Ved å klikke på denne lenken finner du våre V86-andelslag på EKSPERTEN til onsdagens omgang. Andelene har en pris fra Kr.50 til Kr.1 500.

Sendingen begynner klokken 18.00 / V86-1 er i gang klokken 20.30


Solvalla og Åby byr på en gnistrende V86-omgang i kveld, og dette er en omgang vi virkelig ser frem i mot. Det er altså JACKPOT med enorme 7.673.626 ekstra til alle de som greier 8-riktige. Når det gjelder den beste bankeren i omgangen så var faktisk den ingen favoritt når vi la ut våre tips, og hadde da kun på seg 17% av innsatsene (omsetning 3 millioner). Vi tror dog MYE på 4 Jimmy Arthur (V86-5) som varslet form direkte i debuten for Robert Bergh sist. Nå burde seieren komme, mot en svært billig gjeng. ALL IN! Gå ikke glipp av følgende:

V86-1 : 7 Shocking Superman – Blir det veldig skriking på i kveld da den debuterer for Robert Bergh. Dog skal man være klar over at etter denne vant på 10,7/2140ma (7. september 2019) så har den ikke vært som best, og slitt mye med halsen sin. Har også vært operert i den. Vi er helt sikre på at Bergh vil løfte denne hesten, men vi er likevel ikke sikre på hvordan psyken til den er etter disse halsproblemene. Vi nøyer oss derfor med å sette den først på ranken, og avstår fra et bankerspill. 5 Coin Perdu – Gikk bra i kulissene mot eliten sist, og kom til mål med krefter igjen. Elsker langløp, og er den vi frykter mest. 6 Vincent AS (denne ble strøket onsdag) – Fullførte fint bak en såpass god hest som Ivory Di Quattro sist, og den avslørte form etter pause da. Er muligens ytterligere forbedret til denne starten, og må med om man først bruker noen hester.

Vår rangering : A : 7 B : 5 C : 4-3-2-1

Ved å klikke på denne lenken finner du våre V86-andelslag på EKSPERTEN til onsdagens omgang. Andelene har en pris fra Kr.50 til Kr.1 500.

V86-2 : 4 Love Affair – Dette er et småskummelt hoppeløp om da ikke vår soleklare tipsener gjør kort prosess. Love Affair har fått to løp i kroppen etter pause, og fullførte meget solid sist. I kveld rykker man skoene, og med tanke på at denne hoppen er etter Love You, ja, da kan skorykket få enorm effekt. Avkom etter Love You pleier nemlig å løfte seg enormt når man rykker skoene. Senker rekorden sin mye, og her kommer årets første seier? SPILLES! 10 Jennifer Web – Har vunnet tre løp fra tet, og får garantert mange tilhengere i totoen. Er en klart bra hoppe i grunnlaget, og selv om den nå skal gå bakfra så er det denne vi frykter mest. Motbudet! 2 Hunting Widow – Har fått to løp i kroppen etter pause, og det har nok bare gjort godt. Til denne starten rykker man skoene, og det blir dessuten BIKE for første gang i karrieren. Fra et ypperlig spor bak bilen er vi på vakt, og dette er en tenkbar skrell som er tidlig på vår rank.

Vår rangering : A : 4 B : 10-2-11-7-6-3-12-5 C : 1-8-9

Ved å klikke på denne lenken finner du våre V86-andelslag på EKSPERTEN til onsdagens omgang. Andelene har en pris fra Kr.50 til Kr.1 500.

V86-3 : 8 Posh Shopping – Er egentlig en veldig bra hoppe som hadde hatt et langt høyere grunnlag om helsen hadde vært bedre. Har dessverre slitt en del med kroppen sin, men etter at den nå er behandlet går rapportene i dur. Untersteiner er nemlig MYE opp på sin springer før dette løpet. Her blir det skoløs rundt for første gang i karrieren, og man fester også på en BIKE. Er veldig kjapp fra start når den blir sluppet avgårde direkte, og vi blir alt annet enn overrasket om Untersteiner kjører til. SPILLES! 2 M.T. One Wish – Spurtet fint via siste indre sist, og den er på vei mot vinnerformen. Har passende forutsetninger her, og er en av de vi frykter mest mot vår tipsener. Motbudet. 4 Chandelles – Hadde ikke mye tur som 3-åring, og den gjør en spennende start som 4-åring i kveld. Stall Gundersen forteller om en hest som har trent 17-2000m, og Chandelles får stå som en stor outsider direkte.

Vår rangering : A : 8 B : 2-4-3-7-9 C : 5-12-1-6-10-11

Ved å klikke på denne lenken finner du våre V86-andelslag på EKSPERTEN til onsdagens omgang. Andelene har en pris fra Kr.50 til Kr.1 500.

