Espen jakter mer!

Svensketipsene satt godt i forrige uke, og vi innleder uken med en herlig V64-meny på Färjestad hvor vi har en klokkeklar banker!

Denne artikkelen er tilrettelagt av Kurt Leirvåg, tips og spilleforslag er utarbeidet av Espen Edvardsen.

Vi står foran en ny herlig spilleuke og vinnermulighetene er som vanlig mange. Onsdag er det all grunn til å glede seg til, da er det som vanlig V65 fra Bjerke, men i tillegg kan vi spille V75 til den ekstra V75-omgangen på Solvalla, der det er en sportslig og spillemessig kanondag. Allerede nå kan du kjøpe andeler i onsdagens V75-omgang fra Solvalla der det er enorme penger å spille og både Espen Edvardsen og Nettavisens svenske travekspert Roger Sundvisson vil sette opp sine tips

Klikk her for å kjøpe andeler i Eksperten til V75-løpene på Solvalla onsdag.

Mandag er det uansett full fyr i spillebutikken. Det hele starter med V4 fra Østersund og fortsetter med lunsjtrav fra vår favorittbane Leangen. Til kvelden er det V64 fra Färjestad og jackpotomgang fra Drammen der det ligger 573 888 kroner ekstra i sekserpotten ettersom søndagens V65-runde fra Sørlandet ble favorittpreget og ikke ga utbetaling for fem rette.

Fredag ble det herlige gevinster i V64-spillet fra Solvalla fredag, der de som fulgte vårt mellomste V64-forslag (innl.pris kr 540) hente ut storfine 10 354 kroner.

Innleveringsfrister Färjestad
V64 kl. 19.08
DD kl. 20.36

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

Tet fra start til mål
Åke Svanstedt sender til start 1 Lindys Chorus Line i V64-2. Dette er ei hoppe med flotte fartsressurser. Hun viste samtidig enorm starthurtighet sist på Årjäng, og det vil overraske meg veldig om noen klarer å hente en lengde på henne fra start. Hun dro unna i et jevnt hardt tempo sist og vant veldig enkelt på en lav 14 tid over 1640 meter. I kveld for sønnen Anders Svanstedt sjansen bak 4-års hoppa, men det tror vi ikke skal by på noen problemer. Her er det kun å kjøre rett fram hele veien, noe som ikke skal være alt for vanskelig i og med hoppa er så rask fra start. Vi har vondt for å se Svanstedt traveren tape dette løpet og vi bankerspiller på alle våre forslag.

Klikk her for å spille Nettavisens andelslag på Eksperten.

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

Fått et nytt gir i Amerikanervogn.
4 Clara R.C. er ei hoppe undertegnede har stor sans for. Vi fikk inn gode kroner på henne når hun vant Diamantsto finalen på Eskilstuna nest sist. I løpet på Solvalla sist var det enorm stil på Johan Carlfjord sin topp hoppe. Hun ble sittende i tredje innvendig underveis, og når luken kom ut i oppløp avsluttet hun strålende til andreplass bak gode Vendi. Hun kom i mål på sterke 1.12,3 over 2140 meter, og var foran gode hester som Jitanes, Abboren og Princess Wine i mål for å nevne noen.

Super Arnie-datteren har fått mye penger på seg i år, men det ser ikke ut som at det har bydd på særlig problemer. Vi er fullt klar over at hun møter en god hest i 3 Tamil Image, som var veldig god sist etter lang pause, men vi mener Clara R.C. skal være klassen bedre. Hoppa til Carlfjord vokser med oppgavene. I kveld står hun samtidig perfekt til i spor 4 bak bilen, og vi ser ikke bort i fra at hun blir utstyrt med Amerikanervogn igjen i kveld. Det kan fort bli dødens igjen, men vi ønsker hesten som tar i mot henne lykke til. Vi mener Clara R.C. skal ha en topp sjanse i dette løpet uansett posisjon.