*Nettavisen* Sportspill.

Et kommersielt samarbeid med Norsk Rikstoto

Se Rikstoto Direktes V75-sendinger gratis her.

Enorm jackpot med 1.660.695 ekstra

Johan Untersteiner kjører tre av dagens favoritter i jackpotomgangen fra Kalmar. Foto: hesteguiden.com

Det er DOBBEL-JACKPOT fra Kalmar denne søndagen med hele 1 660 695 ekstra i sekserpotten. Vi byr på luringer samt en banker som vet hvordan det er å vinne.

11.01.15 10:55

Sportspills meny søndag:
V65 Sørlandet: Fin meny i sør
V4/V5 Täby: Norske ryttere i hetluften
Oddstips: Roma på gulljakt
Dagens dobbel 1: Takknemlig oppgave for Monaco
Dagens dobbel 2: Gode nyheter for United
Tippetips: Toppkamper på kupongen

Kalmar knaller til med DOBBEL-JACKPOT i V64-spillet denne søndagen, og det er liten tvil om hvilken bane som tiltrekker seg mest oppmerksomhet. Hele 1 660 695 ligger altså ekstra i sekserpotten, og det vil også sørge for en diger omsetning i tillegg. Vi velger å støtte oss til vinnermaskinen 3 Arn Hammering (V64-5) som banker. Går på søndag ned en klasse, og den viste flott form i V75 nå sist. Mer om dagens løp til Kalmar finner du lengre ned i artikkelen.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

HTML EMBED

Fra Forus lørdag så ble det SVÆRT VRIENT å være V75-spiller, og ingen greide å få syv riktige. Dermed så blir det jackpot i V75-spillet, men ikke neste helg som mange tror. Denne jackpotten blir nemlig flyttet til omgangen på Bjerke 31. januar. Her vil det da ligge 2.758.617 ekstra i syverpotten. Når det gjelder V75-omgangen på Klosterskogen 17. januar så blir det der DOBBEL-SYVERPOTT! Det venter også i omgangen uken etterpå. Nemlig på Leangen 24. januar. Så de tre neste V75-omgangene vil dermed bli ekstremt interessante med MYE ekstra penger i syverpotten!

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

HTML EMBED

Innleveringsfrister Kalmar:

V64: 15.10

DD: 16.38

Løp ellers denne søndagen:V4 på Täby med start kl.12.45. V65 på Sørlandet med start kl.18.00.

Kjøper du en andel i Eksperten spiller du på lag med flere. Artikkelen fortsetter under spillboksen.

HTML EMBED

V64-1 : 5 Diva Sound – Er BEDRE enn raden, og den så helpigg ut i målgangen sist etter sene luker. Inntrykket var veldig bra, og vi likte det vi fikk se da. Har normalt sett gått enda mer frem med denne blåseren i kroppen sin etter pause, og den kan fort være et spennende spill i innledningen. OBS!

V64-2 : 1 Alibabba J. – Kom ut etter pause nå sist, og den var veldig bra i monte da. Dundrer unna i tet, og åpner den første runden på 13,5. Er ikke veldig langt bak en såpass god hest som Sonar Brodde i mål. På søndag så har den spennende betingelser foran seg, og med MEGET DYKTIGE Åsa Svensson på ryggen, ja, så må vi bare gi den en sjanse her.

V64-3 : 10 Westline – Ble hardt spilt i V75 nå sist, men da ble det galopp ca 900m fra mål. Kom dog meget sterkt tilbake i kulissene. Ble speedet ned nest sist i en kjapp avslutning, mens den vant lett tredje sist. På søndag så er vi klart inne på at den kan revansjere seg, og vi ILER til med førstevalget.

Kjøper du en andel i Eksperten spiller du på lag med flere. Artikkelen fortsetter under spillboksen.

HTML EMBED

V64-4 : 10 Mademoiselle Belle – Vi prøver oss med et SJOKK i dette relativt åpne løpet. Draget som vi her prøver oss på gikk nemlig enormt etter å ha blitt sjenert til galopp nå sist. Kommer kruttsterkt tilbake, og vi har 14,1 s 1900m med krefter igjen. Viser den tilsvarende takter her så skal den bli meget spennende å følge! STOR OBS HEST som bare må prøves litt.

V64-5 : 3 Arn Hammering – Er en vinnermaskin av de helt sjeldne, og i fjor så vant den altså 13 løp, og den radet opp i en voldsom stil. Har vært ute i V75 de siste gangene, og sist så avslutter den sterkt fra fjerde par utvendig. Nå er det MYE billigere imot, og normalt sett så lar denne seg ikke stoppe i slike omgivelser. Blir en tungt betrodd favoritt, men den har også en veldig bra sjanse! SPILLES!

V64-6 : 5 Storm Forever – Er betydelig bedre enn raden, og den burde være interessant i finalen. Ble sittende bom fast med vinnerkrefter nest sist, mens den feiler på vei mot tet nå sist. Er lynrask fra start, og skulle den komme seg foran, ja, da vil den lede dette SVÆRT LENGE! Prøves som en luring her!

Kjøper du en andel i Eksperten spiller du på lag med flere.

HTML EMBED


Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.