V86-4 : 4 Reven Dejavu – Har løftet seg enormt etter man begynte å rykke skoene, og jogget altså 14,5/2140ma med krefter igjen nest sist. Sist fullførte den fint, og tapte da kun for knallgode Hombre D. Har trukket et perfekt spor bak bilen, her suser den til tet, og da skal sjansene være gode for at den renner unna på en lynrask bane. 6 Devs Definitif – Så VELDIG fin ut i årsdebuten sist, og ble altså sittende bom fast med masse krefter igjen på en lav 11-tid. Er trolig ytterligere forbedret med det løpet i kroppen, og er soleklart den vi frykter mest. Motbudet. 9 Vanja – Har fått to løp i kroppen etter pause, og fikk altså vinne sist. Skal normalt bare bli bedre og bedre fremover, og med tempo går den alltid til mål. Dette er løpets outsider.

Vår rangering : A : 4 B : 6-9-8-10-2 C : 3-5-1-7-12-11

V86-5 : 4 Jimmy Arthur – Debuterte for Robert Bergh sist, og ble altså meldt rett i V75’en da. Vi husker intervjuet som Robert Bergh gjorde den dagen, hvor han fortalte om en hest som hadde trent veldig bra. Robert Bergh fortalte videre at det var en hest han trodde mye på utover i 2021. I selve løpet ble den bortkjørt av Bardun som altså greide å kjøre oppi foranliggende ekvipasje ca 300m fra mål, og da kom galoppen med krefter igjen. Hadde travet en lav 13-tid/2140ma uten den galoppen. Nå sitter sjefen seg selv opp i jolla, distansen er den riktige, og motstanden svært billig. Dette er en hest vi tro MYE på i kveld! Velger man å spekulere så kan 12 Vogue Face være skrellen. Viste et OK talent i fjor, og blir spennende å følge i årsdebuten. Bak der ranker vi en nykastrert 3 Akela Play som kommer ut skoløs for første gang i karrieren.

Vår rangering : A : 4 B : 12-3-5-2-8-11 C : 1-9-10-6

V86-6 : 6 Felix Orlando – Tre hester skiller seg noe ut i et fint 3-årsløp. Vår ide ble tatt opp fra start sist, men gikk en sterk sluttrunde, og på klokken stod det 10 s 800m. Er normalt veldig kjapp fra start, og i kveld kjører nok Per Nordström til. Skulle han komme seg foran så er dette hesten å slå, og den skal stå først på ranken. 2 Daven Port – Skryter Nurmos mye av, og den var overlegen nest sist etter å ha vist 13,7 s 1000m. Sist ble det galopp, og tidlig game over. Senker nok rekorden sin en hel del i kveld, og får stå som et klart motbud fra et perfekt spor bak bilen. 3 Chipper Kronos – Har fått to løp i kroppen etter pause, og var helt OK til seier uten at vi lot oss imponere veldig av den sist. Kommer nå ut etter en ny treningspause, og den ventes bedre i kveld. Blir hardt spilt, men for oss er dette kun en outsider.

Vår rangering : A : 6 B : 2-3-4-7 C : 5-1

Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen.V86-7 : 11 Dominic Wibb – Ble bortkjørt sist, og det kunne naturligvis ikke gå slik det ble kjørt da. Gangen før var den god, og jogget da inn til en overlegen seier. Har egentlig veldig mye inne, den møter helt riktig motstand, og med tempo blir ikke denne enkel å stå i mot. At den får opp en ny kusk for første gang i karrieren trenger heller ikke være feil. SPILLES! 9 Durello – Er bedre enn raden, og skal helt klart passes i et løp som dette. Nå rykker man skoene, og det er hestens beste balanse. Står i en nydelig rygg fra start, den kan komme fint gjennom på startsiden, og er et soleklart motbud til vår ide. 4 Harper Seabrook – Hadde vi STOR tro på sist, og det var litt odds i den da. I kveld blir den hardt betrodd etter det fine løpet som den gjorde sist, men vær litt OBS på at dette er en traver som har gjort BEST løp for gjestekusker. Med Robert Bergh bak tømmene så har det kun blitt 1 seier på 12 forsøk. Har dessuten aldri vært på trippelen når den har startet på Åby (0 av 3). En slik storfavoritt vil vi absolutt prøve å felle, og for oss er den kun en liten outsider.

Vår rangering : A : 11 B : 9-4-5-2-3-10-8 C : 1-7-12

Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen.V86-8 : 8 Go West Young Man – Har for lite penger på konto målt opp mot kapasitet, og sist lekte den faktisk med en såpass god hest som Moses. Sporet trekker ned i kveld, men blir det bare ikke helt feil så må sjansene være gode igjen, og favoritten er motivert. 3 Volare Gar – Fullførte fint etter sene luker sist, og kom til mål med krefter igjen bak gode Indy Lane. Kan fort være enda et hakk forbedret til denne starten, den står i et bra spor, og får dessuten opp en spennende kusk i Claes Sjöström. PASSES! 2 Joseph Boko – Ble testet i BIKE sist, og vi likte det vi fikk se da. Ble altså sittende fast med krefter igjen på tanken. Står perfekt til nå, det blir BIKE igjen, og den får stå som løpets klare outsider.

Vår rangering : A : 8 B : 3-2-6-5-1-10 C : 4-9-7

Stalltips er et spill der Rikstoto velger hestene og fyller ut kupongen for deg. En oppgradert spillopplevelse gjør det enkelt for alle, uansett forkunnskaper.