Et ni år gammelt monster

Foto: hesteguiden.com

Den niårige vallaken Västerbo Prestige imponerte voldsomt i årsdebuten sammen med Kenneth Haugstad og blir Nettavisens V64-banker tirsdag.

Etter en periode med mye stang ut for Nettavisen, ble det endelig fart på sakene igjen lørdag. I en V5-omgang som undertegnede beskrev som hinsides vrien, fikk jeg rett. Mitt største V5-forslag på Nettavisens (innl.pris kr 1536) suste inn med fem rette. Det samme gjorde fire andelslag på Eksperten. Uttellingen ble storfine 27 663 kroner per stykk. I tillegg ble det klaff i V75-spillet for 14 andelslag (med navn Nettavisens Meyerfest) som hver betalte tilbake ca kr 5000. Totalt spilte Nettavisen inn gevinster for over 200 000 kroner lørdag.

Sist torsdag fanget jeg også seks rette på mitt største V64-forslag på Åby. Selv med storfavoritten 9 Rosso Pomodoro i V64-2 (min V64-banker) og 1 More Than Enough i V64-6 ble det flotte 17 557 kroner tilbake for seks rette og sammen med diverse femmere og firere ble det godt over 20 000 kroner tilbake for det forslaget.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under.


Mandag ble det full pott på mitt systemspill på Eksperten (fire andeler a kr 1000) og pene 10 778 kroner tilbake. Det flyter med andre ord fortsatt svært bra på for mine travtips om dagen, selv om jeg misset på de mindre forslagene her på Nettavisen i går. 

PS. Artikkelen fortsetter under spillboksene

PS. Kjøper du en andel i Eksperten spiller du på lag med flere.


Tirsdag er det Jägersro som er vertskap for V64-løpene og både sportslig og spillemessig er det en flott omgang i Malmø. Også i dag venter jeg med min banker til den siste avdelingen og i dag heter bankeren 7 Västerbo Prestige

Tåler hardkjør hele veien
Kenneth Haugstad fikk gleden av å kuske den tidligere Flemming Jensen-trente vallaken i årsdebuten i Kalmar 19. februar i år. Da hadde ikke Västerbo Prestige startet i et travløp siden 28. mars i fjor. Men det spilte ingen rolle. Hesten var kanongod direkte og hadde ingen problemer med å avvise gode Staro Bobcat mot mål. I kveld er distansen 2640 meter og sist hesten gikk denne distansen, var på Åby 28. mars i fjor. Da stod hesten igjen i starten og tapte mye. Likevel svepte hesten feltet midtveis og kom alene til mål. I kveld møter han gode hester som State Of Liberty og Zanimede, men inntil videre kan vi ikke spille mot et slikt monster. Banker i V64-6. 

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under.


Hvor god er Hobard?
Joakim Løvgren viste frem en knallsterk tysker i form av 8 Hobard i Halmstad 23. februar. Det var tyskfødte Hobards første løp i regi Joakim Løvgren. Til tross for dødens den siste runden kneblet Hobard ledende Angelo Am mot mål. I V64-5 blir 6 Sentosa dunderfavoritt, men vi er ikke overbeviste om at full vei er et pluss. Vi betaler derfor for Hobard både i DD og på V64-kupongene.