Enorme objekter kan gjøre deg til millionær

Øystein Tjomsland, og Tysvær Loke blir vår banker i jakten på V75-millionene denne lørdagen._foto_Roger Svalsr¿d_hesteguiden.com
Øystein Tjomsland, og Tysvær Loke blir vår banker i jakten på V75-millionene denne lørdagen._foto_Roger Svalsr¿d_hesteguiden.com

Superformen holder seg, og vi har nå passert 2,5 millioner innspilt siden 5. desember. Fra Momarken denne lørdagen så byr vi på enorme objekter mot millionene!

Sportspills øvrige meny lørdag:
Oddstips: Mange venter på Hamilton-nedturen
Langskudd: Tøff kamp for Deila-rivalene
Tippekupongen: Utfordrende kupong fra Skottland

Nettavisen eventyrlige tipsform sitter fortsatt i. Lørdag 20.Desember ble de klaff for hele 22 andelslag under V75-løpene på Bjerke (ca 14 000 kroner tilbake på hvert) og over 300 000 kroner innspilt. Totalt har Nettavisen nå rundet 2,5 millioner i gevinster siden 5. desember.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Her er ellers noen av høydepunktene den siste mnd:1) Over 800 000 innspilt på Drammen i V75 6.Desember. 2) Over 250 000 innspilt i V65 på Leangen 8.Desember. 3) Over 160 000 innspilt i V65/V5 på Momarken 9.Desember. 4) Over 350 000 innspilt i V65 på Momarken 16.Desember. I tillegg så har vi truffet litt her, og der både i Norge + Sverige.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Innleveringsfrister Momarken:

V5: 14.10

V75: 15.00

V4: 16.06

DD: 16.48

Husk også på at det er V65 fra Bergen denne lørdagen. Her er det jackpot, og ekstra kroner å spille om (390.615 ekstra i potten). Løpene på Bergen starter kl.18.15.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Kjøper du en andel i Eksperten spiller du på lag med flere. Artikkelen fortsetter under spillboksen.

Vi har spilt inn over 500 000 kroner på Momarken de siste gangene, og vi har omtrent gjort rent bord på en av våre store favorittbaner. Fra Momarken denne lørdagen så venter en EKSTREMT SPENNENDE V75-omgang, og vi klemmer til med flere helfrekke objekter! Bankeren som vi går for kommer ut i V75-6, og den heter Tysvær Loke. 

Sjekk ut følgende:

V75-1 : 2 King Creole EP – Har ikke fulgt opp i år, men vi jakter han uansett som en frekkis nå. Er helt travsikker, den vil sitte i et fint par, og den er omgitt av fine rapporter. Mot en relativt formløs gjeng så føler vi at Bo Westergaard her har et OK kort på hånden. OBS!

1 Anthony Boko – Dette er en av de hestene som har vist litt form på slutten, og den ble sjenert som pigg fra en plass der foran sist. Er kjapp i vei, og på lørdag har den sjeldent fine betingelser. MÅ MED! 9 Megamuscle – Kom ut med relativt svake rapporter sist, og den viste heller ikke noe. Nå er imidlertid Frode Hamre opp på sin traver, og fra et interessant smygspor så får den regnes som en klar outsider. 3 Credicity – Viste ikke form etter pause sist, men på lørdag så kan det bli tet/dårligst rygg leder. Er best når den er med der foran, og vi vil ikke slippe den med en blåser i kroppen. Bak disse så er både 5 Pebbe Simoni samt 7 K.L.M. Buymethemoon aktuelle. Når det gjelder 4 Baldini så har den vært svært alvorlig skadet, og selv om det er gode rapporter på den (17/2100m i jobb) så blir vi fakta overrasket om den vinner direkte.

Vår rangering : A : 2-1 B : 9-3-5-7 C : 4-8-11-10 D : 6

V75-2 : 4 Turbin – Vi lanserer et supersjokk her. Turbin er en svært undervurdert traver, men den er veldig reell og tøff når den først har dagen. Var under pari nå sist, men nest sist var den helt strålende. Gikk da en utrolig sterk sisterunde, og var kun en halv lengde bak Rigel Scott fra likestart da. Nå er den altså 20m billigere ute, og tilbake med normal form så er denne god nok til å sjokke.

5 Voje Scott – Rader opp i en imponerende stil, men på lørdag så skal man være litt forsiktig med å la den stå alene på bongen. Har nemlig fått det litt rolig i trening, og en pause kan slå begge veier. Har i tillegg en klart tøffere oppgave nå enn tidligere, og vi føler det kan være spennende å spekulere litt her. 8 Gandolf – Står nydelig inne i denne finalen, og man har ventet på dette løpet. Odd Arne Sagholen er optimist, og føler seg ikke slått på forhånd. Skal med på gardering. 6 Friggtor – Er en hest som Ole Johan Østre har gjort en strålende jobb med, og den utvikler seg stadig i riktig retning. Nå skal den «endelig» gå i rygg, og da pleier denne hesten virkelig å være vass! Må med.

Vår rangering : A : 4-5 B : 8-6-9 C : 10-11-3-7-2 D : -

V75-3 : 4 Thai Navigator – Er feltes beste hest, og ifølge Bo Westergaard så skal den takle sporet. Vant lekende lett etter pause, og da gjorde den narr av en gjeng meget gode hester. Vi har 11,1 s 500m, og da hadde den alle kreftene sine igjen. Har MYE å gå på, og den tåler også å bli brukt. MÅ SPILLES! 1 Good’s Of Norway – Løste skarpt ut fra tillegget sist, og her vil den normalt sett dårligst få rygg leder. Viste en herlig innstilling i løpet sist, og det er liten tvil om at denne besitter en bra kapasitet. Slik vi ser det så er Good’s Of Norway en av de som kan utfordre vår klare tipsener på kapasitet. Bak disse så er det svært jevnt, og skal løpet først garderes så er det ikke mange sjanseløse i feltet. Så vår anbefaling er en, to eller mange.

Vår rangering : A : 4 B : 1 C : 3-13-12-9-6-2-5-10-8-7-11 D : -

Kjøper du en andel i Eksperten spiller du på lag med flere. Artikkelen fortsetter under spillboksen.

V75-4 : 2 Cranberry – Denne MÅ være spennende på lørdag. Nest sist så bare bomber den inn til en meget lett seier, og den ser helt strålende ut. Nå sist så ble den tatt helt bort inn på oppløpet, takter så voldsomt om når lukene kommer, og den hadde full fart over mål. Vinner løpet sist lett uten denne hindringen. Får nå Vidar Hop opp, og med kalasform i kroppen, ja, så må den bare prøves til gaveodds i lukene.

8 She’s My Dream – Har fått et par blåsere i kroppen etter pause, og den så utrolig spretten og fin ut i målgangen nå sist. Så nesten helt ubrukt ut over mål, og vi gav den to pluss i kanten. Kan selvfølgelig få svar innvendig, men skulle den komme seg tidlig til tet, ja, da er dette løpet kjørt. 10 Nikka Broline – Var kruttgod tredje sist, og da likte vi den utrolig godt. Kommer nå ut etter pause, og den er behandlet siden sist. Tåler å bli brukt litt, og skulle det bli kjøring mellom favorittene så er Nikka Broline den som kan komme bakfra og slugge ned alt. OBS!

Vår rangering : A : 2-8 B : 10-1-4 C : 6-9-5-11-12 D : -

V75-5 : 9 Love You Fox – Dette kan være et av lørdagens store gullkorn. Vi snakker her om Derby-fireren fra 2013, og da gikk den omtrent likt i mål med Thai Broadway… Har ikke helt vært seg selv i år, men nå er ikke storformen langt unna. Sist så hadde den trolig vunnet uten hjulhekten i den siste svingen, og den feilet da. På det tidspunktet så var den HELPIGG! Står her ypperlig til for å smyge med, og på ren kapasitet er den med garanti en av de beste i feltet. SE OPP!

1 Hope And Love – Var under pari sist, mens den var brenngod nest sist. Skal muligens lettes litt i balansen nå, og blir den bare ikke fast så er den med og kjemper helt der foran. 4 Obello D’Apua – Har Åsbjørn Tengsareid gjort en meget god jobb med, og skulle den komme seg foran her uten at det koster skjorten så kan den lede hele veien. Formen er fin, og den virker stadig å utvikle seg den rette veien. 2 Bear Beta – Har i bunn, og grunn et PERFEKT løp foran seg. Dog ligger Olav Mikkelborg lavt etter pause, og det gjør selvfølgelig oss usikker. Er den i nærheten av sitt beste så er den nemlig selvskreven her. 

Vår rangering : A : 9 B : 1-4-2 C : 3-7-10-11-5-6 D : 8

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

V75-6 : 1 Tysvær Loke – Hadde ikke denne blitt skadet tidlig i sesongen så hadde den vært en av de fem beste i årgangen. Nå har den fått seg fire løp i kroppen etter skadeavbrekket, og den vant lekende lett nå sist på en OK tid. Burde kunne ett sekund raskere på Momarken selv om dette ikke er den raskeste banen som vi har her i landet. Eneste minuset er at den er ekstremt sprutredd, men fra tet så trenger man ikke å tenke på det. BANKER!

14 Teddy Gutten Støen – Er veldig bra for klassen, og dette er en hest som vi forventer oss en hel del av som 4-åring. Var solid i nederlaget nå sist, og den er i en flott form. Feilfritt så er den blant de tre første. 13 Odins Eld – Kan bedre enn vist, og også denne er det utvikling i. Her står den til i et perfekt spor, og den burde komme seg bra avgårde. Kan vinne om Tysvær Loke feiler. 9 Joker C.K. – Kommer ut med bra rapporter i ryggen, og den har et høyt maks nivå. Ikke ueffen. Må med om løpet garderes.

Vår rangering : A : 1 B : 14-13-9-12 C : 3-5-10-8-11-6-4-7

V75-7 : 5 Frozen Royalty – Har fått dårlig betalt for en fin kapasitet. Glem ikke at den i årets Derby stod likt med hester som Viking Va Bene / Thai Armani. Var noen få lengder bak de i mål. Nå står den altså 60m billigere ute kontra disse, og da sier det seg selv at det lengste tillegget skal få slite. Frozen Royalty feilet dessuten vekk seieren i sin siste start når draskylappene ble nappet ned, og den gikk glipp av en tid på ca 15,5/2640m. Gunnar Austevoll opp er interessant, og vi iler til med et frekt førstevalg.

2 Tender Love – Er VELDIG bra, og den var bunnsolid til en imponerende seier nå sist. Gangen før på Leangen så ble den sårbeint, og den feilet i fra seg en mulig seier der. Lars Anvar Kolle på strek i disse stayerløpene har vært en stor slager i 2014, og her kan det bli en ny opptur for kusken som er bedre enn noen andre i Norge å kjøre etter klokken. 4 Restless Cash – Er helt enormt bra, og den gjør et kolossalt løp nå sist etter galopp. Løste fakta VELDIG bra ut den motsatte veien i volten femte sist, og tramper den avgårde slik her så er den med i tetkampen. Må selvfølgelig med på alt av bonger. 3 Jaccaroo – Ble kjørt ned i kjelleren tidligere i uken, og selv om den var bra så var neppe det en veldig god oppladning til dette løpet. Var dessuten veldig dum i volten nest sist. Vi er usikker på Bo sin traver her, og for oss er dette kun en bitteliten outsider som skal med om løpet garderes.

Vår rangering : A : 5-2-4 B : 3-11-6 C : 9-12-14-13-10-7-8-1 D : -

Litt om V5-1 og V5-2:

V5-1 : 10 Valeriana – Er en hest med BRA grunnkapasitet, og nå virker den å være på riktig vei i ny regi. Etter pause nå sist så var den nemlig positiv i kulissene. Per Dave Holtung er opp på sin hest, og den prøves som et mulig sjokk mot en overkommelig gjeng. 3 Easy – Gjorde jobben sin etter pause sist, og den var OK i billige omgivelser da. Duger på kapasitet, den står fint til, og den er selvfølgelig tidlig aktuell.

Vår rangering : A : 10-3-9 B : 1-2-6-8 C : 7-4 D : 12-11-5

V5-2 : 8 Tin Tveiten – Har funnet en helt eventyrlig form, og du verden hvor bra den ser ut for tiden. Virker bortimot uslagbar her hjemme, og hvem kan egentlig stå imot den når Geir Mikkelsen spiller ut speeden til Tin Tveiten? Neppe noen… 7 Føynland Kongen – Er den som muligens kan gjøre det, men dette er ikke noe enkelt løp å kjøre for Geir Flåten. Må kjøre et løp ala det som han gjorde sist. Da kan det kanskje gå, og dette er motbudet som skal med om løpet garderes.

Vår rangering : A : 8 B : 7 C : 1-6-9-2-3 D : 5-4

Kjøper du en andel i Eksperten spiller du på lag med flere.