Gå til sidens hovedinnhold

Espen raider svenskene igjen

Espen Edvardsen har spilt inn over 1 million på sine tips til Sverige den siste uken.

Denne artikkelen er tilrettelagt av Kurt Rune Leirvåg, mens tips og spilleforslag er utarbeidet av Espen Edvardsen.

Sportspills meny tirsdag:
Dobbel V5 Forus: Et helsvett løp sist
Lunsjtrav Bjerke: Vi var ringside

Oddstips 1: Godset viser klasse

Oddstips 2: VIF mener alvor

Det har vært en strålende tipsuke for Nettavisen/Sportspill og Espen Edvardsen i særdeleshet. Forrige mandag spilte Espen Edvardsens tips til V4-løpene på Åby og V65-løpene på Bollnäs inn over 400.000 kroner. Påskeaften ble det eventyrlig treff for travekspert Espen Edvardsens to systemspill under V75-løpene på Klosterskogen der begge betalte tilbake ca 127 000 kroner og totalt ble det over 300 000 innspilt lørdag.

Klikk her for å spille Nettavisens andelslag på Eksperten

Mandag var han på ferde igjen. Hele elleve av hans andelslag til V64-løpene i Halmstad på Eksperten suste inn med seks rette. Mandag var han på ferde igjen. Hele tolv av hans andelslag til V64-løpene i Halmstad suste inn med seks rette. Hvert andelslag betalte tilbake mellom 26 000 kroner og 35 000 kroner og andelene kostet 100 kr (to av disse gikk inn), 200 kroner (fem av disse gikk inn), 500 kroner (fire av disse gikk inn) og 1000 kr (kun et var satt opp med slik pris).

Espen er ikke redd for å stole på det han ser og både på Åby (forrige mandag), på Klosterskogen lørdag og i Halmstad mandag lanserte han bankere som ikke var favorittspilt, men som alle vant.

Innleveringsfrister Åxevalla
V65 kl. 19.08
DD kl. 20.36

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

HTML EMBED

I kveld er det Axevalla som har arrangerer V65-løpene og det er blant annet hjemmebanen til Åke Svanstedt som virkelig har fått sving på seiershjulet den siste tiden. Han har tatt 49 seiere så langt i år, og vi tror seiersflyten fortsetter på Axevalla i kveld. Han sitter opp bak vår hovedbanker 10 Mellby Vargtass i V65-2.

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

HTML EMBED

Sitter ikke fast nå
10 Mellby Vargtass kom tilbake etter drøye 5 måneders pause sist på Mantorp. Stefan Søderkvist som kusket ved den anledning ga Svanstedt-traveren et fint løp i tredje utvendig underveis. Inn mot den siste svingen valgte Søderkvist å sitte noe som ble feil. I mål satt Mellby Vargtass fast med full tank. De kreftene er godt å ha med seg til kveldens løp.

Nå har Viking Kronos-sønnen fått det løpet i kroppen, og skal normalt ha gått klart fram med den gjennomkjøringen. I løpet på Solvalla 31/10 gikk han en strålende sisterunde. Svanstedt ga hesten et fint løp i tredje utvendig underveis, dro opp angrepet ut på siste langside og avsluttet forrykende ned oppløpet. Vi hadde underkant av 10 på klokken den siste 500 meteren, og han var kun knapt slagen av gode Overtaker By Sib i mål.

Klikk her for å spille Nettavisens andelslag på Eksperten

Kan slå storfavoritten
14 Uri Geller kommer ut mot en av dagens største favoritter i V65-4. Uri Geller gikk et kjempeløp på Åby nest sist hvor han ble toer bak Keep Neo. Avsluttet da veldig fint via open stretch. Dette er en hest som gjorde flere fine løp på slutten av fjoråret. Han slo blant annet Embassy Photo og Normandy på Åby lørdag 8.desember. I starten før ble han treer bak gode Staro Fighter og My Ovi. Kun spilt på 10 % i øyeblikket og nede som et fjerdevalg i spillet. Vi krysser på alle bonger.

Klasseklatrer som duger direkte?
2 Vitamin M. i V65-6/DD-2 er ei herlig hoppe å se til i banen. Vi ble mektig imponert av 4-års hoppa på Mantorp i den nest siste starten. Hun nærmest fløy ut i trav på startsiden, og dro unna i et jevnt hardt tempo underveis. Det var veldig gode hester med i det løpet, vi kan nevne Caddie Heart, Bailey Sweet Grim og Chichina Boko. Stefan Persson og Vitamin M. holdt lekestue med de konkurrentene og vant på en lav 13 tid. I løpet etter var hun klar favoritt i et V75 løp på Jägersro, men galopperte vekk sjansene direkte.

Etter det har hesten slitt med kolikk derav pausen. Treneren rapporterer dog at Egon Lavec datteren ser veldig fin ut i trening, og skal være godt forberedt til kveldens løp. Hun har samtidig fått et perfekt startspor, og vi ser ikke bort i fra at persson traveren leder dette løpet fra start til mål. Dette er fort ei hoppe som kan være med å kjempe blant de aller beste 4-års hoppene i Sverige utover sesongen og i DD-spillet bankerspiller vi Persson-hoppa i kveld.