Espen jakter gratis feriepenger

Foto: Norsk Rikstoto/Eirik Stenhaug

All den tid det ikke ble utbetaling for fire rette på Dannero torsdag, er det jackpot og ca 1 mill SEK ekstra i sekserpotten på Hagmyren torsdag ettermiddag.

Denne artikkelen er redigert og tilrettelagt av Kurt Rune Leirvåg, tips og kupongforslag er utarbeidet av Espen Edvardsen.

En ny helg står foran oss og det er igjen store penger å spille om. Med V75 fra Drammen lørdag og en herlig V75-jackpotomgang fra Kalmar søndag, får vi også denne helgen spille V75 to ganger. Før den tid skal vi gjennom en fredag med V4 fra Årjäng, ettermiddags V64 fra Hagmyren og kveldsmoro fra Jarlsberg (V65).

Klikk her for å spille Nettavisens andelslag på Eksperten.

Det er altså tidlig start for fredagens V64 fra Hagmyren der V64-kupongene må være levert allerede før kl 14.30. Det ble altså ikke utbetaling for fire rette på Dannero torsdag kveld og dermed er det ca 1 million SEK ekstra i sekserpotten i ettermiddag.

Innleveringsfrister Hagmyren
V64 kl. 14.30
DD kl. 15.56

Klikk her for å spille Nettavisens andelslag på Eksperten.

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

Hibogubben på vei mot eliten!
2 Hibogubben sørget for gode penger tilbake til våre spillere på Gävle 30. april. Da vant han enkelt etter å ha sittet tidlig i tet. Dette er en allrounder som kan gå gode løp i tet samtidig som han kan gå gode løp bakfra. Sist på Romme travet han et solid løp. Han startet med hele 60 meter tillegg, og var tidlig å finne i fjerde utvendig. Bo Landgren satset framover på den siste langsiden, og da rundet han feltet på noen steg. Der var gode hester som Pärlspånt, Rigel Odin, Gann Pål og Höstbo Fredrik i det slagende felt. Dette er en hest som duger godt i grunnlaget, og selv om han tapte for 1 Faksblixten nest sist, skal Hibogubben være en bedre hest. Det var en urutinert kusk som kusket Hibogubben i løpet Faksblixten vant, og i dag er det Bo Landgren som igjen skal kuske. Det er et klart pluss og vi innleder jackpotomgangen med en banker i V64-1!

Solide fartsressurser!
6 Lorrino er en hest som ikke vinner alt for ofte, men i dag har han helt riktige forutsetninger. Han er rask fra start, sprint er en fordel, og han møter samtidig mange hester som har tvilsom form. Sist var han ute på 2100 meter noe som ikke er drømmedistansen. Han viste sin enorme starthurtighet ved å storme til tet, siden fikk han tøft press i dødens av Norm Dino. Lorrino holdt farten strålende etter det tøffe presset, men måtte til slutt gi tapt for Faks Nils som kom langt ute i banen. I dag er distansen 500 meter kortere, noe som er en klar fordel. Her sitter han trolig tidlig i tet, og med den formen han har vist på slutten føler vi at Elding-sønnen fortjener singelkryss i V64-3

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

Bergh avslutter?
Undertegnede var inne på å spille sterke 6 Uruguay De Daline banker i den siste avdelingen, men følte kaldblodshestene var sikrere alternativer. Robert Bergh har hestene i fantastisk orden for tiden, og Uruguay De Daline er ikke noe unntak. 5-åringer har travet solide løp på slutten, og vist en enorm styrke i løpene. Distansen og sporet passer som hånd i hanske, og vi ser ikke bort i fra at Bergh sitter tidlig i tet. Hvis man går inn i løpsarkivet og ser løpet han gjorde på Bollnäs 14/05 i år, får man nærmest frysninger. Han innleder løpet i tredjespor og blir sendt fram i dødens. Per Linderoth svarte opp Uruguay De Daline med Marjons Night. Runden igjen var det over for lederhesten, og Uruguay De Daline bare forlot feltet på den siste langsiden. Franskmannen til Bergh holdt allikevel farten strålende til mål og imponerte stort ved den anledning, I løpene etter har han sittet tidlig i tet, og da har det blitt enkle triumfer, men vi skal ta med at han møter skjerpet motstand i kveld noe som gjør at vi gardere i V64 spillet.