*Nettavisen* Sportspill.

Et kommersielt samarbeid med Norsk Rikstoto

Se Rikstoto Direktes V75-sendinger gratis her.

Espen Ski sjef på Øvrevoll

Foto: Hesteguiden.com

Espen Ski har en ledelse på tre seire i kampen om jockeychampionatet på Øvrevoll og rir vår banker. Sjekk dagens galopptips.

10.12.10 11:40

Tipsene er utarbeidet av Hans Petter Eriksen, og tilrettelagt av Kurt Rune Leirvåg

Sportspills meny fredag:
V75: Håkon byr på spenstige bankere

Biri: Unge Høitomt sitter på en vinner

Oddstips: QPR nærmer seg Premier League

Lesertips: Lesernes oddstips fredag

Lotto: Lørdag er det Gull-Lotto
Jarlsberg: Nå gidder Gidde

Klikk her for å se våre V5-tips til Øvrevoll

Når to løpsdager gjenstår på Øvrevoll, så har Espen Ski 30 seire, mens andremann på lista Carlos Lopez har 27 seire. Espen Ski har flere fine sjanser på årets nest siste løpsdag og rir også to av V5-favoritter.

Det finnes flere bankeralternativer denne løpsdagen og det gjelder bare å finne den rette. I V5-1 skal 4 Wings of Thunder vinne lett dersom han går like bra som han har gjort i de to siste startene. Men han er bare to år og de kan være utstabil. 3 Ketchikan i V5-2 har vunnet fire ganger i år og var overlegen i siste start. 7 Big Master i V5 finalen vant lett over 1750 meter forrige uke og kan gjenta bedriften, men distansen er litt lenger og han har mye vekt på ryggen. Vi velger 3 Ketchican med Espen Ski på ryggen og han har fått ”los” på jockeytittelen og rir med mye selvtillit for tiden.

Lever Sportspills eksperttips eller spill Lyntoto i spillboksen under. Du trenger ikke registrere deg for å spille, og husk at du kan velge mellom ulike beløp i dropmenyen i spillboksen.

V5-1
Mange fine toåringer i dette løpet og flere av de utenlandske tar turen til Øvrevoll for å forsøke å vinne bonusen som er satt opp av Racing Post i England. Summen er på GPB 10.000 som kommer i tillegg til førstepremien. 4 Wings of Thunder den beste hesten men han har ikke tidligere besøkt Øvrevoll og toåringer kan være litt ustabile. Vi garderer med 7 Norwegian Reward og 9 Fabian. Sistnevnte så veldig bra ut i sitt kvalfiseringsløp.

V5-2
3 Ketchikan har vunnet fire ganger i år og skal ta sin femte i dette løpet med Espen Ski på ryggen. Dagens banker. Øvrige tirppelhester i dette løpet er 6 Most Wanted og 4 Azzah.

V5-3
Her vil jeg anbefale bred gardering da det er et åpent løp med hester som variere i formkurve. 1 Andy Capp og 10 Cichino skal sammen med 5 PS I Love You være de tre beste. Disse tre er de mest stabile i dette løpet men det kan være lønnsomt å ta med flere.

Her kan du levere Sportspills eksperttips til Øvrevoll

V5-4
Flere gode sprintere er samlet i dette løpet. 10 Harpy Larry er feltets beste hest og har vist form gjennom det meste av sesongen. Kan vinne dette løpet fra startspor 10. 4 He’s Invincible ble knepent slått i sitt debutløp i Norge. Nå er det sprint og på avstamning virker det ikke helt umulig. Faren Invincible Spirit var en meget god sprinter for noen år siden. 1 Home Straight har gått jevnt som en klokke over sprintdistanser i år og er helt sikkert med i teten her. 6 Distant Beat var kun fem lengder bak Giant Sandman over 1170 meter på gressbanen og det kan være godt nok. 8 El Harra kommer fra Sverige som følgehest for toåringen Wings of Thunder. Har gode prestasjoner fra Jägersro.

V5-5
Favoritt tipset går til 7 Big Master og Espen Ski. Han imponerte siste løpsdag med en overlegen seier og kan utmerket godt gjenta bedriften selv over en litt lenger distanse. For sikkerhets skyld tar vi med 12 Hakuna Matata som har vært god i det siste og 8 Sunceleb. 2 So Trendy har skuffet noe i det siste men var kun slått med en lengde i siste start.

HTML EMBED

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.