Gå til sidens hovedinnhold

Enorm V65-jackpot på Klosterskogen

Etter sju ukers pause er Klosterskogen tilbake med travløp i igjen i kveld med dobbel jackpot og hele 1 072 922 kr ekstra i sekserpotten.

Etter sju ukers coronapause, er det endelig dags for travløp igjen på Klosterskogen travbane i kveld. Og den starter med dobbel jackpot og voldsomme 1 072 922 kr ekstra i sekserpotten i en meget spennende V65-omgang. Torsdagskvelden byr i tillegg på V64-omgang fra Umåker.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Men i denne artikkelen skal det heretter handle om Klosterkogen som endelig er i gang igjen i kveld etter sju ukers pause. Det er er altså dobbel jackpot i V65-spillet og heele 1 072 922 kr ekstra i sekserpotten. Spillestopp er kl 18.55. Jeg fant min banker i V65-3 som er et monteløp.

Imponerte stort i seiersløpet sist
Det handler om 10 Spang Emblan med meget dyktige Helene Kolle som rytter. Den Geir Kihle-trente vallaken imponerte sist han gikk monte på Biri for den snau måned siden. Gode hester som Solkongen og Solberg Jela var sjanseløse til å utfordre om seieren og Spang Emblan vant enkelt. Står på 40 meter tillegg i kveld, men det er få hester som starter foran og normalt skal det være en solid vinnersjanse påny. 10 Spang Emblan blir min V65-banker på Klosterskogen i kveld.

Overlegen på kapasitet
Det er ingen tvil om at 12 Ness Tjo Odin er best på kapasitet i V65-1 og han har imponert i alle tre seiersløpene i år etter comebacket. Men i kveld er det tolvtespor og sprint og det er første gang vallaken går sprint. Selv om ikke motstanden er spesielt tøff, garderer jeg med noen hester i V65-1.

Yngst, men likevel best
Svært variabel klasse på hestene i V65-2 der to hester skiller seg litt ut. Treårige 4 Bøgdis O.S. er den eneste treåringen i løpet, men blir likevel klar favoritt. Tok to fine seire tredje sist og nest sist og hang flott med til tredje mot to svært gode konkurrenter sist. Fra et bra startspor er 4 Bøgdis O.S. en motivert favoritt i V65-3.

En vinner feilfritt?
I V65-4/V5-1 setter spillerne sin lit til 1 Jarreau B.R. som er tung favoritt i 11-tiden torsdag. Jeg innbiller meg at 2 Force De Flandre er minst like bra. Hoppa galopperte fra start i norgesdebuten på Biri for to uker siden, men kom fint tilbake til sjette. Trener Lars Magne Søvik tror på feilfritt løp i kveld og jeg setter 2 Force de Flandre først på min rangering i V65-4/V5-1.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Tjomsland reiser ikke forgjeves
Øystein Tjomsland har kun med seg en hest fra sin kvalitetsstall til Klosterskogen i kveld og det er 11 Valle Hugo i V65-5/V5-3. Vallaken galopperte fra seg en sikker andreplass bak Lesja Odin på Sørlandet forrige tirsdag og gjorde et solid inntrykk i sitt første løp etter drøye tre måneders pause. Ellevtespor er sjanseartet på Klosterskogen, men motstandsmessig er det med et par unntak billig imot. 11 Valle Hugo er min favoritt i V65-5/V5-3.

Høitomt har DD-bankeren
I likhet med V65-2 er det variabel klasse på hestene i V65-6/DD-2. Tre hester skiller seg klart ut og den mest stabile av dem, 3 Moen Thor blir min favoritt. Femåringen radet opp med seks seire på kun sju starter i første halvår i fjor, men har faktisk ikke vunnet løp siden 27. juni. Har vist klart oppadgående form i det siste og har en fin oppgave foran seg i kveld. 2 Moen Thor blir min DD-banker på Klosterskogen i kveld.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under.