Gå til sidens hovedinnhold

Espen jakter Lykkeboden

Formsterke Espen Edvardsen har hatt enorm flyt med tipsene denne uken, og i kveld er det ny jakt i Boden.

Denne artikkelen er skrevet og tilrettelagt av Kurt Rune Leirvåg. Tips og spilleforslag er utarbeidet av Espen Edvardsen.

OPPDATERT TORSDAG KVELD: Det ble strålende klaff for Kurt Leirvågs V5A-tips på Klosterskogen torsdag. Det mellomste forslaget (innl.pris kr 450) på Nettavisen betalte tilbake meget pene 4 464 kr og da vant favoritten siste V5-5A (seks hester var markert). På Eksperten gikk 20 andelslag inn med fem rette (alle andeler kostet 100 og 200 kroner) og dermed ble det over 90 000 kroner innspilt på Klosterskogen i V5A-spillet.

Torsdagen er som vanlig en travel dag for de spillesugne, og det hele åpnes opp med spill til lunsjtravet på Jarlsberg her hjemme. På kvelden kan spillerne seg frem i mot spill til V65-løpene på Boden i Sverige samt til en dobbel V5-omgang på Klosterskogen i Skien her på berget, og vi på Sportspill har som vanlig jobbet frem tips til alle baner.

Sportspill og Espen Edvardsen i særdeleshet har hatt en fantastisk innledning på denne uken og det startet allerede mandag. Under V4-løpene i Halmstad klemte Espen til med bankerspill på tredjevalget 6 Giglet i V4-1 (var faktisk femtevalg når han tips ble publisert). Giglet vant både overbevisende og lett og seks av Espens andelslag på Eksperten suste inn med fire rette (verdi kr 19 296 på samtlige). Under V65-løpene i Østersund mandag kveld, bød Espen på en ny strålende banker i form av andrevalget 5 Nikita Broline i V65-3 som vant fra dødens. Det ble etterhvert en meget vrien V65 i Østersund og kun tre kuponger fikk seks rette. Espen måtte dessverre nøye seg med fem rette. Hans største forslag på Nettavisen betalte ut tre femmere (hver verd kr 3 744 kroner). I tillegg ble det totalt 108 femmere fordelt35 andelslag og Espens tips innbragte således over 500 000 kroner innspilt denne voldsomme mandagen.

Klikk her for å spille Nettavisens andelslag på Eksperten

Espen tok seg også av onsdagens V65-tips til Bjerke i Håkon Einar Hansens sykdomsfravær og også der ble det strålende klaff. Sju andelslag gikk inn med seks rette (hver verd ca 17 000 kroner), i tillegg til drøss med femmere på de øvrige V65-andelslagene. I tillegg ble det fullklaff på samtlige åtte andelslag i V5-spillet (hver verd ca 3200 kroner) og totalt ble det rundt 200 000 innspilt også onsdag. Sportspill har dermed rundet 3 millioner kroner siden oppstarten 20. mars og bare denne uken er det innspilt over 750 000 kroner totalt på tre dager.

Klikk her for å spille Nettavisens andelslag på Eksperten

I kveld er Boden langt nord i Sverige som arrangerer V65-løp og Espen er som vanlig svært godt forberedt.

Tet og slutt?
En klar banker for oss i Boden i kveld blir 2 Dead Wood som kommer ut i V65-6/DD-2, og vi tror på tet og slutt. 8-åringen har helt perfekte forutsetninger i kveld, og blir samtidig kraftig kuskeforsterket med dyktige Tony Wallin. Dead Wood fikk et svært tøft løpsopplegg i årsdebuten på Bergsåker, og vi synes han holdt farten strålende til femte på 15.7 full vei.

Han måtte åpne veldig hardt for å få teten der, og vi hadde 10,8 og 1.13,3 første tusen på klokka. Backstreet Guy sønnen ble naturlig nok trøtt til slutt etter den harde åpningen, men med det løpet i kroppen skal han sees kraftig forbedret til løpet i kveld. Han var fantastisk god i et løp på Umåker 17/09 i fjor hvor han vant på sterke 1.13,2, og lekte med gode hester som Bambi’s Comet og Keep Well. Vi tror Tony Wallin sitter tidlig i tet med Dead Wood, og da leder han dette løpet fra start til mål. Klar banker!

Innleveringsfrister Boden
V65 kl. 19.08
DD kl. 20.36

Har du ikke Sportspill-konto? Registrer en gratis konto og les om fordelene du får!

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

HTML EMBED

Skyhøy kapasitet
Vi snakker ikke om sangerinnen Susan Boyle, men hesten 10 Susan Boyle som kommer ut i V65-4. 5-års hoppa har skyhøy kapasitet for grunnlaget, men er ikke til å stole på. De dagene hun går feilfritt gjør hun som regel sitt i løpene. Hun travet et veldig godt løp sist, etter å ha brukt masse krefter for å få tet.

Hun hadde likevel spenst i steget til slutt, og vant helt overlegent. Springsporet er en klar fordel med tanke på feilfri avgang, og vi tror Mauri Jara kommer til å satse offensivt direkte. Pine Chip datteren møter bedre hester i kveld, men etter prestasjonen sist skal hun ha en topp sjanse feilfritt. Dette er ei hoppe som har vunnet 7 av 23 løp, og det sier litt om kapasiteten til hoppa.

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

HTML EMBED

Victor sjef i V65-3?
11 Victor Caprese står sjanseartet til i spor 11 bak bilen i V65-3, noe som ikke er en fordel for 4-åringen. Vi syntes dog dette er en veldig flott hest å se til i banen. Han legger mye mark under seg, men tar ikke like godt i bakfra som i tet. Vi syntes uansett at motstanden er helt riktig i dette løpet. Hesten får samtidig ny kusk, noe som også kan slå positivt ut.

Han har nå fått et løp i kroppen etter pause, og skal ha gått klart fram med det løpet. Scarlet Knight-sønnen imponerte stort i seiersløpet på Skellefteå 21/10 hvor han ledet fra start til mål, og vant på en overbevisende måte sammen med Ulf Ohlsson. Skulle det klaffe litt med posisjonen underveis i kveld, kan Victor Caprese seiersdefilere etter V65-3. I øyeblikket er 4-åringen kun merket av på 18%, noe som er særdeles spennende.

Øk moroa og spenningen til dagens løp ved også å kjøpe en lyntotokupong i spillboksen under til et av dagens spill.

HTML EMBED
HTML EMBED

Kommentarer til denne saken