Et vorspiel som duger

Rafael Schistl med Beentheredonethat flankert av trener Niels Petersen til venstre.
Rafael Schistl med Beentheredonethat flankert av trener Niels Petersen til venstre.

Torsdag er det dobbel jackpot i V65-spillet fra Øvrevoll og nesten 1 million ekstra i sekserpotten. Onsdag fikser vi spillepenger på Jägersro galoppbane.

Denne artikkelen er tilrettelagt av Kurt Leirvåg. Tips, analyser og spilleforslag er utarbeidet av Nettavisens galoppeksperter Birger Christensen og Morten Olsen.

Vi har en vidunderlig helg på vei med trippeltrav på Leangen, med V75 fra Kalmar og med storstilt jackpot i V65-spillet fra Øvrevoll torsdag.

Men før den tid skal vi blant annet gjennom det som Nettavisens galoppeksperter karakteriserer som den beste sportslige onsdagsgaloppen på flere år, når Jägersro galoppbane byr på både V4 og V5. I tillegg er Nettavisens internasjonale travekspert Carsten Rabjerg på hjemmebane når han byr på rykende ferske V5-tips fra Charlottenlund onsdag ettermiddag.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen.


Til kvelden onsdag byr en meget formsterk Rolf Lerum på sine beste vurderinger til en herlig V65-omgang på Bjerke. Bjerke travbane som er klar med onsdags-V65 igjen etter at Jarlsberg var gjestearrangør sist onsdag.

Birger og Mortens vurderinger:

Små, men ganske jevne felter. Sportslig sett er det den beste onsdagslunsjen på flere år.

Niels Petersen tar med seg duoen 4 Plantagenet (V4-2/DD-1) og 1 Beentheredonethat (V5-3) til lunsjen i Malmø onsdag. Førstnevnte trives på banen, med seier og fjerde i to utgaver av Pramms Minne. Kan vinne og vi bankerspiller i DD, men Energia-duoen (2 Energia Eroi og 5 Energia Colonial) til trener Borges er av høy klasse.

Kjøper du en andel i Eksperten spiller du på lag med flere. Artikkelen fortsetter under spillboksen.


1 Beentheredonethat prøver banen med tanke på en mulig start i Derby om litt over to uker. Møter et par gode, og vi garderer siden det er første møte med Jägersro.

I V4 kan 6 Let'sgoforit være en mulig banker i V4-1. Spurtet til delt seier i det store sprintløpet for en måned siden. 4 Energia Dust er en topphest, som nå prøver sprint. Det kan gå bra, og vi velger å gardere på de litt større forslagene.