*Nettavisen* Sportspill.

Et kommersielt samarbeid med Norsk Rikstoto

Se Rikstoto Direktes V75-sendinger gratis her.

Et herlig vorspiel

Broadway Legs og Frode Hamre stiller på startstreken i V4-3 på Bjerke på søndag. Foto: hesteguiden.com

Det er fest på landets hovedbane Bjerke på søndag, når Oslo Grand Prix skal kjøres, og dagen innledes med en flott V4-omgang.

07.06.14 15:08

Vi går en svært spennende søndag i møte, og slik det ser ut nå, spiller også værgudene på lag med arrangørene. Det er meldt strålende vær i hovedstaden hele helgen, og da bør det bli folksomt på tråkka.

Nettavisens Biri-tips satt klokkerent på Biri fredag kveld. Vi lanserte 4 Miniera D'Oro som vår V65-banker i V65-1 og 5 Oslo Kronos som alternativ banker i V65-6. I tillegg satte vi ut alle varsellamper for folkebankeren 2 Mino i V65-4. Alle ting stemte og de som fulgte Nettavisens største V65-forslag til Biri i kveld ( innl.pris kr 1344) kunne innkassere en sekser og 22 femmere.

Seks rette betalte ut velvoksne 29 273 kroner og fem rette betalte ut 202 kroner. Ergo ble det 3 3 717 kroner tilbake. Det mellomste V65-forslaget (innl.pris kr kr 432) inneholdt ni femmere og betalte tilbake 1 818 kroner. I tillegg ble det fullklaff for seks andelslag på Eksperten og totalt landet Nettavisen gevinster for over 250 000 kroner på Biri fredag.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under.

HTML EMBED


Det serveres sportslig perler på løpende bånd hele helgen på Bjerke, og rosinen i pølsen er selvsagt Oslo Grand Prix på søndag. Vinneren av den bataljen kan plusse på kontoen med 1.5 millioner kroner, og vi har fire norsktrente hester som stiller på startstreken i det løpet.

Juliano Rags (gikk voldsomme 09.3 i et kvalifiseringsløp til Elitloppet sist), B.B.`s Sugarlight (vært et eventyr i Sverige i år, og han får sin ilddåp på søndag), Mr. X.F. Royal (vært en slager i Norge i lang tid, og kastes til ulvenen denne gangen) og Support Justice (vant Derby i Norge i fjor, men det blir tøft for 5-åringen på søndag), er alle hester som vi håper vil være med å sette farge på løpet på søndag, og vi ønsker dem lykke til.

Det er voldsomt mye penger å spille om på Bjerke i helgen, og i V75-spillet på søndag kan en eventuell alenevinner i V75 stikke av med 27 millioner kroner! Vi varmer opp på søndag med et spennende V4-spill, og vi går for en såkalt dobbeltbanker i den spilleformen.

På søndag er det internasjonalt spill over hele fjøla, og da blir svært høy omsetningen. Man kan spille både V75, V5, V4, Dagens Dobbel, Vinner, Plass, Trippel og Tvilling i felles pott med nasjoner som Sverige, Danmark, Nederland, Polen og Malta.

Vi på Sportspill har lagt ut en rekke andelslag på Eksperten til helgens stevne på Bjerke, og der finner dere andeler i prisklasser i fra 100 kroner andelen og opp til 3000 kroner andelen. Da bør det være noe å finne for enhver smak, og samtlige spill finner dere ved å klikke på linken under.

Klikk her for å spille Nettavisen andelslag på Eksperten.

Innleveringsfrister Bjerke søndag:
V4 kl. 12.45!
V75 kl. 14.30
V5 kl. 16.20
DD kl. 16.50

V4-1, 1609 meter autostart
Flaata Eiendom AS 3-års elite, 150 000 kroner til vinneren
Et flott 3-årsløp innleder denne dagen, og 1 Juniata Hanover settes fremst. Hun slo på en kort galopp ned startsiden på Solvalla i den siste starten, men hun vant likevel sikkert til slutt på fine 11.6 på en sprint. Det var snakk om et hoppeløp, men på søndag støter hun på gode hingster.

Da må hun garderes (det siste løpet kan også fort sitte litt i beina enda), og både 4 Fire To The Rain og 5 Explosive De Vie er snakk om tidlige garderinger. Førstnevnte er snakk om en herlig type, og han gikk et sterkt løp til sølv på 11.5 på en sprint på Solvalla sist (så flott ut i varmingen også).

