Et rent gaveløp?

(Hesteguiden.com)

Likable Helida har en billig oppgave foran seg på Bergen travpark i kveld, og det må være snakk om en vinner.

På kvelden denne torsdagen kan det spilles til en V65-omgang på Øvrevoll galopp samt til en dobbel V5-omgang på Bergen travpark i Norge hos Norsk Rikstoto, og Sportspill har tips til begge baner.

Klikk her for å spille Nettavisens andelslag på Eksperten.

Undertegnede fikk en ny herlig klaff på Sørlandet i går, og det er det lov å håpe på ny suksess på spillene i dag. Jeg prikket nemlig seks rette på tolv andelslag på Eksperten i V65-spillet i går, og når jeg gikk for samlebonger over hele linjen, spilte jeg inn over 150 000 kroner på de lagene.

Spill til kveldens løp på Øvrevoll og i Bergen ligger selvsagt ute på Eksperten, men allerede nå kan du kjøpe en andel til undertegnedes og Nettavisens jakt på syv rette til lørdagens svært spennende V75-omgang på Sørlandets travpark. De spillene finner du ved å klikke på linken under, og da sier vi lykke til med dagens spill!

Klikk her for å spille Nettavisens andelslag på Eksperten.

Innleveringsfrister Bergen
V5A kl. 18.30
V5B kl. 19.40

Klikk her for å spille Nettavisens andelslag på Eksperten.

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

Et rent gaveløp?
Vi kan i hvert fall ikke skjønne annet enn at 5 Liekable Helida i et varmblodsløp i V5A-3 må ha en helt skreddersydd oppgave foran seg i kveld, og vi tror sterkt på at 6-åringen bokfører årets tredje seier ved denne anledningen. Det er mildt sagt billig i mot for favoritten i kveld, og vi kan ikke gardere Tvedt-traveren i kveld.

Tøffest i mot er 4 Love Me, og den er slett ikke av den tøffest sorten. Likeable Helida gikk et flott løp til sjette på 17.5 over 3100 meter i et tøft V75-løp i den siste starten, ognå har han fått ladet batteriene litt. Vi tror kusk Herman R. Tvedt kjører seg tidlig til tet, og i fra spiss bør han ha god kontroll på løpet.

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

To hester gjør opp
I V5B-spillet går vi for en dobbel-banker, og vi er rimelig trygge på at duoen 3 I.D. Gann Gill og 5 Ønas William gjør opp om seieren i V5B-4 i et stayerløp for varmblodshester. Førstnevnte radet opp seiere i vinter, og han rapporteres å trene fint etter lang pause. Billig i mot i kveld, og han kan vinne på direkten.

Muligens trenger dog 5-åringen et løp i kroppen før toppformen innfinner seg, og da kan Ønas William stå klart til å overta. Sistnevnte fikk ikke tak i en god Bullmeister på Haugaland på mandag, men han gikk uansett et godt løp til sølv. Han viser en stadig stigende formkurve, og han setter pris på stayerdistansen.