Denne artikkelen er tilrettelagt av Kurt Leirvåg. Tips, analyser og
spilleforslag er utarbeidet av Nettavisens svenske samarbeidspartner Snoken.

En fantastisk flott trav- og galoppsøndag står foran oss og det sportslige og spillemessiger høydepunktet er uten tvil V75-omgangen på Solvalla med semifinaler i Breeders Crown. I tillegg er det stor V65-jackpotomgang på Jarlsberg søndag kveld med hele 538 503 SEK ekstra i sekserpotten. Søndagen innledes med en flott V64-omgang fra Jägersro galoppbane.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

I denne artikkelen skal det heretter om søndagens V75-omgang på Solvalla. Spillestopp er kl 20.30. Rolf Lerum har en velfortjent frihelg og det er Nettavisens svenske samarbeidspartner Snoken som er tipsansvarlig for de svenske travløpene denne søndagen. Hele 12 løp står på menyen på Solvalla søndag, samtlige løp er semifnaler i Breeders Crown med hele 200 000 SEK i førstepremie i hvert løp. De fire fremste i hver semifinale går til finalene som kjøres på Eskilstuna søndag 7. november.

Du ser alle løpene fra Solvalla søndag gratis på Nettavisen. Sendingen starter kl 12.30

V75-1 starter første i løp 6, ergo er det en helt egen V4-omgang med spillestopp kl 13.24 før V75-1 sendes avgårde kl 15.00. Det er 20 millioner i premiepotten i V75 søndag og du kan dermed vinne 8 millioner. Snoken lanserer to bankere i V75.

Bergh innfrir med favoritten
V75-1 er for fireårige hopper og 1 Fifty Cent Piece og Robert Bergh blir stor favoritt. Den USA-fødte hoppa har allerede vunnet Drottning Silvias pokal og Stosprintern i år og har en fin oppgave foran seg i V75-1. Gikk en ellevill opphenting til tredje etter startgalopp sist og kan åpne bra fra start og det er bra sjanse for at Robert Bergh forsvarer sitt innerspor fra start. Uansett skal det være topp mulighet. 1 Fifty Cent Piece blir den ene av våre to V75-bankere.

Kun galopp imot for Goop's kanon
Kapasitetshesten 9 San Moteur gjorde et herlig løp i svensk travderby, men kunne ikke bli bedre enn tredje bak kanonhestene Calgary Flames og Önas Prince. Vant deretter sprettlett det ene kvalifiseringsløpet til EM for fireåringer, og var en utfordrer til Calgary Flames i finalen. Men det endte med dundrende startgalopp. Bakspor betyr lite for denne tøffingen, holder han seg til trav, skal han være best i V75-6. 9 San Moteur blir vår andre V75-banker og blir også vår banker i både V5 og DD-spillet.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Gundersen kan vinne V75-4
Geir Vegard Gundersen og Magnus Teien Gundersen har med tre hester til Solvalla søndag, to av dem starter innenfor V75-spillet. Den klart beste vinnersjansen skal være 10 Global Bred To Win i V75-4. Den norske hoppederby-vinneren var ute i et Breeders Crown-løp på Färjestad for snaue tre uker siden, men måtte nøye seg med fjerde da i en tett sluttstrid. Har havnet i en forholdsvis "billig" semifinale og skal være med å gjøre opp om seieren i V75-4/V5-2.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Spennende objekt i V75-2
Jerry Riordan-trente 4 Donizetti er vel en grei favoritt i V75-2. Vant et av forsøksheatene til det svenske Kriteriet, men var ikke på topp i Kriteriet. Tåler å gjøre mye selv og kan helt klart vinne. 12 Ninepoints Lassie er uansett et spennende objekt i dette løpet. Også denne vant en av kvalifiseringene til Kriteriet, men ble sittende fast i selve finalen. Gjorde en strålende opphenting til andre etter galopp i et Breeders-løp på Färjestad for snaue tre uker siden og klaffer det underveis fra tolvtespor, kan Bjørn Goop sitte bak vinneren i V75-2.