML EMBED

Bong 4, kr. 384.- (b*b*b)

HTML EMBED

Lykke til!