Gå til sidens hovedinnhold

Et innbringende vorspiel

Lørdag spilte Nettavisen inn over 100 000 kroner i V5-spillet på Jarlsberg. Søndag satset vi mot nye gevinster på en fantastisk travdag i Vestfold.

Sportspills meny søndag:
V64 Jarlsberg: En makaløs søndag
V4/V5 Gøteborg: Niels Petersen må berge gevinstene
VM-tips: I kveld spiller vi Argentina
Dagens langskudd: Begge lag nekter å tape
Tippetips: VM-finalen på tippekupongen!
Dagens oddsdobbel:
Häcken ubeseiret på hjemmebane

Det er bare å spenne fast sikkerhetsbeltene for de trav- og galoppinteresserte søndag. På Jarlsberg er det årets nest største travdag når Ulf Thoresens minneløp er det store trekkplasteret på en fantastisk travdag som byr på både internasjonal V64, V5, V4 og DD. I tillegg er det galopp med både V4 og V5 fra Gøteborg galoppbane og til kvelden er det Harstad som overtar med V65.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen.

HTML EMBED


Nettavisen hadde en innbringende lørdag på Jarlsberg. Hele ti andelslag fikk sju rette i V75, og i V5-spillet ble det enda bedre. Vårt mellomste V5-forslag på Nettavisen (innl.pris kr 450) satt klokkerent og betalte tilbake meget hyggelige 6 791 kroner. I tillegg ble det klaff for 16 andelslag på Eksperten og bare i V5-spillet hentet vi ut gevinster for over 110 000 kroner.

Sammen med V75-gevinstene ble det over 200 000 kroner innspilt på Jarlsberg lørdag og søndag er det strålende løp på Jarlsberg. I denne artikkelen skal vi konsentrere oss om V5-spillet, da det skal avvikles en helt egen V5-omgang før V64-spillet starter.

Kjøper du en andel i Eksperten spiller du på lag med flere. Artikkelen fortsetter under spillboksen.

HTML EMBED


Lørdag lanserte vi dobbeltbanker i V5-3 (Bokli Vind og Lome Brage) og også søndag spiller vi bankerfritt. Vi spiller såkalt dobbeltbanker i både V5-2 og V5-5.

I V5-2 vil mye avgjøres på startsiden. Skulle Kristian Malmin lykkes i å holde teten med 1 Riverlands Mr. Hitman tror vvi løpet er kjørt. Men 7 Peel And Stick har hevet seg voldsomt på slutten og må med uansett.

I V5-5 tror vi også på en Hamre-hest i form av 9 Denver. Men sprint og bakspor er en ulempe og da doble vi med Jeppe Juels 4 Nesta. Den dama kan flytte beina sine på en sprint og kan få tet her.

I V5-3 er det uggent og på det største V5-forslaget betaler vi for hele "bunten". Ustabile kaldblodshester i lavt grunnlag er utfordrende, men samtidig er det bra med litt uoversiktlige løp innenfor V5-spillet.

Kommentarer til denne saken