Gå til sidens hovedinnhold

Enorm V64-jackpot med 1 413 894 ekstra i sekserpotten

Forrykende V64-omgang med stor JACKPOT! Vi jakter jackpotcashen med en brennkvikk banker og flere objekter som vil gå under radaren! Du blir vel med på moroa?

Ny V65-fest i Bergen - Kr.980 ble til Kr.19 813
Undertegnede har tømt lukene i Bergen de siste gangene, og tipsene har vært meget solide. Søndag 28. mars var det Kurt Leirvåg som var ansvarlig for tipsene til banen mellom de syv fjell, og igjen endte det med en heidundrende suksess. Supersjokkene Jippi (1,6%) og Ludvik (2,8%) ble fanget opp på bongen til Kr.980, og den betalte ut fantastisk fine Kr.19 813! På Eksperten ble det fullklaff for totalt 14 andelslag.

Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen.


En SÆRDELES INNHOLDSRIK uke venter, og høydepunktet er V75 Påskebonanzaen fra Sverige. Her venter fire V75-omganger fra førstkommende torsdag til søndag, og søndag er det MULTIJACKPOT med minimum 4 944 307 ekstra i sjuerpotten. I tillegg til dette kjører Forus Travbane en STOR V75-omgang lørdagskveld, og her er det GULLJACKPOT I V75-SPILLET!

Det store HØYDEPUNKTET denne mandagen skjer på Bollnäs hvor det altså er JACKPOT med over 1,4 millioner ekstra i sekserpotten. Vi banker 12 L.Q. Widde (V64-3), og skal til lukene med følgende:

V64-1 : 12 Recall Rivner - Så ordentlig bra ut etter pause sist, og kom til mål med krefter igjen etter litt sene luker da. Hadde et strålende fjorår, og det ser ut som den vil få et nytt veldig sterkt år. Er normalt ytterligere forbedret med et løp i kroppen etter pause, og får bare Kajsa Frick til styringen så skal sjansene være gode mot en svært overkommelig gjeng. 5 R.K. Rapida – Dette kan være noe for de som leter en spennende skrellhest i innledningsløpet. Den har fått tre løp i kroppen etter pause, og spurtet positivt nest sist. Sist feilet den i en noe trang situasjon, tapte ganske mye, men kom sterkt tilbake. Har vinnerform i kroppen, og må med på en tidlig gardering.

V64-2 : 8 The Big Bang – Fikk seg en ordentlig tømmer under sal sist, men var brenngod til seier. Dog kan det løpet ha kostet litt mer enn det smakte, og vi tør derfor ikke å la den stå alene i dette fine monteløpet. En hest som er enormt bra på ren grunnkapasitet er 12 Sauron Pil. Nå debuterer den under sal, og det er ofte positivt for de eldre hestene. Rapportene er også ganske fine, og vi velger å varsle litt for den her. Blir normalt veldig lite spilt…

V64-3 : 12 L.Q. Widde – Er i en helt egen klasse i dette kaldblodsløpet om formen bare er sånn noenlunde på plass etter at vintertreningen er gjort unna. Nest sist jogget den 24,6/1640mv, og det gjorde den enkelt. Er lynrask fra start, sporet passer perfekt, og det meste ser veldig bra ut på forhånd. Vi kan ikke spekulere, og dette mandagens beste jackpotbanker.

Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen.V64-4 : 1 Loveyouecus – Småskummelt løp hvor det kan være smart å plukke med seg en del hester. Vi prøver oss med et frekt objekt her, og hesten det dreier seg om vant tre løp i fjor. I år har den enda ikke fått vinne, men i kveld kan det skje. Blir nemlig utstyrt med en BIKE, og man rykker også skoene rundt. Begge disse endringene skjer for første gang i karrieren. Spesielt skorykk på hester etter Love You pleier å slå ordentlig positivt ut. Blir den bare ikke fast så duger den i massevis her, og den må med på alt! 6 Crazyforareason Ås – Er enormt forbedret, og var klink overlegen på et imponerende sett sist. Selv om det var i billige omgivelser lot vi oss imponere. Er med tidlig på vår bong i kveld.

V64-5 : 6 Skeie Lotta - Er en brennkvikk hoppe på vei mot formen, og som må tas på alvor i kveld. Viste 27/1300m etter galopp sist, og da ble den alt annet enn kjørt i bunn. Har nå fått to løp i kroppen etter pause, og det skal kun ha gjort godt. Glem ikke at denne i fjor (19.09.2020) jogget 25.8/2140mv fra tet, og vant enkelt da. Er bedre på en kjapp sprint, den er lynrask fra start, og her blir det tet/dårligst rygg leder. SPILLES!

V64-6 : 1 Honey Journey – Var under pari sist, men det kan kun ha vært en dag hvor den ikke var på sitt beste. Var bunnsolid i nederlaget nest sist, og leverer den slik her, ja, da blir den ikke enkel å plukke ned fra tet. Motivert favoritt, men ingen banker da den altså ikke var noe bra sist. 10 Andre Agassi – Ble det et veldig skrik på sist, men da leverte den ikke som vi hadde håpet. Men denne er ordentlig bra, og tilbake på sitt beste kan den slå til som en ordentlig frekkis. OBS!

Stalltips er et spill der Rikstoto velger hestene og fyller ut kupongen for deg. En oppgradert spillopplevelse gjør det enkelt for alle, uansett forkunnskaper.