Erik avgjør klasseduellen

Erik Adielsson her bak verdensstjernen Victory Tilly.
Erik Adielsson her bak verdensstjernen Victory Tilly.

Meget velkjørende Erik Adielsson er Nettavisens bankerkusk under V64-løpene på Örebro torsdag kveld.

Vi nærmer oss en hyperinteressant helg der det altså er formidable 5,5 millioner ekstra jackpotkroner i sjuerpotten under V75-spillet på Sørlandet. Før den tid skal vi gjennom sju travstevner, og det merkes at det våres nå. Kvaliteten blir klart bedre på travløpene nå. V4 fra Rättvik, lunsjtrav fra Bjerke, V64 fra Örebro og V65 fra Klosterskogen er dagens innholdsrike meny.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under.


Det er glitrende sportslig kvalitet på kveldens V64-omgang fra Örebro og flere klassehester har valgt å legge sin årsdebut til kveldens løp på Örebro. Vi spiker en av de årsdebuterende hestene i V64-3.

Forblir ubeseiret?
Det handler om fireårige 9 Maverick Man som startet tre ganger som treåring og vant alle tre. De to første startene ble gjort i forholdsvis enkle omgivelser, men From Above-vallaken vant fra dødens ved begge tilfellene og avslørte vinnerskalle tidlig. Det gjorde han også til gagns i sitt siste løp i fjor, som var et V75-løp i Gävle. Til tross for en helstri hest på utsiden og underkant av 15-fart den første kilometeren, forsvarte hesten seg tappert til enkel seier.

PS. Artikkelen fortsetter under spillboksene

PS. Kjøper du en andel i Eksperten spiller du på lag med flere.


Beste kusken
Han møter en svært bra konkurrent i kveld i form av 10 Ready For More og Anders Svanstedt (Svanstedt som tok to stallseire på Åby under onsdagens V86-løp). Men etter å ha studert alle fem løpene som Ready For More gjorde i fjor (fire seire) og etter å ha studert de tre løpene til Maverick Man, så mener jeg at sistnevnte er best. I tillegg har Erik Adielsson og Maverick Man trukket spor ni i kveld (kan følge startkjappe 2 Aldo Star), mens Anders Svanstedt har spor ti med sin hest. Det er heller ingen tvil om at Erik Adielsson er en bedre kusk enn Anders Svanstedt og det vipper pilen i favør 9 Maverick Man som blir vår V64-banker på Örebro i kveld i V64-3.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under.


Det kan komme en tredje
I V64-1 blir svært mye av spillet plassert på 6 Rico Follo og 7 Mr Chicago og det er ikke så rart. Men det er sprint og i spor fem står Åke Lindblom og 5 A. Hannibal. Åke Lindblom har vunnet fem løp i år, mens stallhestene har vunnet sju løp, så innledningen har vært middels. Men tre av seirene har kommet i løpet av de siste fjorten dagene og så sent som i går presenterte Lindblom er en strålende opplagt Macho Gossip på Solvalla. A. Hannibal er bra fra start og kan muligens få tet. Vi står ihvertfall på tre hester på samtlige spilleforslag i V64-1 i kveld på Ørebro.