Enda mer svenskepenger?

Foto: Kanal75.se

To strake V4-klaff og tre ganger DD-klaff på rappen er den innbringende statusen for våre svensketips de siste dagene.

Torsdagen er som vanlig en travel dag for de som skal stemple bonger, og det hele åpnes opp med lunsjtrav til både Östersund i Sverige og på Momarken her hjemme.

Les også:Søta bror til lunsj!

I lunsjen på Axevalla i går ble det 439 kroner tilbake på V4-forslaget til 100 kroner, og de som spilte DD-forslaget på 300 kroner kunne hente ut pene 779 kroner i lukene. Det var samtidig den tredje strake fulltrefferen i Sverige i DD-spillet.

Tirsdag ble det 834 kroner tilbake på 300-kroners forslaget i V4-spillet fra Åby, og enda bedre gikk det med 300-kroners forslaget i DD til V65-løpene på Eskilstuna tirsdag kveld. Da ble det 1121 kroner tilbake. Vi har sagt det før, og gjentar det gjerne. DD er et kanonspill, og det er vel verd å følge våre tipsforslag i den spilleformen.

På kvelden er det V65-spill til Boden på den andre siden av grensen samt en dobbel V5-omgang til byen mellom de syv fjell, Bergen som fanger spillernes interesse. I Bergen ble det superklaff for våre tips forrige torsdag med over 15 000 kroner innspilt, og Kurt Leirvåg som er ansvarlig for tipsene på den banen, er nok sugen på å gjenta den suksessen (følg med utover dagen)!

Vel, nok om det, og i lunsjen i Östersund i Sverige i dag spiller vi 3 Hustvet Elding i V4-1 som har utviklet seg fint etter at han ble solgt til Sverige, og i dag tror vi på seier! Han har blitt operert i halsen etter han ble kjøpt inn til sine nye eiere (og da har han fremstått i en klart forbedret utgave), og i den nest siste starten imponerte han ved triumfen på 30.5 over en sprint etter tredjespor siste 700 (ble litt feil sist).

På fart og kapasitet er han overlegen dagens konkurrenter, og vi synes Robert Skoglund kjører denne hesten bedre taktisk enn det Gudmestad gjorde i mange av løpene i Norge. I dag gjelder det for Skoglund å finne en rygg i andrespor, og siden bruke speeden siste 500-600. Blir det et slikt scenario tror vi på seier, og da setter vi et bankerspill.

Innleveringsfrister Östersund
V4 kl. 12.20
DD kl. 12.37

Har du ikke Sportspill-konto? Registrer en gratis konto og les om fordelene du får!

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

Dagens outsider!
Vi synes 8 Bjørkbacka Baron i V4-3 holder fin form, og han fortjener snart å få en seier. Det må klaffe litt i fra et dårlig spor på en kjapp sprint for at det skal kunne bli seier, men Torsten Blomqvist har en hest som er rask fra start. Da gjelder for ham å finne seg en bra posisjon underveis, og med de rette ryggene på sisterunden samt litt tempo på løpet, er det ikke helt utenkelig at H G Balder–sønnen kan gå helt til topps. Vi snakker da om et fjerdevalg i spillet, og vi synes han må krysses på alle bonger!

Øk moroa og spenningen til dagens løp ved også å kjøpe en lyntotokupong i spillboksen under til et av dagens spill.