*Nettavisen* Sportspill.

Et kommersielt samarbeid med Norsk Rikstoto

Se Rikstoto Direktes V75-sendinger gratis her.

Erik innleder festkvelden

Erik Adielsson kusker den ene av Nettavisens V75-bankere på Halmstad torsdag kveld. Foto: hesteguiden.com

Halmstad byr på ekstra V75 og strålende sport torsdag kveld. Nettavisen introduserer Mats Persson som tipsekspert i Sverige.

06.07.14 08:40

Øvrige tips fra Sportspill torsdag:
V4 Årjäng: Mjølnerøds eventyruke
V5 Drammen: Lunsj med helfrekk banker
Oddstips 1: Europa-fotballen er i gang
Oddstips 2:
Brutal slutt på ferien

Denne artikkelen er tilrettelagt av Kurt Leirvåg. Tips og analyser er utarbeidet av Nettavisens nye svenske travekspert Mats Persson.

Nettavisens travredaksjon søker til enhver tid å skaffe de beste tipsene og med det spillutvalget som er per dags dato, så har vi hatt og har en ambisjon om å ha svenske traveksperter i Sverige, i tillegg til Nettavisens internasjonale travekspert Carsten Rabjerg.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen.

HTML EMBED


Sist uke lanserte vi Børje Andersson som vår nye travekspert i Dalarna og Nord-Sverige, og via Børje introduserer vi en ny travekspert som vil ha hovedansvaret for banene i Sør-Sverige, i tillegg til at han bistår Børje i nord. Han heter Mats Persson og er 57 år gammel. Han har jobbet med travsport de siste 35 årene, i ulike former. Både som journalist og tipsekspert, men også som fotograf. De siste 19 årene har Mats jobbet med trav på heltid på freelancebasis. I perioden 1982 til 1997 hadde han også amatørlisens, så det er en ekspert som har vært på alle sider av travsporten Nettavisen nå har fått på plass.

Vi har ellers en gedigen torsdag foran oss, der det skal kjøres travløp til nærmere midnatt. Menyen består av V4 fra Årjäng, deretter lunsjtrav fra Drammen. Drammen fortsetter igjen til kvelden med V65 og V5-spill, og i tillegg er det ekstra V75 fra Halmstad der Sprintermästeren er det store hovedoppslaget. Vi har naturligvis tips til alle baner og til V75-løpene på Halmstad introduserer vi rutinerte Mats Persson som ny tipsekspert i Sverige.

Kjøper du en andel i Eksperten spiller du på lag med flere. Artikkelen fortsetter under spillboksen.

HTML EMBED


Under følger Mats Persson vurderinger til V75-omgangen på Halmstad som byr på to bankere

Singelstrecken:
2 Poochai (V75-1) gör sitt första framträdande efter segern i Kungapokalen. Han jobbade 1.15,5/ 1 640 meter utvändigt om Västerbo Loveboat för någon vecka sedan och vi tar ställning och lämnar honom ogarderad.

1 Pleasure Kronos (V75-7/DD-2) är ute efter tredje raka segern i regi Reijo Liljendahl och med tanke på att de tuffaste konkurrenterna har fått sämre lägen torde chansen vara god.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen.

HTML EMBED


Luringen:
12 Opitergium (V75-5) har onekligen hög kapacitet och rätt dag finns det inte många i klassen som klarar av honom. Senast satt han fast med sparade krafter och före det var han ute i försök och final av Sweden Cup under elitloppshelgen på Solvalla. Den här gången är det lite annat motstånd och lång distans är närmast en fördel.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag