Enorm V75-omgang fra Klosterskogen

Chelsea-supporter Tom Erik Solberg kjører mange sin banker på lørdag. Navn? This Is Anfield (V75-1)..._Foto Morten Skifjeld/Hesteguiden.com
Chelsea-supporter Tom Erik Solberg kjører mange sin banker på lørdag. Navn? This Is Anfield (V75-1)..._Foto Morten Skifjeld/Hesteguiden.com

Dobbel-syverpott! 18 millioner til en alenevinner! Flere vidåpne løp! Bankeren vår taper normalt sett ikke... Kan det bli bedre? Nei! Du tar vel rygg?

Sportspills meny lørdag:
Oddstips 1: Leicester har kommet seg over sjokket
Oddstips 2: Sterke hjemmelag innfrir
Dagens langskudd: QPR kan ryste United
Tippekupong: Alle penga på Chelsea
Premier League: Skade- og karanteneoversikt

Klosterskogen byr på en helt fantastisk V75-omgang denne lørdagen, og flere av løpene er direkte VIDÅPNE! Her må det tas sjanser om dette ikke skal bli altfor dyrt. Vi byr på flere SUPERDYPE TIPSENERE, og vi har klare ambisjoner om å forsyne oss GROVT av den doble-syverpotten som er i spill denne lørdagen.

Den betyr i all enkelhet at en V75 som normalt sett gir 100 000, ja, den gir 200 000 på lørdag. En banker MÅ man ha i en slik omgang, og vår banker kommer ut i V75-6. Hesten heter 3 Ponziopilato Stra, og dette er en kanon i grunnlaget. Mer om løpene finner du lengre ned i artikkelen.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Fra Bergen Travpark torsdag 15. januar så ble det IGJEN servert meget sterke tips. Jerkeld Frøkna (2.valg) + Alsaker Torres (2.valg) innfridde som våre godbiter, og totalt sett så ble det igjen spilt inn over 100 000 på Bergen for andre gang i år (Vi gjorde også det på årets første kjøring 6. januar). Hadde du spilt forslaget vårt på Nettavisen med en innleveringspris på 960, ja, da kunne du ha hentet ut 4 285,-. Du tar vel rygg på oss fra "GULLGRUVEN" i Bergen neste gang (Neste kjøring er 22. januar)?

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Har du ellers fått med deg følgende?:

Det trenger ikke å være dyrt å spille på hest, og tjene penger. Vi i Nettavisen har forslag i alle prisklasser på Eksperten, og gevinstene kommer også for dem som ikke satser mer enn feks en femtilapp. Sjekk ut følgende:

Bergen 6. januar : Utbetaling Kr.7 291 (V5) - Hadde du satset en femtilapp på vår bong her så hadde du kunne hente ut Kr.729,-. Hadde du derimot satset på et lag med fem andeler a 101 så kunne du ha hentet ut Kr.1 458,-.

Leangen 12. januar : Utbetaling Kr.6 626 (V5) - Hadde du satset en femtilapp på vår bong her så hadde du kunnet hente ut Kr.662,-. Hadde du derimot satset på et lag med fem andeler a 101 så kunne du ha hentet ut Kr.1 325,-.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Mantorp 12. januar : Utbetaling Kr.3 630 (V64) - Hadde du satset en femtilapp på vår bong her så hadde du kunne hente ut Kr.363,-. Hadde du derimot satset på et lag med fem andeler a 101 så kunne du ha hentet ut Kr.726,-.

Momarken 13. januar : Utbetaling Kr.6 750 (V5) - Hadde du satset en femtilapp på vår bong her så hadde du kunne hente ut Kr.675,-. Hadde du derimot satset på et lag med fem andeler a 101 så kunne du ha hentet ut Kr.1 350,-

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Innleveringsfrister Klosterskogen:

V5: 14.10

V75: 15.00

V4: 16.06

DD: 16.48

Løp ellers denne lørdagen:V4 på Åby med start kl.12.45. 

Kjøper du en andel i Eksperten spiller du på lag med flere. Artikkelen fortsetter under spillboksen.

