Gå til sidens hovedinnhold

Enorm V86-jackpot med over 7,3 millioner ekstra

Enorme 7 385 951 fordeles til alle med 8-riktige! Vi jakter storcashen med en banker som får oppasseren bak seg for første gang - ALL IN! Du går vel ikke glipp av våre oppdaterte V86-vurderinger til Solvalla og Bergsåker?

Lerum med V86-fest på systemene og flere siste info bonger 24. februar
Vår faste tråd på Nettavisen fikk kun 7-riktige da vi dessverre hadde bankerspilt 4 Gardner Shaw (V86-6) der. Det ble imidlertid en SOLID opptur for de som kjøpte seg en andel i våre systemer på EKSPERTEN, og samtlige systemer suste inn. Systemene var som følger:
Fire andeler a Kr.1 500 betalte ut Kr.60 174,-
Fire andeler a Kr.1 000 betalte ut Kr.57 680,-
Ti andeler a Kr.400 betalte ut Kr.57 680,-
Tjue andeler a Kr.200 betalte ut Kr.57 680,-
Tjue andeler a Kr.300 betalte ut Kr.60 174,-

Undertegnede fikk også inn SYV SISTE INFO bonger med åtte riktige, og de kostet fra Kr.200 til Kr.750 per andel. Utbetalingene her ble fra Kr.41 071 til Kr.43 558,-.

Sendingen begynner klokken 18.00 / V86 er i gang klokken 20.30

Ved å klikke på denne lenken finner du våre V86-andelslag til kveldens omgang på EKSPERTEN. Andelene har en pris fra Kr.50 til Kr.1 500.


Totalen ble meget bra på våre V86-spill for februar-mnd, og nå håper vi å fortsette den fine trenden i mars-mnd! Det er altså JACKPOT i kveld, og enorme 7 385 951 blir fordelt til alle med 8-riktige. Vi har over flere dager vurdert frem og tilbake hvem vi skulle banke, og landet til slutt på 4 Urgent Call (V86-6). Har fått tre løp i kroppen etter en lengre pause, og var ordentlig bra etter et upassende opplegg sist. Oppasseren som kjører hesten i kveld kjenner den best, og i følge "ryktene" så er den litt ekstra villig når hun kjører den i jobb. Er lynrask fra start, og vi er veldig inne på at dette dreier seg om tet og slutt. Våre fyldige V86-vurderinger er som følger:

V86-1 : 10 Love No Pain – Er en beintøff hoppe som hadde et sterkt fjorår. I årsdebuten sist var den smellfin, og bare bombet inn til seier via 09,7 s 700m med krefter igjen. Er normalt ytterligere forbedret til denne starten, den har stor fart i kroppen sin, og blir ikke enkel å stå i mot om det bare klaffer litt underveis. SPILLES! 3 Zante Grif – Er ordentlig bra, og gjør en spennende start i ny regi. Svante Båth er fornøyd med sin springer, og på ren kapasitet er nok dette feltes beste hest. Bør følges i varming, men før vi får sett den der, ja, så plasserer vi den kun som et 2-valg. DOBBELT A-VALG! 7 Mission Beach – Har fått to løp i kroppen etter pause, og fullførte fint bak gode Aragorn As sist. Er brennkvikk fra start, og i kveld ønsker man å teste den foran. Outsideren.

Vår rangering : A : 10-3 B : 7-1-8-6-9 C : 2-5-12-4-11

Ved å klikke på denne lenken finner du våre V86-andelslag til kveldens omgang på EKSPERTEN. Andelene har en pris fra Kr.50 til Kr.1 500.

V86-2 : 3 Anita Roc – Er en hoppe som har sett veldig formsterk ut på slutten, og det har den altså gjort med sko på alle fire. ER KLART BEST SKOLØS! Spurtet sterkt fra en kald utgangsposisjon sist, mens den satt bom fast mot gode hopper nest sist. Nå blir det skoløs på alle fire, den står endelig bra til, og får dessuten opp Björn Goop. Slår til som et herlig frekt objekt? 2 Karat Band – Rykket man skoene på bak i årsdebuten, og det passet den dårlig. Suste uansett til tet, men mistet aksjonen, og feilet ned mot siste sving. Hadde travet langt ned mot 13,0/2140ma uten galoppen, og det må være meget solid når den ikke er optimal. I kveld går den med sko på alle fire, og da har den også gjort sine beste løp. Suser til tet, og leder dette svært lenge?