Sistnevnte avsluttet i overlydsfart til tredje på 11.5 i det samme løpet som Fire To The Rain sist, og han så helt strålende ut den dagen. Det går fine rapporter på 7 Exbo Express (vunnet to strake i år), og han krysses tidlig. Det er litt småskummelt dette løpet, og da helgarderer vi på storbongen.

Vår rangering V4-1: A: 1 B: 4-5 C: 7-6-3-2

V4-2, 1609 meter autostart
Energima Cup (kval.1), 100 000 kroner til vinneren

Vi synes ikke det er alt for høy klasse på de to kvalifiseringsløpene til Enrgima Cup i hhv V4-2 og V4-3 i år, og i det første kvalet i V4-2 ser det litt åpent ut. Vi garderer bredt, men fremst setter vi 7 Saphir De Fille. Han gjør sin andre start på Skandinavisk jord, og nå kan det være dags for seier.

Han slo på en kort galopp på Solvalla sist, og da fikk han ikke premie på 10.5 over aktuell distanse. Svært gode Mosaique Face var en vinner av det løpet, og da er det klart enklere i mot i dag. Piler til tet gjør 2 Brett Boko, og han kan lede rundt om, slik han gjorde ved triumfen på 10.4 på en sprint sist.

Tiden var god sist, men "alle" sprang på 10-tallet på Solvalla den helgen. Velkjente Underpaid Hanover var toer i det løpet, og da er det litt tøffere i mot i dag. Hamre-duoen 4 Winmecredit og 5 I`M The Answer U.S. tror vi ikke er helt borte, mens 6 Partout Simoni (herdet i tøffe lag) er en outsider.

Vår rangering V4-2: A: 7 B: 2-4-5-6 C: 1-3-10-9-8

V4-3, 1609 meter autostart
Energima Cup (kval.2), 100 000 kroner til vinneren

I det andre kvalet til Energima Cup i V4-3 ligner det en topp vinnersjanse for 1 Quite An Avanger, og han kan være snakk om en banker. 5-åringen som vant Derby i Finland i fjor har vært ute i to tøffe løp nå på slutten (Finlandia Ajo og et kvalifiseringsløp til Sweden Cup), og da har det blitt litt for tøft.

Klart enklere i mot på søndag, og hvis han forsvarer sporet, er trolig løpet kjørt. Han gikk 10.2 over aktuell distanse sist, og han går trolig en lav 11-tid på Bjerke. Det er dog alltid litt uvisst hvordan disse utenlanske hestene opptrer uten pisk, og da velger vi å sikre oss med 6 Broadway Legs.

Det er lov å være litt patriot på en dag som denne, men bortsett i fra favoritten, tror vi ikke Hamre-traveren er noe dårligere enn de andre. 6-åringen gikk et nytt strålende løp til seier på 12.4 full vei i den siste starten, og med litt tempo på løpet, kan han rekke frem til seier igjen.

Vår rangering V4-3: A: 1-6 B: 2-3-10 C: 5-4-7-8-9

V4-4, 1609 meter autostart
Kingsrød Trading monteløp, 75 000 kroner til vinneren

Et monteløp for varmblodseliten avslutter denne V4-rebusen, og vi synes årets utgave av dette løpet ser litt åpent ut. Vi garderer, men fremst setter vi Franske 9 Quassia Du Bon Air. Vi har ikke veldig kjennskap til denne hesten, men de franske hestene har dominert dette løpet de siste årene.

Et oppløftende prøveløp på 15.5 full vei under sal gikk 2 Hitchcock nylig, og han er spennende i dag. Det samme kan sies og 4 Sune Palema (prøveløp på 15.6 full vei under sal), og begge er utstyrt med gode ryttere i form av hhv Malin Berås og Kristine Kvasnes, og da kjemper de trolig om seieren.

Verken 6 Bullchip eller 7 Moon Dreamer har overbevist så langt i år, men begge kan sprinte fryktelig fort på sitt beste. Førstnevnte vant et sprintløp på 12.0 under sal i fjor, og det sier sitt. Sistnevnte har vært en slager i monte i flere år, og rytter Siv E. Løvvold er som kjent en av de aller beste i monte.

Vår rangering V4-4: A: 9 B: 2-4 C: 6-7-5-10-1-3-8

Lykke til med alt spill!

HTML EMBED
Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag