Gå til sidens hovedinnhold

Endelig for Carina Pride?

Hun debuterte til annen på 17,2 bak talentet Nordan Lacec. Etter dette har hoppa tatt tre nye andreplasser. I ettermiddag tror vi det er duket for Carina Pride og Vidar Hop på Jarlsberg.

Merk at løpene fra Jarlsberg er ettermiddagstrav og starter klokken 15.07. I løpet av en time skal fem vinnere være kåret. Vi satser selvsagt alt på å ha alle vinnerne på vår kupong.

Klikk her for å se V5-forslag Jarlsberg


8 Carina Pride (V5-2) var veldig bra i den siste starten. Da galopperte treåringen fra start. Hun ble etterhvert sendt frem på utsiden av ledende Korean Dior. Hun greide ikke ta seg forbi, men holdt koken flott til sin fjerde andreplass i det femte forsøket. I dag går hun normalt feilfritt med hester kun på innsiden. Hun har utviklet seg i riktig retning og tar normalt sin første seier i dag. 2 In Love Again dukker opp i ny regi. Har mye inne og er en joker sammen med 10 O.K.Cowboyland som var god da han slo Carina Pride på Jarlsberg 6/7.

I V5-1 tror vi mest på 6 Atom Danielius. Vi mener å ha dekning for at dette er den beste hesten. Han er sterk og tåler å gjøre grovjobben alene, men kan trøble med travet inn i mellom. Grimstad-hesten er helt sikkert velpreparert etter nøyaktig to måneders pause. 4 Tysvær Pål var god da han seiret i den nest siste starten. Sist gjorde han seg bort på galopp. Det er et outsiderpreg over denne hesten som ikke alltid har tatt i for fullt. 1 Grorud Silver seg på til seier sist. Var bra den dagen. Blir nok overfløyet fra start, men skal uansett regnes på sin fine form. 9 Rise Stjerna er interessant. Hoppa trives på sprint og kan ta sin første seier noensinne for Lillian Tharaldsen. 5 Lomebamsen går i rygg og napp. men er bra på sitt beste. 11 Fruttis Jo står vrient til, men er egentlig god nok om han får posisjonsklaff.

Sportspill.no: Sjekk dagens oddsdobbel

8 Panter Neo (V5-3) svek med galopp sist. Ellers har han virket stødig og fin. Sporet spiller neppe noen stor rolle med tanke på den lange distansen. Vi tror Lars Anvar Kolle angriper direkte. Vi tviler egentlig på om noen vil svare opp. 10 Galliano er en meget bra traver. Han fungerte ikke som best sist, men var god før det. Vi vet at Kristian Malmin har store forventninger til denne vallaken. 4 Novize travet 15,7 på en god bane i Danmark sist. Nå nesten fire måneder etterpå kommer han ut i norgesdebut. Han har gode kvaliteter og har ikke fått det store grunnlaget til tross for fire seire siden han har konkurrert i løp med lave premiesummer i Danmark. 11 Valley's Troubador har tent voldsomt til i en alder av elleve år. Den oppgitte hesten har kommet tilbake for full musikk i år. Han må passes også i dag. 3 Mighty Lady er grunnkapabel og må regnes etter lang pause.

Lever eksperttipset fra Sportspill her

To hester tror vi er tilstrekkelig i V5-4/DD-1. 6 Jackson Brodde er den beste hesten, men trenger litt drahjelp underveis. Han gjorde et godt løp på Færjestad da han rekordforbedret seg til 14,8a sist. At Cato Antonsen nå sitter opp skal heller ikke være noe minus. 3 Farmer Tail suser til tet. Får han dirigere en bit kan han absolutt holde unna. Formen er nemlig prima på Comets Tail-sønnen.

Annonse: Hva byr millionmannen Grøstad på i dag?

1 Baltic Dream (V5-5/DD-2) har en flott sjanse om han greier å holde lynraske 4 Varenne S utenfor seg på startsiden. Skulle han bli overflydd blir det hele en sjanseseilas. Baltic Dream trener forresten fint etter pausen i følge Trond Anderssen. 8 Rolling Star er en herlig speedkule. Har hatt en strålende utvikling i dyktige Erik Killingmo`s regi. Sporet er bedrøvelig, men han har skal atter regnes i striden. 7 Yankee Rapida holder usikker form etter sykdom. Trener Tor Olaf Halle tar neppe en av sine flaggskip ut av stallen ut at hesten er frisk igjen. Han skal regnes med sjanse på hva han har vist før han ble syk. Nevnte 4 Varenne S fikk seg et sjokk da han tømte seg fuillstendig for krefter under villmannskjøring på Jarlsberg 18/7. Muligens satt det løpet i beina hans sist. Tilbake i form er han aktuell om han skulle nå teten. 11 Mr. Brown er mye bedre enn raden, men hemmes av dårlige spor hver gang. Blir det bare tempo skal han regnes. Formen er stigende på vallaken som tross alt kan se tilbake på seks seire det siste året.

Tast her for vår ekspertkupong i V5. For tips i Dagens Dobbel trykk her .