*Nettavisen* Sportspill.

Et kommersielt samarbeid med Norsk Rikstoto

Se Rikstoto Direktes V75-sendinger gratis her.

Enklere for Samsaia

Foto: hesteguiden.com

Nettavisens nye travekspert lanserer Samsaia som banker på Momarken. Nå er de hardeste opponentene strøket.

02.07.14 10:39

Nettavisens nye travekspert Frode Gjesdal hjalp spillerne til utbetalingslukene med bankerspill på annetvalget Doktor Jaros i V5 på Klosterskogen lørdag. Fem andelslag seilte inn med 24 000 kroner hver i utbetaling. Nå retter Gjesdal blikket mot Momarken.

Klikk her for å se Nettavisens meny av andelsspill søndag.

Søndagen starter opp med spill til lunsjløpene på Täby galopp på den andre siden av kjølen, før det spillende publikum hos Norsk Rikstoto kan sette sine spill til en V64-omgang på Gävle i Sverige på ettermiddagen. Til kvelden er det spill til en V65-omgang på Momarken travbane i Østfold som gjelder, og vi på Sportspill har tips og spilleforslag til alle arenaer.

Innleveringsfrister Momarken.
V65: 18.00
V4: 19.06
DD: 19.28

Klassehest
5 Samsaia (V65-2) kom ut etter pause på Bjerke for en uke siden og spurtet fort fra jumboplass etter en vanskelig innledning. Løp i kroppen skal bare være en fordel. Samsaia er en av de aller beste norskfødte hoppene i sin årgang, noe hun beviste med femteplass i Hoppe-Derby i høst. Vi bruker Samsaia som banker på spilleforslagene og alle Gjesdals andelslag på Eksperten.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under

HTML EMBED

Svensken bare best?
2 Quantum Striking (V65-4) er en interessant svenskegjest som hang fint med til annenplass på Solvalla sist. Tre starter har gitt en første- en annen og en tredjeplass som resultat. Nå blir 5-åringen kuskeforsterket, og konkurrentene i kveld er ikke spesielt gode. Vi lar Quantum Striking stå ugardert på Nettavisens spilleforslag samt andelslagene med navn "Nettavisens markaspill" på Eksperten.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under

HTML EMBED

Kejser'n abdiserer?
Samsaias stallkamerat 6 Kejser KD (V65-6/V4-3/DD-2) forventes å bli stor favoritt i sitt løp. Det er snakk om en herlig hest som har kommet tilbake etter tre alvorlige skader og nå er inne i sitt siste år som aktiv løpshest. Det er imidlertid flere grunner til at vi ikke ønsker å støtte oss på oldtimeren i kveld. For det første er oddsen uinteressant. Videre er mellomdistanse en ulempe, og sist men ikke minst så står det flere bra konkurrenter på innsiden. Om Kejser KD må bruke mye krefter på å få teten, kan det lange oppløpet på Momarken bli i tyngste laget.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag