Lerum med V86-fest i Sverige 18. mai - 1,4 millioner innspilt
Tipsene til undertegnede satt EKSTREMT godt til onsdagens JACKPOTOMGANG i det superpopulære V86-spillet. Totalt ble det fullklaff for hele 56 lag på Eksperten. Hovedbankeren etter strykninger var Racing Mange, mens den nest beste bankeren var Raya Maya. Skrellen i finalen, Sourire Frö, ble det servert solid info på, og den var vårt 2-valg.

Totalt ble det 1 399 944 kr innspilt på de 56 andelslagene som gikk inn med 8 rette. Nettavisen omsatte for 140 000 kr til onsdagens V86-omgang på Solvalla/Åby.

Lerum med enorm V75-suksess på Forus 30. april - over 2,6 millioner innspilt
Undertegnede leverte meget solide vurderinger til lørdagens V75-omgang på Forus. Riktignok ble min hovedbanker på Nettavisen Ble Du Gers kun nummer to i V75-6, men SAMTLIGE SYSTEMSPILL, og seks siste info-bonger satt som de skulle på Eksperten.

Totalt ble de altså fullklaff for 19 andelslag og disse spilte inn formidable formidable 2 651 419 kr. Nettavisen omsatte for kr 212 816 til denne V75-omgangen på Eksperten.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


Eskilstuna byr på en flott V4-omgang til lunsj, og vi har som vanlig jobbet frem litt snadder. Vi skal til lukene med følgende:

V4-1 : 4 Narzario – Har fått elendig betalt, og sist ble den sittende bom fast. Hadde da problemer med utstyret, og var ikke helt kjørbar. Er den overlegent beste hesten i innledningsløpet, og den skal stå først på ranken. 2 Zenone Bar – Er noe variabel, men god på sitt beste. Lövdal opp er spennende, og til denne starten fester man dessuten på en BIKE. Motbudet.

V4-2 : 10 Viking Tilly - Er en grunnkapabel traver som gjør en spennende start etter pause. Var ikke som best i sin siste start, og ble tatt ut av løpene etter det. Mister nesten samtlige poeng om den ikke presterer her (ettall øverst i raden), og det vil overraske oss om det ikke kommer en solid prestasjon nå. Prøves som en frekkis i et ellers spennende oppgjør.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksenV4-3 : 6 Lukaku Di Quattro – Er i superform, og dette kan dreie seg om tidlig tet og slutt om den bare skikker seg. Vant sprettlett sist, og jogget altså 13,4/2140ma. Er meget bra på sitt beste, og dette er en knallgod hest i grunnlaget. Skal stå først. 3 Mirakel Håleryd – Har en rad som hadde passet bedre på Bro Park, og formen er veldig usikker. Har dog vært slik tidligere, for plutselig levere et toppløp. Er nemlig mer enn god nok på ren kapasitet, og det skal bli spennende å se den når Magnus Djuse får teste den for første gang. Motbudet.

V4-4 : 8 Deeply Express – Er i en helt egen klasse på ren kapasitet, og vinner dette lett om den er tilbake på sitt beste. Sist ble det meste feil, men den var heller ikke til sin fordel da. Tilbake på sitt beste er det en vinner, og den skal stå først på ranken.

Stalltips er et spill der Rikstoto velger hestene og fyller ut kupongen for deg. En oppgradert spillopplevelse gjør det enkelt for alle, uansett forkunnskaper.