Et strålende galoppvorspiel

Foto: Hesteguiden.com

Nettavisens galoppeksperter har levert glimrende tips den siste måneden og satser på nye gevinster under søndagens V4-galopp fra Täby.

Sportspills meny søndag:
V75 Solvalla: Voldsomme penger å vinne
Oddstips 1: Bråkebøtta har stilnet
Oddstips 2: Orker ikke hardkjøret

Tippetips søndag: I kveld blir det Messi-show

Denne artikkelen er tillrettelagt av Kurt Leirvåg, tips og spilleforslag er utarbeidet av Nettavisens eksperter på galopp, Birger Christensen og Morten Olsen.

Vi står foran en herlig spillesøndag, der moroa starter med V4 og galopp fra Täby galoppbane i Stockholm. Nettavisens galoppeksperter Birger Christensen og Morten Olsen har spilt inn over en halv million kroner på sine tips til Täby den siste måneden og det er all grunn til å følge deres tips også søndag. Deretter venter en feiende flott ekstra V75-omgang på Solvalla med høy vanskelighetsgrad, før Nettavisens nye travekspert Frode Gjesdal serverer sine beste vurderinger til den internasjonale V65-omgangen i Harstad søndag kveld.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under

Nettavisens eminente galoppeksperter, Birger Christensen og Morten Olsen hadde fire søndager på rad med treff før sist søndag. Hadde bankeren deres i V4-5 (13 Mouschka) vunnet det løpet hadde seks andelslag gått inn med seks rette til flotte 29 990 kroner i utbetaling, men tross en flott avslutning kunne ikke Mouschka bli bedre enn tredje.

Klikk her for å spille Nettavisens andelslag på Eksperten.

Men de fire foregående søndagene har Birger og Morten landet gevinster for en halv million kroner og det har med andre ord vært svært lønnsomt å følge deres tips den siste måneden.

Innleveringsfrister Täby
V4 kl. 12.45
DD kl. 13.05

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under

Vurderinger av Birger og Morten:

Søndagens V4 ser for så vidt overkommelig ut. Det er stor sjanse for at verdien er beskjeden etter to avdelinger. Den norske lærlingen Aase Marie Brown rir dagens største favoritt, 2 Prince Hamlet i V4-2/DD-1. Han har startet og gjort det bra mot hestene rett under eliten og møter svakere motstand nå.

V4-1:
1 Psiloritis, 3 Yajamila og 5 Catmandu skiller seg ut i dette fem hester store feltet og det bør rekke med disse på kupongen. Innbyrdes er det vrient å rangere disse tre. 2 Red Dakota må forbedre seg noen kilo for å slå vår trio, mens nummer 4 Mr Craving Eye må være glad for å unngå sisteplassen.

V4-2/DD-1:
Som nevnt en klar favoritt i 2 Prince Hamlet. Trener Peter Jardby tar turen fra sin stall i Trelleborg, Sveriges sydligste by. Han var litt bekymret over syv ukers løpsopphold og dårlige treningsforhold. 8 Little Warrior og 1 Top Story er de vi vurderer nærmest og som får plass på det største forslaget.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under

V4-3 og V4-4:
To åpne løp, hvor særlig V4-3 er vrient. Hestene blander gode innsatser med langt svakere prestasjoner og her er det bred gardering som gjelder i begge løpene.