Gå til sidens hovedinnhold

Endelig full uttelling?

Ja, vår banker for dagen har klart bedre form enn de siste resultatene kan gi inntrykk av, og mot slett motstand i kveld, tror vi på full pott!

Klikk her for å se våre V5A-forslag.

Det er mange store favoritter på farten i dagens rebus, og den av de vi stoler mest på er 1 Eikson i den andre avdelingen. Nordli Svarten-sønnen har vært matchet i til dels tøffe lag i vinter etter at han kom tilbake etter lang pause, og det har vært mye stang ut.

Dagens oppgave er som skreddersydd for 8-åringen, og selv om Westberg-traveren skulle bli overflydd fra sitt innerspor, tror vi det løser seg greit i et såpass lite felt. Innsatsen til sjette på sterke 28.3 full vei i et tøft V75-løp sist var klart godkjent, og vi tror sterkt på at vår banker for dagen legger dagens konkurrenter bak seg nedover Leangens lange oppløp.

Hva med dagens startmetode?
Ja, vi er litt skeptiske til voltestart på 11 Pilgrim Fabienne i den tredje avdelingen, og tyr til bred gardering. Det er liten tvil om at Earthquake-sønnen vinner et løp som dette i en feilfri utgave, men det er neppe tilfeldig at 5-åringen så langt i karrieren kun har startet på auto. Stammen tilsier at hodet ikke alltid henger med i svingene, og når Kleveland-traveren da også galopperte i prøveløpet med dagens startmetode vil vi gjerne se at favoritten ter seg med dagens forutsetninger, før vi setter hele budsjettet på den kapable krabaten.

Kjøp Nettavisens ekspertkupong her.

Øvrige vurderinger
V5-1: En formtoppet 4 Magdalena Spur er ute etter føringen på ny (vant lett fra den posisjonen sist), og dersom kusk Ivar Asphaug skulle klare å komme seg foran med 8-årshoppa, ja så kan løpet vise seg å være kjørt. Atle Solhus vil nok dog gjøre et realt forsøk på å stikke beina i mellom med 2 Creek`s Tamina ned startsiden, og selv om formen kanskje er noe tvilsom for sistnevnte, kan Tamin Sandy-datteren ikke regnes bort i et løp som dette. Christiansen-traveren gjennomførte en strålende fjorårssesong, og 8-årshoppa er som kjent av den svært seiershungrige sorten.

V5-4: Vi banket 3 Husanlynet i V75`en sist, og Lome Elden-sønnen får godkjent minus for innsatsen til sølv bak den overlegne vinneren Engesve Odin. Løp i kroppen har normalt gjort godt, og i en feilfri utgave skal det dreie seg om en topp vinnersjanse. Stort dårligere enn 84-prosenteren i spillet i det tilsvarende løpet var dog ikke 9 Alsaker Alexa (kjempet på utvendig, og 5-årshoppa utvikler seg stadig), og Bokli Balder-datteren er således alt for lite spilt med sine 20 %!

V5-5: Lekkert til står 3 Hillary News, og dersom prestasjonen fra sist gjentas kan fort 7-årshoppa legge på til sin andre strake. Ved den anledningen vant Super News-datteren svært enkelt fra tet på fine 18.5 full vei, og selskapet er ikke noe verre denne gangen. Pettersen-traveren har dog vist veldig varierende stridsmoral tidligere, noe som gjør sitt til at vi tyr til garderinger. Veldig positiv til sølv etter lang pause i V75`en sist var 10 Aprilla, og med det løpet innefor vesten forventer vi å få se en ytterligere forbedret utgave til dagens dyst.

Ekspertforslag
Til V5A-rebusen på Leangen har vi satt opp tre spilleforslag på hhv 100, 400 og 1155 kroner, som du ved et enkelt tastetrykk kan kjøpe her.

Det største forslaget er et abc-system, som vi har fylt ut på tre kuponger her .

PS! Vi har litt tekniske problemer, noe som har gjort sitt til at vi foreløpig ikke har fått lagt ut systemet for kjøp!

Kommentarer til denne saken