Endelig opptur for Kolgjini

Foto: hesteguiden.com

Raja Mirchi var strålende i svensk mesterskap lørdag og mandag satser vi på mer suksess for fargerike Lutfi Kolgjini

Sportspills meny mandag:
Dobbel V5 Leangen: Prinsen er tilbake
Lunsjtrav Jarlsberg: Solberg på en frekkis
Oddstips: Frölunda innfrir igjen

Mandagens travmeny innledes med V4 fra Rättvik og fortsetter med lunjstrav fra Jarlsberg. Til kvelds er det dobbel V5 fra Leangen og V65 fra Halmstad. Vi har selvsagt tips til samtlige av disse.

Har du ikke Sportspill-konto? Registrer en gratis konto og les om fordelene du får!

Innleveringstider mandag:
V4 Rättvik kl 12.20
DD Rättvik kl 12:43
V5 Jarlsberg kl 13.37
DD Jarlsberg kl 14.12
V5A Leangen kl 18.30
V5B Leangen kl 19.40
DD Leangen kl 20.40
V65 Halmstad kl 19.08
DD Halmstad kl 20.36

Det er ingen lettløst V65-meny fra Halmstad mandag. Jevne og fine spilleløp og det er ikke enkelt å finne banker. Vi føler oss dog rimelig sikre på at vår banker er den beste hesten i feltet i V65-3, selv fra et vrient åttendespor. At Lutfi Kolgjini har meldt kuskeforfall er trolig bare en fordel, og gjestekusk Thomas Uhrberg vil nok forvalte sjansene på beste sett.

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

Fikser bakspor
Vi snakker om 8 Punk som er en meget fin 3-åring som Kolgjini ikke har hatt lenge i sin varetekt. Debuterte med galopp på Charlottenlund før han vant meget lett i sin første start på svensk jord. Når den store forhåndsfavoritten 1 Max Bob er blitt strøket er ikke vi tvil om at denne tyskfødte Angus Hall–sønnen er den beste hesten på kapasitet og på fart er han helt overlegen. Nå er distansen 1640 meter volte med bakspor så det er ingen optimal utgangsposisjon for Punk, men vi føler at hesten er i trygge hender når dyktige Thomas Uhrberg overtar etter Kolgjini. Her har Uhrberg en oppgave og det er å komme seg ut i andrespor så fort som mulig og kjøre feilfritt. Uhrberg er uten tvil en bedre taktisk kusk enn Kolgjini og da mener vi Punk er omgangens beste bankerspill i V65-3.

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

Blir altfor lite spilt
4 Mr Arkansas Rose gjør aldri et dårlig løp, men han vinner ikke så ofte denne flotte 4-åringen til Løvgren. Sist ble han kjørt på sjanse av sistnevnte og i mål kom Samuel Oaks–sønnen med alle kreftene ubrukt. Han så nesten ut som en tikkende bombe der han satt fast, hadde Løvgren flyttet sin hest ut i angrep 500-600m fra mål når det var en luke så hadde det garantert blitt seier. Nå synes vi motstanden er helt riktig for Mr Arkansas Rose som har vinnerform i kroppen. 12 Juni på Jægersro tapte hesten 80 meter på galopp i et rekruttløp, men kom likevel tilbake og vant løpet på sterke 14,9/2140m! Det sier litt om kapasiteten til denne krabaten som vi bankerspiller på det minste V65-forslaget i V65-5/DD-1. Hesten er faktisk helt nede som et fjerdevalg i spillet.

Øk moroa og spenningen til dagens løp ved også å kjøpe en lyntotokupong i spillboksen under til et av dagens spill.

Puro har gjort jobben
10 Sanna Streamline viste fin kapasitet hos Tommy Karlstedt, men er nå kommet til dyktige Petri Puro (mannen bak Commander Crowe og Pato) som kan forbedre hester. Kom ut etter syv mnd pause sist når hun gjorde sin debut for Puro og hvilken innsats den 4-årge Korean–datteren gjorde. Hun fikk et nærmest umenneskelig løp, men var ikke langt unna seieren. Nå er rapportene fra stallen at hun trener meget sterkt og får ringreven Peter Ingves i sulkyen som er meget interessant. Møter gode konkurrenter denne gangen, men hun har selv meget bra klasse. Er hun litt forbedret med løp i kroppen, samt det klaffer litt med posisjonene er hun helt klart seiersaktuell. Helt nede som et sjettevalg i V65-6 i et løp der 13 Jumble Ås blir veldig stor favoritt.