5 Deede Star – Har egentlig vært svak/under pari i et par år nå, men i kveld blir den uansett et stort skrik for mange da den skal gå skoløs på alle fire. Vær dog OBS at den gjorde fire løp på den balansen i fjor, og feilet seg bort i tre av de løpene. Når den vant fjerde sist så fikk den alt sydd opp i rygg leder. Må trolig vinne dette løpet fra dødens, og det blir nok tøffere enn hva en del tror.

Vår rangering : A : 3-2 B : 5-6-8-1 C : 4-7

Ved å klikke på denne lenken finner du våre V86-andelslag til kveldens omgang på EKSPERTEN. Andelene har en pris fra Kr.50 til Kr.1 500.

V86-3 : 2 Armida F.B. – Var klart bra etter pause sist, og burde dessuten være enda mye forbedret til denne starten. I løpet etter pause sist knep den seieren etter en perfekt reise. I kveld rykker man skoene bak, den er enormt kuskeplusset med Magnus Djuse, og fra tet blir den ikke enkel å plukke ned. MÅ BARE PRØVES MED DRØMMEBETINGELSER! 3 Haitkin AM – Blir en av kveldens tyngste favoritter, og vi snakker altså om en traver som aldri har tapt. Ble strøket fra et løp tidligere i år pga en liten skade, og alt har ikke fått gått på skinner for den i vinter. Vær også litt OBS på at disse seirene i fjor kom i billige omgivelser, og den møter på bedre hester i årsdebuten. Er et naturlig a-valg, men det er ingen banker for oss.

1 Ninepoints Lucky – Vant et billig løp sist, men var uansett positiv. Nå rykker man skoene fremme, den kan muligens få rygg leder på vår ide, og er ikke sjanseløs med luker på oppløpet. Glem ikke at Jörgen Westholm har superform på sin stall. Løpets outsider!

Vår rangering : A : 2-3 B : 1-9-8-5-6-11 C : 4-10-12-7

Ved å klikke på denne lenken finner du våre V86-andelslag til kveldens omgang på EKSPERTEN. Andelene har en pris fra Kr.50 til Kr.1 500.

V86-4 : 9 Global Attention – Blir nok kveldens store «skrikhest», og vi skal ikke si at det er helt feil. Var nemlig smellfin sist, og jogget rundt feltet via 10,8 s 800m. Dog skal man være litt på vakt over at den da ikke møtte «noe», og at den har de siste årene vært veldig variabel i prestasjonene. Blir kuskeplusset med Adielsson i kveld, og leverer den som sist, ja, da tror vi den vinner. Hadde vært en mulig banker, om den bare hadde vært litt mer stabil i løpsbanen… 10 Amalencius B.B. – Var ikke på topp sist, men var uansett helt OK. Var meget fin når den jogget inn til en enkel seier nest sist, og med full spenst i målgangen viste den 11,8 s 700m. Tilbake på sitt beste duger den, og den skal naturligvis i a-gruppen. 8 Sedin U.S. – Er en annen som er noe variabel i prestasjonene, men på ren kapasitet er det snakk om en knallgod hest i grunnlaget. Var god treer mot bedre hester enn dette nest sist, mens det ikke klaffet helt sist. Kihlström opp er spennende, distansen har ikke Sedin U.S. problemer med, og må regnes som en stor outsider.

Vår rangering : A : 9-10 B : 8-5-6-4 C : 1-7-2-3-11-12

Ved å klikke på denne lenken finner du våre V86-andelslag til kveldens omgang på EKSPERTEN. Andelene har en pris fra Kr.50 til Kr.1 500.

V86-5 : 1 Gott Klirr – Kommer ut etter at vintertreningen er gjort unna, og det er MEGET STERKE rapporter på den direkte. I årsdebuten i fjor var den brenngod, og kom alene til mål da. Rapportene i år går ut på at den skal være enda bedre, og det er rett og slett om en knallgod hest dette. Står perfekt inne i løpet, den er ganske bra fra start når den blir laddet med, og dette ser riktig ut på forhånd. SPILLES! 8 Gorm – Er knallgod, og blir TUNGT betrodd med en lekker rad. Vær dog litt OBS på at den har tjent halve grunnlaget sitt på de fem siste startene, og møter tøff motstand i kveld. Skulle den greie å komme seg til tet (kjapp ut), ja, da tror vi den vinner, men det er også vingelrisk fra dette sporet, og storfavoritten kan fort være i trøbbel om den havner feil på det. Motbudet.

3 Hvalstad Odin – Er en humørbetont vallak som debuterer Joakim Elfving i kveld. Rapportene er fine, den duger i massevis på ren kapasitet, og får stå som løpets klare outsider.

Vår rangering : A : 1-8 B : 3-6-9 C : 10-12-5-4-7-2-11

Ved å klikke på denne lenken finner du våre V86-andelslag til kveldens omgang på EKSPERTEN. Andelene har en pris fra Kr.50 til Kr.1 500.

V86-6 : 4 Urgent Call – Et småskummelt løp med svake kusker som ikke kjører for mange løp i året venter, og dette er nok et løp hvor mange tyr til en bred gardering. Det kan vise seg å være riktig, men Urgent Call taper neppe dette om den får tet. Har fått tre løp i kroppen etter en lengre pause, og var strålende opplagt fra dødens sist. Er normalt veldig kjapp ut, kusken kjenner hesten godt fra treningsjobb, og det at en «LETT» jente sitter seg opp kan gjøre at den løser enda kjappere ut enn vanlig. SKAL STÅ FØRST, og det er en banker for de som ønsker å spille frekt. 6 Rafiki Fri – Er det klare objektet i løpet, og en hest som virkelig skal passes om man først garderer. Ble felt av banen sist, men var klart bra både nest sist, tredje sist, og fjerde sist. Vi føler at denne ligger i skorpen, rutinerte Carl-Erik Lindblom får sjansen, og den er svært tidlig på vår rank. 3 B.W.T. Echo – Fikk maks sist, men hadde nok godt av det løpet etter pause. Er en ganske bra hest i grunnlaget, og vi forventer den forbedret til kveldens oppgave. Outsideren.

Vår rangering : A : 4 B : 6-3-12-8-7 C : 5-2-9-10-11

Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen.V86-7 : 10 Gooner – Gjør ikke mye feil, og det ble en enkel seier etter pause sist. Hadde godt av det løpet i kroppen, og Wäjersten forventer den forbedret til denne oppgaven. Nå rykker man også skoene bak, og det skal kun være et pluss. Kommer fort på lette bein når de andre har kjørt fra seg, og den skal ikke bli enkel å ta i mot nedover oppløpet. Motivert favoritt. 2 Estelle Nordique – Ble det delvis feil for sist, og det skal ikke være noen fare med formen. Er en hoppe som er beinhard i skallen sin, den har stor fordel av distansen, og fra dette sporet burde den havne OK på det. Er det naturlige motbudet. 8 Barry Wadd – Prøvde man å ladde litt med fra et trangt spor sist, og det endte med en tidlig galopp. Tapte mye, men kom formidabelt tilbake, og så smellfin ut i målgangen med krefter igjen. Er rett og slett i en hysterisk form, og skulle det bare klaffe litt underveis så dukker den opp på foto. Løpets klare outsider.

Vår rangering : A : 10 B : 2-8-5 C : 1-12-6-7-4-9-3

Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen.V86-8 : 3 Kapten Brodde – Så klart forbedret ut i varmingen før løpene sist, og det ble også en enkel seier fra tet. Har en stor sjanse om den går feilfritt, men har altså feilet sånn ca annenhver gang Motivert, men… 4 Launch’em – Kommer ut fra stallen til Reden, og det skal bli spennende å se den igjen i banen. Var litt tung/dorsk i fjor, og at den nå har fått en vinter på seg har normalt kun gjort godt. Er det selvskrevne motbudet til storfavoritten. 6 Thanator – Tok tet fra 20m tillegg sist, og viste at den kan åpne kjapt med volte. Vant enkelt etter å ha vist 14,5 s 800m. Går helt sikkert ned mot 15,0 fra tet, og dette kan utmerket godt vise seg å være skrellen i løpet.

Vår rangering : A : 3 B : 4-6-9 C : 1-5-8-7-2


Stalltips er et spill der Rikstoto velger hestene og fyller ut kupongen for deg. En oppgradert spillopplevelse gjør det enkelt for alle, uansett forkunnskaper.