Menyen vår fra Klosterskogen denne lørdagen er som følger:

V75-1 : 1 This Is Anfield – Per Gottling sliter med å få med seg en V75 seier på hjemmebanen, og han har ikke lykkes på Klosterskogen siden 1999 med akkurat det. På lørdag tror vi dog at den flinke treneren lykkes med This Is Anfield. Hesten har nemlig sett strålende ut i ny regi, og sist så var den fakta bedre enn noen gang. Er kjapp ut, og normalt sett så greier Chelsea-supporter Tom Erik Solberg å forsvare sitt innerspor med This Is Anfield. Da er mye av jobben gjort, og selv om de trange svingene ikke er noe pluss så tror vi på en flott mulighet. 2 Yankee Va Bene – Er variabel, men sist var den smellbra etter at man hadde satt på den en yankervogn. Er veldig kjapp i uttaket, og det er ikke utenkelig at Åsbjørn Tengsareid prøver seg mot tet. Vil dårligst få rygg leder, og den MÅ med om den store favoritten skal garderes. 4 Lobster’s Sam – Var USSEL etter en lengre pause nest sist, men nå sist var den tilbake på sitt beste. Går da pigg i mål etter et defensivt opplegg. På ren kapasitet så er den 110% sikkert en av de beste, og den kan sjokke med flyt.

Vår rangering : A : 1 B : 2 C : 4-8-6-12-5-10-13-7-11-14-15-9 D : 4

V75-2 : 11 Lidå Ø.K. – Dette er et av omgangens aller beste objekter. Blir rett og slett latterlig lite spilt i forhold til sjanser, og her MÅ man være på vakt! Gjør nå sist etter pause et av karrierens beste løp, og du verden hvor bra den var. Vi har 22,4/950m på klokken etter galopp, og den kommer tilbake i en voldsom fart i kulissene. Nå har den fått seg en VIKTIG blåser i kroppen etter pause, og den er kraftig kuskeplusset med Eirik Høitomt denne lørdagen. Bomber rundt alt feilfritt, og slår til som en av dagens virkelige godbiter!? 9 Vesle Frøken Støen – Har møtt Lannem Silje ved noen anledninger, og den er utrolig bra for klassen. Kommer nå ut etter en liten pause, og rapportene på den er fine etter en liten forkjølelse. Er en opplagt garderingshest som skal tidlig på. 10 S.T.C.C. Faksa – Ble ikke uventet et lykkekjøp for Morten Langli, og dette er en av de raskeste hoppene som vi har i landet. Imponerte dog ingen sist, og det gjør i hvertfall oss noe usikker. Kan felle samtlige på speed igjen, men da må den være betydelig bedre enn sist. 4 Nadine U.N. – Skrittet i mål sist, og da var den ikke som best selv om den vant. Er veldig bra på sitt beste, men spørsmålet er om den har mot til å trekke dette feltet, og samtidig ha krefter til å svare opp gode tilleggshester.

Vår rangering : A : 11-9 B : 10-4 C : 7-6-2-5-1-3 D : 8

V75-3 : 12 Standing Ovation – Her er det VIDÅPENT, og alle kan faktisk vinne med klaff på en god dag. Draget vårt er EN MIL bedre enn raden, og distansen takler den bedre enn de fleste i dette feltet. Var på vei til å avslutte helt gnistrende sist da den feilet som knapt slått kort før mål. Gangen før så gjør den et helt svett løp etter galopp. Kommer den seg rundt banen nå uten galopp så burde den være med på foto, og den kan detonere en bombe. OBS! 6 Love You Fox – Har stadig blitt bedre, og den snuser på en seier nå. Leverte et voldsomt oppløp langt ute i banen sist, og den hadde full fart over mål «ute ved pølsekiosken». Er kanskje feltes mest grunnkapable traver, og den skal med på alt av seriøse bonger. 11 Bonjovi B.R. – Synes vi var knallbra nest sist, og da møtte den bedre hester enn her. Gikk helt greit nå sist i et forferdelig vær på Forus, men vi vet at stallen forventer den betydelig skjerpet til denne oppgaven. MÅ MED! 5 Jet Voice – Var i en «VILL» form rundt kriterietider, men ellers i den korte karrieren så har den vist en relativt dårlig skalle. Har heller ikke sprudlet på slutten, og vi er noe usikker på den. 10 Tobrosboy Augustinu – Var ikke på topp sist, mens den var knallgod nest sist. Vidar Hop opp nå er interessant, og med bra rapporter i ryggen så trenger den ikke å være helt ueffen.

Vår rangering : A : 12-6 B : 11-5 C : 10-1-2-4-7-3-9-8 D : -

Kjøper du en andel i Eksperten spiller du på lag med flere. Artikkelen fortsetter under spillboksen.

V75-4 : 14 Stolt Odin – Nok et svært åpent løp er i vente, og heller ikke her er det mange sjanseløse. Draget vårt blir trolig ikke blant de ti mest spilte denne lørdagen, men her skal man være litt på vakt. Vi snakker her om en traver som har funnet storformen igjen etter en lang downperiode. Den avsluttet som en vind etter sene luker nest sist, og vi måtte derfor varsle for den sist. Feiler da som vinner i angrep på siste bortre, men den kommer formidabelt tilbake nedover oppløpet, og den har mye krefter igjen over mål. Hadde den dagen slått Tangen Faks, og nest sist så hadde den slått Granfaks med tidligere luker. Står ikke tilbake for noen i dette feltet, og klaffer det bare litt på veien, ja, da kan bomben være et faktum! 9 Eigelands Jokeren – Er nok den beste på ren kapasitet, og den var helt grei nå sist etter pause. Burde ha gått mye frem med denne blåseren i kroppen, den er kjapp fra start, og fra tredje omvendt så er det ikke helt utenkelig at Kai Johansen velger å klinke til direkte. Skal være med å kjempe blant de tre her. 11 Myrviks Anton – Leverte en fin sisterunde nå sist, og den er fortsatt i en bra form. Trenger rygger å gå i, og får den de riktige ryggene på veien så kan den felle alt på speed. 2 Biffen Ø.K. – Vant sist den var ute på Klosterskogen, og den innfridde som vår godbit den dagen (27.09.2014). Kommer nå ut med bra rapporter i ryggen, og denne duger på kapasitet. En outsider! 4 Tojo Prinsen – Debuterer i ny regi, og dette er slett ingen dum traver. Flåten har hatt en hånd med i bildet før dette løpet, og vi gleder oss til å følge den på sitt nye sted. Kan detonere en bombe med flyt.

Vår rangering : A : 14-9 B : 11-2-4-8 C : 10-6-5-7-1-12-3 D : 13

V75-5 : 12 Winnie H. – Har vært matchet i tøffere omgivelser enn dette, og selv om den var litt under pari sist så velger vi å lansere den nå. Gunnar Austevoll har nemlig et SVÆRT godt tak på den, og han har vunnet 2 av 2 med den. Kommer her ut i et felt uten tøffinger, og det skal ikke bli høy åpningsfart før Winnie H. er inne i leken. Sjokker!? 9 Eurita – Er bra på sitt beste, og den passerte mål med krefter igjen nå sist. Står YPPERLIG til for å smyge med, og den skal med på alle bonger. 4 Savona Va Bene – Denne er bedre enn raden, og den gikk veldig bra i kulissene sist etter at den skled fra start og havnet langt bak. Vær klar over at Vidar Hop vraker Double Dream for å kjøre Savona Va Bene denne lørdagen, og det er faktisk litt oppsiktsvekkende med tanke på det gode samarbeidet Vidar har med Lars Magne Søvik. 3 Lady Vegas – Står NYDELIG til her, og kommer ut i en ny-behandlet utgave. Avsluttet flott nå sist, og den kommer til Klosterskogen med en solid form i kroppen.

