Endelig er Daniel tilbake

Daniel Reden seiersdefilerer med elitehoppa Dileva Käll.
Daniel Reden seiersdefilerer med elitehoppa Dileva Käll. Foto: Hanold/foto-mike

Daniel Reden har slitt med store sykdomsproblemer på sin stall de siste månedene. Mandag bankerspiller vi en hest fra hans stall i V4-spillet fra Gävle.

Sportspills meny mandag:
V65 Täby galopp: Wido på svensketokt
V64 Halmstad: Mandagskveld med Lövgren
V65 Drammen: Tipsartikkel klar ca kl 13
Dagens oddsdobbel: Full krise for Espen Ruuds lag
Oddssingel: Di Natale leverer fortsatt

Denne artikkelen er tilrettelagt av Kurt Leirvåg. Tips, analyser og spilleforslag er utarbeidet av Nettavisens svenske travekspert Mats Persson.

Riktig god mandag til dere Sportspilllesere. Vi har lagt bak oss en strålende helg der Support Justice fantastiske seier i EM for femåringer søndag, naturligvis var det store høydepunktet. Suksessen for Peter og Johan Untersteiner er også verd å merke seg når far og sønn Untersteiner vant Svenskt Travkriterium for treåringer søndag med hesten Je T'aime Express og gedigne 2 mill SEK i førstepremie.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


Mandag er det nok å henge fingrene i og vi har hele fire trav- og galoppstevner på menyen. Det hele starter i Gävle som både byr på V4 og V5. Til kvelden er det V65 fra Drammen, det er V65 fra Täby galoppbane og det er V64 fra Halmstad.

Kjøper du en andel i Eksperten spiller du på lag med flere. Artikkelen fortsetter under spillboksen.


Vi har dessverre tekniske problemer i dag og får ikke laget ekspertkuponger til V5-spillet, men nederst i denne artikkelen vil du få presentert Mats Perssons banker og luring i V5-spillet og mulighet til å kjøpe andel på Eksperten.

I V4-spillet bankerspiller Persson en hest fra Daniel Redens stall, en stall som har vært rammet av sykdom hele sommeren gjennom. De siste ukene har endelig stallhestene begynt å fungere igjen og da får vi tro på en innbringende høst for Daniel Redens svært kvalitetsfylte stall. 

Spiken
10 Windy Ways (V4-3/DD-2) var strålande bra i comebacken senast och avslutade under 1,10,0 sista 800 meterna. Här ser det ut att bli lite körning från början och det passar i så fall bra och det måste vara toppchans trots spåret.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


Luringen
13 Bell (V4-4) var ute mot riktigt kvalificerat motstånd i senaste starten. Hon startade i Gulddivisionen mot hästar som Nahar och Bon Frecia, för att nämna ett par. Lite skillnad mot vad hon möter den här gången.

V5-omtale
Spiken:
5 Blåstrupemoen (V5-4) har tagit två raka segrar på väldigt övertygande sätt och det känns inte som att det ska vara någon nackdel att det är halvvarvet längre den här gången.

Kjøper du en andel i Eksperten spiller du på lag med flere. Artikkelen fortsetter under spillboksen.


Luringen
15 Run To The Hills (V5-5) blev kvar i en trött rygg på Solvalla senast. Han har provat dagens distans tidigare och gjort bra lopp. Blir det bara lite tempo på loppet och han har lite tur under vägen kan första segern sitta där.