Enda mer jackpot

Foto: Norsk Rikstoto

Med 1 160 525 friske jackpotkroner er det flotte betingelser for spillerne i V65-spillet på Halmstad i kveld.

Denne artikkelen er tilrettelagt og redigert av Kurt Rune Leirvåg, tips og spilleforslag er utarbeidet av Espen Edvardsen.

Etter to strålende Bjerke-dager med strålende sport og høy omsetning er det bokstavelig talt tilbake til hverdagen mandag. Men verken Norsk Rikstoto eller Nettavisen Sportspill ligger på latsiden og mandag er det hele fire baner å spille til.

Klikk her for å spille Nettavisens andelslag på Eksperten.

Vi starter med V4 fra Ørebro, fortsetter med lunsjtrav fra Klosterskogen. Til kvelden er det jackpotomgang i V65-spillet fra Halmstad, mens Leangen står bak en svært interessant dobbel V5. Vi krummer nakken og har naturligvis tips til alle baner.

Det er altså solide 1 160 525 kroner ekstra i sekserpotten på Halmstad i kveld, da det ikke ble utbetaling for fem rette sist mandag i Skellefteå. Omgangen ser forholdsvis oversiktlig ut på forhånd, men all den tid det er jackpot er det gode betingelser for oss spillere. Bankeren finner vi i V65-2.

Klikk her for å spille Nettavisens andelslag på Eksperten.

Innleveringsfrister Halmstad
V65 kl 19.08
DD kl. 20.36

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

HTML EMBED

Topphoppe i årsdebut.
9 Nugget’s Face var ei av Sveriges aller beste hopper i fjor som toåring. Hoppa skulle årsdebutere på Odense for noen uker siden, men ble strøket fordi Eriksson ikke var fornøyd med blodprøvene. Vi regner med det er i orden nå, siden han melder hoppa til løp igjen. Christoffer Eriksson sier at hun har trent riktig bra over vinteren, og lagt på seg masse muskler. Han har som fortest kjørt 17/1600 meter med henne, og det fungerte hun fint på. Hvis hun presterer opp mot noe av det hun viste i fjor som 2-åring, kan jeg ikke skjønne hvem som skal få slått henne i dette løpet. Vi er fullt klar over at det er snakk om en årsdebut, men topphester presterer godt direkte. Bakspor er nok ingen ulempe, siden kusken helt sikkert vil gi henne et løp i rygg første gang ut. Uansett har hoppa så enorme fartsressurser at disse hestene legger hun på rygg. Hun gikk et helt sykt løp på Jägersro i uppfødningsløpningen, hvor hun kun tapte med minst mulig margin for Denim Boko. Det etter å ha travet store deler av løpet på utsiden av denne. Disse to var et hav foran resten i mål.

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

HTML EMBED

Utfordrer favoritten?
6 Drew Brees blir klar favoritt i innledningsløpet, og det er også naturlig. Vi har varslet for denne hesten ved flere anledninger, og Timo Nurmos tar nok ikke turen til Halmstad uten ambisjoner. Vi velger dog å advare mot 7 Perfect Power som er en hest vi liker svært godt. Untersteiner traveren viste solid utvikling i fjor. Bare se det siste løpet hesten startet i, hvor han galopperte vekk en mulig seier i storløpet Johan Jacobssons minneløp. Han hadde vært foran hester som Edward Ale, som vant i går på Bjerke. Fascination, Dreams Take Time og Latitude Broline hadde også vært i det slagende felt. Dette er en hest som ble herdet mot de aller beste i årgangen, som har en riktig hardhet i seg, og når Peter Unterstiner tar ut hesten til start, er de som regel vel forberedte. Vi tror Perfect Power kan gi Drew Brees kamp til døra i innledningen.