Vår rangering : A : 12-9 B : 4-3 C : 5-1-7-8-2-6-11-10 D : -

V75-6 : 3 Ponziopilato Stra – Er en KANON i grunnlaget, og denne taper ikke om alt går riktig for seg her. Har stått en liten stund hos Morten Juul, og oppvisningen nå sist bar bud om at her er det MYE å glede seg til fremover. Avgjorde nemlig lekende lett fra dødens på en 13 tid, og da ble første 1000m åpnet på 12,5! Tredje sist på Solvalla så satt den blant de siste mot oppløpet, men likevel så bare bombet den inn til en enkel seier. Det gjør man ikke på Solvalla om en ikke har en helt spesiell hest. De som tar imot denne kanonen vet ikke hvem de svarer, for dette er en ENORM HEST fra Danmark som vinner selv om den havner i dødens. Dagens beste banker er nevnt! For dem som garderer våre solide banker så er 10 Rapido Va Bene, og 1 Pebbe Simoni de som i første rekke skal med.

Vår rangering : A : 3 B : 10-1 C : 2-6-4-5-11-7-8 D : 9

Kjøper du en andel i Eksperten spiller du på lag med flere. Artikkelen fortsetter under spillboksen.

V75-7 : 2 Torpa J. – Har ikke imponert noe veldig i ny regi, men vi har likevel en klar feeling for den her. Vi tror nemlig at den kan bombe til tet, for så å slippe. Da kan Torpa J. avgjøre dette på siste indre. Et finere løp enn dette kan den nemlig ikke få, og med fire løp i kroppen så kan det være dags denne lørdagen. 5 Odd Herakles – Er ungdommen i feltet, og den så helt fullstendig lysende ut sist hvor den bare forsvant i fra til slutt på et mektig sett. Vi har 23 s 500m, og det var MYE krefter igjen. Er middels pluss fra start, og det er ikke helt utenkelig at Adrian søker fremover direkte. 3 Kringelandtellus – Kommer ut i regi Kåre Refsland, og er det noe han er kjent for så er det å vekke liv i litt eldre kapasitet-hester. Kommer nå ut med gode rapporter i ryggen, og når Kåre melder rett i V75, ja, da har denne faktisk trent VELDIG bra. Fra et godt spor bak bilen så er dette feltes store luring.

Vår rangering : A : 2 B : 5-3 C : 1-4-10-6-9-11-7-8 D : 12

Litt om V5-1 + V5-2:

V5-1 : 2 Tarzan Simoni – Var knallgod på samme tid i fjor, og den radet opp med seks strake seire. Kom nå sist ut etter pause, og vi synes at den gjør et klart bra løp direkte. Går 13,1 s 500m, og den blir kun tatt ned helt oppunder mål. Er lynkjapp fra start, og fra tet/rygg leder så er den veldig spillbar! OBS! 8 Haras Du Pin – Vant sist selv om den ikke imponerte oss da. Har nok fordel av lørdagens distanse, og den er brennkvikk i uttaket. Er opplagt aktuell der foran med klaff på startsiden. 5 Pantini – Var ute i grunndivisjonsfinalen nå sist, og den fullfører fint mot bedre hester enn det som den møter her. Treningsrapportene er uforandret fine, og den trenger ikke å være ueffen med klaff.

Vår rangering : A : 2-8 B : 5-10-6 C : 9-11-12-1-7-3 D : 4

V5-2 : 6 Ulrik E.C. – Er ganske bra i forhold til det grunnlaget som den har på konto, og sist så avgjorde den enkelt på en god tid. Her er det ikke veldig tøft imot, og sjansene må være fine. 7 No Limit L.A. – Har stortsett gjort alt riktig, og den har vært bra. Baneprofilen denne lørdagen tviler vi at er noe pluss, men kommer den seg bare sånn noenlunde rundt her så dukker den nok opp i fremste rekke. 9 Amibuckaroonews O.S. – Denne er ikke så verst, og den har stor fart i kroppen sin. Nå sist så ble den fullstendig feil disponert, men den gjør uansett et bra løp med tanke på hvordan det ble. Kan overraske om den holder seg rolig.

Vår rangering : A : 6-7 B : 9-8 C : 1-3-2-4-5 D : -